Smokerade - Üzletek CaliVita International

Tartalomhoz ugrás

Smokerade

Smokerade
Antioxidánsok Calivita
90 tabletta

Antioxidáns az egészséges tüdőért
Azonnali elérhetőség
lépjen ki a dohányzásról
promóciós kedvezmény 25% >>
nyíl
Calivita Smokerade

Antioxidáns az egészséges tüdőért

A Smokerade Cayenne-bors-alapú antioxidáns készítmény, melyet vitaminokkal és ásványi anyagokkal, valamint a gránátalma, a zöld tea és a koenzim-Q10 jótékony hatásával egészítettünk ki. Segítheti a szervezet küzdelmét a mindennapos környezeti ártalmak, továbbá az aktív és passzív dohányzás káros hatásai ellen.

KIKNEK AJÁNLJUK?
 • Aktív és passzív dohányosoknak, iiletve a mindennapi környezeti szennyeződésektől terhelt szervezetnek, elősegítve sejtjeik, különösképpen légzőszervük védelmét.
 • Mindenkinek az anyagcsere fokozására, a méregtelenítés és a káros anyagok távozásának elősegítésére.
 • Azoknak, akik szeretnék támogatni szív- és érrendszerük normál működését és serkenteni az egészséges véráramlást.
 • Azoknak, akik a sejtek öregedési folyamatát szeretnék lassítani.

TUDTAD-E?
A dohányzás több fontos védőhatású antioxidáns és vitamin szintjét is csökkenti szervezetben. A dohányzás emellett károsítja a szív- és érrendszert, a tüdőt, és elvonja a vérből a sejtek egészséges működéséhez szükséges oxigént.
90 tabletta

Adagolás:
3×1 tabletta naponta

HATÓANYAGOK
Összetétel
300 mg Cayenne-i bors
60 mg C-vitamin
6.7 mg E-vitamin
5 mg Cink
5 mg Gránátalma-kivonat
5 mg Zöld tea-kivonat
2.5 mg CoQ10
20 mcg Szelén

Inaktív összetevők:
mikrokristályos cellulóz, sztearinsav, hidroxipropil-metilcellulóz, nátrium-karboxi-metil-cellulóz, magnézium-sztearát, szilícium-dioxid, sellak, talkum.

A Smokerade olyan szokatlan készítmény, amely antioxidáns tulajdonságokkal rendelkező összetevőket tartalmaz, amelyek támogatják a szervezetet az oxidációs folyamatok elleni küzdelemben, amelyet például a cigarettázás okoz. A hatóanyagok jótékony hatásának köszönhetően a termék nemcsak az aktív és passzív dohányosoknak, hanem a környezet káros hatásainak kitett embereknek is ajánlható.

Ha füstöl, akkor biztosan tudja, hogy a legjobb módja annak, hogy egészséges maradjon a dohányzásról. De tényleg tudatában van-e a dohányzás negatív hatásainak, valamint azoknak a veszélyeknek, amelyekkel a dohányzók körében vannak kitéve?

A Smokerade egy egyedülálló, többkomponensű antioxidáns készítmény, amelynek köszönhetően csökken a dohányzásból származó oxidációs folyamatok, ami hozzájárul a sejtek és szövetek védelmének megerősítéséhez. Eddig mintegy 4000 különböző anyagot találtak a cigarettafüstben. A dohányzással kapcsolatos legveszélyesebb tényezők a fent említett szabadgyökök, a pusztító sejtek és több mint 40 tudományosan megerősített rákkeltő anyag, amelyek közé tartozik a néhány policiklusos aromás vegyület (pl. benzopirén), aromás aminok, nitrozaminok, butadién és polonium. A dohányzás során a fent említett anyagok mellett nagy mennyiségű szén-monoxid is eléri a testet. Sokkal nagyobb affinitást mutat a hemoglobinhoz képest, mint az oxigén, ezért mérgező, még alacsony koncentrációban is! A termék aktív összetevői - C és E vitaminok, Q10 koenzim, cink és szelén - hatékony antioxidánsok. A Cayenne-gyümölcs (az anyagcserét elősegítő tulajdonságai miatt) segíthet a kezelések tisztításában. A gránátalma gyümölcsökben jelenlévő ellaginsav és a termékben található zöld tea magas polifenol-tartalommal, szinergikusan küzdenek a vérerek, a tüdő, a szív, a gyomor, a húgyhólyag és a hemoglobin károsító anyagokkal.
MIÉRT ÉRDEMES A CALIVITA TERMÉKEIT VÁLASZTANOD?
 • A CaliVita több mint 25 éve kimagasló szakmai háttérrel kínálja a legmagasabb minőségi előírásoknak is megfelelő termékeket.
 • Mindig törekszünk a legjobb forrásból származó természetes alapanyagok felhasználására.
 • Fejlesztéseink során a jobb felszívódású, pl. szerves formák használatára törekszünk.
 • 100%-os minőségi garanciát vállalunk termékeinkre.
 • Termékeink szigorú, többszörös bevizsgálási folyamaton esnek át, a kiváló minőség folyamatos biztosítása érdekében.
 • Étrend-kiegészítőink túlnyomó többsége az USA-ban, gyógyszergyári körülmények között készül.
 • Előállításuk a cGMP (azaz a mindenkori helyes gyártási gyakorlat) szigorú minőségirányítási és minőségellenőrzési elveinek megfelelően történik, továbbá az FDA (Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság) folyamatos ellenőrzése és rendszeres időközönkénti felülvizsgálata is biztosított. Szoros együttműködéssel dolgozunk a helyi engedélyező hatóságokkal is annak érdekében, hogy mindig a legkiválóbb termék kerüljön fogyasztóinkhoz.
 • Valamennyi Magyarországon forgalmazott étrend-kiegészítőnk érvényes OGYÉI notifikációval rendelkezik.
nyíl

Smokerade - Termék-áttekintés

Megjegyzés hozzáadása, termék értékelése vagy kérdés feltevése
nyíl
Legalacsonyabb árgarancia
Smokerade
Vissza a tartalomhoz