SambuRex - Üzletek CaliVita International

Calivita Bekescsaba
Calivita Budapest
Tartalomhoz ugrás

SambuRex

SambuRex
240 ml

Adagolás:
1 teáskanál (5 ml) naponta. Ételbe-italba keverve is fogyasztható

Összetétel
5000mg Feketebodza gyümölcs-kivonat
130mg Szabadalmazott keverék
100mg C-vitamin
5mg Cink
SambuRex Pack
4 x 240 ml
Folyékony immunerősítő

Koncentrált, nagy dózisú feketebodza-kivonat ötvözve az évszázadok óta alkalmazott, Echinaceából készült gyógynövénykomplexszel, valamint extra C-vitaminnal és cinkkel. Mindez jóízű, folyékony készítményben, hogy a család minden tagja felkészült immunrendszerrel várja az influenza veszélyével fenyegető hűvösebb hónapokat. Nem tartalmaz hozzáadott cukrot, mesterséges ízesítő- és színezőanyagokat.

Kinek ajánljuk?
  • Folyékony formája miatt az időseknek, várandós nőknek és a nyelési problémával küzdőknek az immunrendszer erősítésére.
  • Megfázás vagy influenza esetén a gyógyulási folyamat felgyorsítására.
  • Torokgyulladás vagy köhögés esetén a tünetek enyhítésére.
  • Emésztési problémával küzdők számára az emésztés serkentésére.
  • Nem tartalmaz alkoholt, így ideális gyermekek és autóvezetők számára is.

Tudtad-e?
Tudtad, hogy az Astragalust több mint 2000 éve alkalmazzák a kínai orvoslásban az immunrendszer védelmére és az életenergia (chi) növelésére?
Összegzés:
SambuRex egy formula, amely elsősorban célozza védelme az immunrendszer; a fő összetevők bodza és Echinacea volna használni a hosszú népi gyógyászatban, és Astragalus amelyek alkalmazzák előszeretettel a keleti orvoslás. Köszönhetően a folyékony formában, ez a speciális növényi keverék megfelelő lehet azok számára is, akik valamilyen ok miatt vagy egyéb nem tetszik tabletta és kapszula képletek.

Bodza (Sambucus nigra) egyike azoknak a növényeknek, amelyeket a legrégebben használt népi gyógyászatban. Ez volt a szent Német gyógynövény. Ezt úgy tekintették, mint valamiféle csodaszer ellen mindenféle betegségek *, más területeken, elsősorban hideg időben, azt arra használták, hogy erősíti az immunrendszert, ellen köhögés, valamint hogy elősegítse az emésztést. Sajnos ma már csak a virágok használják a legtöbb helyen az emberi fogyasztásra, főleg az élelmiszeriparban, mint a nyersanyag a szirupok, például. Kevesen tudják, hogy a gyümölcs, ha elég felkészültek, szintén emberi fogyasztásra alkalmas, mivel több olyan értékes hatóanyagait, amelyek jelentősen hozzájárulnak az egészséges a szervezetünk működéséhez. Ez például bőséges az antioxidánsok, mint például: a flavonoidok, gyümölcsös savak, valamint A-vitamin és C-

A másik fontos eleme a formula egy speciális növényi keverék, amely tartalmaz Echinacea és Astragalus, amely népszerű a keleti orvoslás. Echinacea (kasvirág) az egyik leggyakrabban használt gyógynövények, hogy támogatják az immunrendszert, és is alkalmas segít megőrizni az egészség a alsó húgyúti. Onnan származik, Észak-Amerikában, és egyike volt a legfontosabb gyógyszerek az indiai bennszülöttek. Ez több fajuk ismert, hasonló hatású. SambuRex két faj Echinacea, Echinacea purpurea és az Echinacea angustifolia. Astragalus óta használják több mint kétezer éves kínai orvoslásban, elsősorban a védelme az immunrendszer, valamint hogy növeljék a vitalitás és életenergia (Chi).
Amellett, hogy a gyógynövények, dolgoztuk ki a képlet withvitamin C és a cink is, amelyek szintén hozzájárulnak a megfelelő működéséhez az immunrendszert.

A növényi hatóanyagok a formula jelen vannak a nem-alkoholos kivonata, így biztonságosan alkalmazható, akik autót vezetni, vagy gépeket üzemeltetni. Mivel ez az alkohol mentes, lehet adni a gyermekeknek, bár ez nem ajánlott gyerekeknek alatt egyéves kor. (Lásd alább a figyelmeztetést). Kellemesen ízű, édes folyadék, amely nem tartalmaz hozzáadott cukrot, mesterséges édesítőszerek vagy mesterséges tartósítószert.

FIGYELEM
Hűtőszekrényben tartandó miután kinyílt.
Nem ajánlott azoknak, érzékeny Cruciferae családnak.
Nem ajánlott gyerekeknek éves kor alatt 1.
Vissza a tartalomhoz