Natural Products - Üzletek CaliVita International

Tartalomhoz ugrás

Natural Products

Természetes termékek CaliVita = Minőség

A közelmúltban, a hatóságok ismételten felhívták a figyelmet arra a veszélyre, étrend-kiegészítők, bizonytalan eredetű és a minőség. Szóval kell még óvatos, és vásárlás csak ellenőrzött termékeket származó megbízható forrásból.

CaliVita volt meghatározó tényező a táplálék-kiegészítő piacon több mint 20 éve. Ebben az időszakban, az ipar és a piaci feltételek is számos változáson ment keresztül, de annak ellenére, hogy minden negatív hatást - akár szigorúbb előírások, vagy a mélyülő gazdasági válság - mi soha nem vágott vissza a minőségi semmit, mert a hitvallás, hogy meg lehet maradni a lábad, csak akkor, ha kínálnak tökéletes minőséget. Ennek köszönhetően több százezer elégedett ügyfél fogyasztanak a termékek napi rendszerességgel.

Mit jelent a termék minősége jelent CaliVita cég?

Ha ez technikailag lehetséges, akkor inkább a természetes alapanyagok. Ezen felül, a cél az, hogy alkalmazzák és hasznosítani növényi hatóanyagok a biogazdálkodás egyre terjedelmesen.

Abban az esetben, növényi kivonatok, arra törekszünk, hogy adjunk a hasznos anyagok, mint a nagy mennyiségű, amennyire csak lehetséges, vagyis azok, amelyek közül előnyösnek tartjuk a magas hatóanyag-arányt.

Továbbá, a minőség és a mennyiség az alkatrészek alkalmazott termékeink teljesen megfelelnek a szakmai és a jogi szabályozás, és a vizsgálat során a termék fejlesztések kiemelt figyelmet fordítunk, hogy a szerves kémiai formái, mivel ezek jobb felszívódását.

Fejlesztése során az összetételét a képletek, akkor nagyon figyeljen oda, többek között az aktív összetevők hatékony mennyiségben, valamint abban az esetben, többkomponensű formulák biztosítják a szinergikus coefficiency.

Számunkra, up-to-date összetétel azt jelenti, nemcsak a találkozó a trendeket, de igazán követem a várakozások, a fogyasztók is. Minden fejlesztés előzi meg alapos tudományos háttér tanulmány annak érdekében, hogy Önnek egy igazán hatékony termék elégedett lesz hosszú távon, akár a fogyasztó, illetve tagja a hálózat.

A gyártási termékeink szerint történik a szigorú minőségi irányelvek és minőség-ellenőrzés a cGMP (current Good Manufacturing Practice). Sőt, a folyamatos ellenőrzés és az időszakos, rendszeres ellenőrzés, az FDA által (US Food and Drug Administration) is garantált.

Amellett, hogy a fent említett, az engedélyezés a CaliVita termékeket függ vizsgálatok számos országban. Mi több, azt is nagy hangsúlyt fektet a minőség-ellenőrzés az európai központban is.

Nyitottak vagyunk az ötletek, észrevételek és ügyfeleink igényeit, és a tagok, így növelheti a cégünk sikeréhez együtt.
Organic Noni

Organic Noni

Biononidzsúsz
A Morinda citrifolia (polinéz nevén: noni) egy olyan egzotikus, különleges gyümölcs, melyben számos létfontosságú tápanyag megtalálható. A Polinesian Noni és az Organic Noni vitaminokban, aminosavakban és ásványi anyagokban gazdag, komplex egészségtámogató készítmény. Mindkettő segíti a sejtek egészséges működését és a normál sejtosztódást, ezenkívül mérséklik a szervezetben zajló gyulladásos folyamatokat. Hozzájárulnak a máj méregtelenítő funkciójához, valamint antibakteriális, vírus- és gombaellenes hatással is rendelkeznek.

Az Organic Noni ellenőrzött ökológiai gazdaságból származó gyümölcseit biotermesztésből származó málnával ízesítettük. A Polinesian Noni az érintetlen természetből, az Organic Noni pedig biominősítésű gazdaságból származik.

Kinek ajánljuk?
Azoknak, akik szervezetük ellenálló képességét szeretnék javítani.
Azoknak, akik fontosnak tartják szervezetük kiegyensúlyozott működésének támogatását.
Azoknak, akik általános energiaszintjüket szeretnék fenntartani vagy növelni.
Méregtelenítő kúrát alkalmazóknak a méregtelenítési folyamatok kiegészítésére.

Organic Acai

Organic Acai

Bio acaidzsúsz

Az acai egy egzotikus gyümölcs az amazóniai esőerdőkből, amely kiemelkedően gazdag antioxidánsokban, ezenkívül B1-, B2-, C- és E-vitamint, vasat, káliumot, foszfort és kalciumot, továbbá többféle aminosavat tartalmaz. Magas a rosttartalma, viszont alacsony a cukortartalma. Az őslakosok számos probléma kezelésénél használták a gyümölcsöt: bőrbetegségekre, lázcsillapításra, menstruációs fájdalmakra, emésztési problémákra. De használták cukorbetegség, szívbetegségek és különböző daganatos betegségek esetén is. A készítmény biominősítésű, ellenőrzött ökológiai gazdaságból származik.

Kinek ajánljuk?
Azoknak, akik erős antioxidáns védelemre vágynak, különösen dohányosoknak, stresszes életmódot élőknek, kiegyensúlyozatlan étrendet követőknek, szennyezett levegőjű települések lakóinak, és azoknak, akik rendszeresen fogyasztanak alkoholt.
Azoknak, akik természetes hatóanyagokkal kívánják kiegészíteni a metabolikus szindróma (magas inzulinszint, csökkent glükóztolerancia, súlyfölösleg, magas vérnyomás, emelkedett triglicerid- és koleszterinszint) elleni terápiát.
Azoknak, akik ízletes, biominősítésű kiegészítést keresnek testsúlycsökkentő étrendjükhöz.
A szervezet ellenálló képességének javítására.
A szervezet kiegyensúlyozott működésének támogatására.

8 ok, amiért a CaliVita termékeit érdemes választani:
A CaliVita több mint 20 éve, kimagasló szakmai háttérrel kínálja a legmagasabb minőségi előírásoknak is megfelelő termékeket.
Mindig törekszünk a legjobb forrásból származó természetes alapanyagok felhasználására.
Fejlesztéseink során a jobb felszívódású, pl. szerves formákkal dolgozunk.
100%-os minőségi garanciát vállalunk termékeinkre.
Termékeink szigorú, többszörös bevizsgálási folyamaton esnek át, a kiváló minőség folyamatos biztosítása érdekében.
Étrend-kiegészítőink túlnyomó többsége az USA-ban, gyógyszergyári körülmények között készül.
Előállításuk a GMP (helyes gyártási gyakorlat) szigorú minőségirányítási és minőségellenőrzési elveinek megfelelően történik, továbbá az FDA (Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság) folyamatos ellenőrzése és rendszeres időközönkénti felülvizsgálata is biztosított. Szoros együttműködéssel dolgozunk a helyi engedélyező hatóságokkal is annak érdekében, hogy mindig a legkiválóbb termék kerüljön a fogyasztóinkhoz.
Minden termék OÉTI regisztrációval rendelkezik.

Tudtad-e?
Tudtad, hogy az acai a leszedést követő 24 óra múlva elveszti tápanyagértékének nagy részét, ezért azonnal feldolgozzák és püré vagy gyümölcslé formájában kerül az étrendünkbe?

Vissza a tartalomhoz