OrganiCare Shampoo - Üzletek CaliVita International

Tartalomhoz ugrás

OrganiCare Shampoo

Kozmetikai termékek
200 ml

Bio sampon
Mennyiség raktáron: 80
5990 Ft
fényes haj
Fényes és selymes haj

köszönhetően az OrganiCare samponnak, amely gyengéden tisztítja a hajat és a fejbőrt, és megakadályozza az irritációt. Ideális termék a mindennapi használatra, az OrganiCare sampont gyerekeknek is ajánljuk.
promóciós kedvezmény 25% >>
arrow

Bio sampon

Bio sampon

Figyelem! A termék közeli lejáratú!

Az OrganiCare SHAMPOO sampon gyengéden tisztítja és védi a fejbőrt és a hajat mindazoktól a szennyeződésektől, melyeket a napi stressz és a minket érő külső káros hatások okoznak. Minden típusú hajra alkalmazható, akár mindennapos használatra is.


Kiknek ajánljuk?
OrganiCare kozmetikumaink bio farmokon termesztett gyógynövények értékes hatóanyagaiból készülnek. A kézi szüretelést követő, gondos odafigyeléssel és ellenőrzéssel járó tradicionális gyártási módszerünk során nem használunk semmilyen kémiai segédanyagot, ezért az értékes összetevők hatását teljes mértékben meg tudjuk őrizni, így kapunk rendkívül magas minőségű, tisztaságú és hatékonyságú termékeket. A természetes, allergénektől mentes összetevők gyengéd ápolásának köszönhetően készítményeinket az egész család használhatja, így gyermekek, érzékeny bőrűek számára is ideális választás valamennyi termék.

TUDTAD-E?
Tudtad, hogy egy készítménynek ahhoz, hogy bio kozmetikummá minősítsék, szigorú követelményeknek kell megfelelnie? Ez többek között kiterjed a bio farmról származó nyersanyagokra, a pontosan meghatározott gazdálkodási technikákra, a szintetikus és vegyi anyagoktól továbbá a genetikai módosításoktól való elhatárolódásra.
200 ml

Felhasználási mód

Hatóanyagok
Aloe vera kivonat
Extra szűz olívaolaj
Búzacsíra olaj
Moringa kivonat
Rozmaring kivonat


arrow

OrganiCare Shampoo - Termék-áttekintés

Írjon megjegyzést, értékeljen egy terméket vagy tegyen fel kérdést
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
arrow
Legalacsonyabb árgarancia
OrganiCare Shampoo
Vissza a tartalomhoz