Lutein PLUS - Üzletek CaliVita International

Calivita Bekescsaba
Calivita Budapest
Tartalomhoz ugrás

Lutein PLUS

Lutein Plus
60 kapszula

Adagolás:
1 kapszula naponta

Összetétel
50mg C-vitamin
25mg Fekete áfonya kivonat
6mg Lutein
0.5mg Zeaxantin
0.2mg A-vitamin
Komplex szemvédelem

A Lutein PLUS a szem egészségének védelmére kifejlesztett komplex antioxidáns készítmény. Míg a fekete áfonya főként a tradicionális gyógyászatban elért eredményeiről ismert, a lutein és zeaxanthin a szem éleslátásért felelős területének, a makulának a legfontosabb alkotóeleme. Szűrőként viselkedve védik a retina egészségét az erős fény és az UV-sugárzás káros hatásaitól, késleltethetik a szem öregedését és csökkenthetik a korral járó makuladegeneráció (AMD) kockázatát.

Kinek ajánljuk?
  • Akiknek a szeme fokozott terhelésnek van kitéve (számítógéphasználat, televíziónézés, autóvezetés, légkondicionáló használata, rossz és/vagy mesterséges megvilágítás).
  • 40 éves kor felett mindenkinek.
  • Időskori szembetegség (pl. AMD) esetén.
  • Mindenkinek, akinek fontos éleslátása és szeme egészségének megőrzése.

Tudtad-e?
Egy kapszula Lutein Plus ugyanannyi luteint tartalmaz, mint két nagy adag spenót vagy 2 csésze tojássárgája!

Tudtad, hogy az időskori makuladegeneráció a harmadik leggyakoribb oka a vakságnak? A WHO szerint 2009-ben majdnem 400 millió ember szenvedett valamilyen látásproblémától.*
Összegzés:
A lutein Plus egy olyan komplex antioxidáns készítmény általunk kifejlesztett, hogy támogassa az egészség a szemét. Lehet, hogy egy hatékony segítséget mindenkinek, akinek szeme van kitéve fokozott törzs; például azok a számítógéppel dolgozó vagy mesterséges fényben.

A lutein Plus egy igazi antioxidáns bomba, melynek hatóanyagai segítenek megőrizni az egészséget, a szemek. Fő hatóanyaga isLutein, egy speciális antioxidáns. Felhalmozódik a szemében, elsősorban az anyag makulában rétegben, ahol egyrészt megvéd a szabad gyökök, és másrészt segít megvédeni szemét a fény káros hatásaival. Sárgafolt (macula lutea) egy körülbelül 6 mm-es területre, hogy elfoglalja a középső része a retina, amely a helyszínen az éles látást használjuk főleg olvasáskor, vagy dolgozik valami közeli szemünk. A retina olyan szövet, amely a fényérzékelő sejtek a szem. A retina továbbítja a kép érkező, hogy a szemet egy tárgy az agyba. Fogyasztása napi 6 mg (azaz már 1 kapszula) lutein, valamint egy egészséges életmód, lehet hatékonyan támogassa az egészségügyi szemünk.

A másik fő összetevője a képlet zeaxantin, ami gyakran kombinációban alkalmazott lutein, az is egy antioxidáns tartozó vegyület a karotinoidok, amely felhalmozódik a szemében. Zeaxantin stabilizálja a membránokat, amellyel részt vesz a védelem a membrán a retinát a fény.

Luteint is tartalmaz, az egyik legfontosabb növényi anyagok a szemnek, áfonya, amelyek antocyanines, amely segít fenntartani a normális működését a retina, megőrzése az egészséges szintű kollagén-tartalom a szem és ráadásul védik a hajszálerek egészségét ellen A káros szabad gyökök hatását. Az A-vitamin nélkülözhetetlen a jó látás. Luteint és ajánlott mindenkinek, aki számára a megőrzése éles látás fontos. Természetesen az antioxidáns hatása érvényesül nem csak a szemben, hanem más szervekben és anyagcsere-folyamatokban is.

FIGYELEM!
• Ne lépje túl az ajánlott napi bevitel.
• Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet.
• Tartsa távol gyermekektől.

Felhasznált források
*http://www.who.int/blindness/causes/priority/en/index8.html;
http://journals.lww.com/optvissci/pages/articleviewer.aspx?year=2008&issue=02000&article=00006&type=abstract
Vissza a tartalomhoz