Lutein PLUS - Üzletek CaliVita International

Tartalomhoz ugrás

Lutein PLUS

Lutein PLUS
Antioxidánsok Calivita
60 kapszula

Komplex szemvédelem
Mennyiség raktáron: 259
13330 Ft
szemvizsgálatA Lutein Plus egy átfogó antioxidáns formula, amely támogatja a szem megfelelő működését. A terméket azoknak ajánljuk, akik fáradtak a szemükön, a számítógépen dolgozva, sok órát olvasva vagy figyelve, sötétebb járművek vezetésével, füstös szobákban tartózkodva, intenzív napfénynek kitéve.
promóciós kedvezmény 25% >>
nyíl
Calivita Lutein Plus

fekete áfonya-kivonat, lutein, zeaxantin

Komplex szemvédelem


A Lutein PLUS a szem egészségének védelmére kifejlesztett komplex antioxidáns készítmény. Míg a fekete áfonya főként a tradicionális gyógyászatban elért eredményeiről ismert, a lutein és zeaxanthin a szem éleslátásért felelős területének, a makulának a legfontosabb alkotóeleme. Szűrőként viselkedve védik a retina egészségét az erős fény és az UV-sugárzás káros hatásaitól, késleltethetik a szem öregedését és csökkenthetik a korral járó makuladegeneráció (AMD) kockázatát.


Kiknek ajánljuk?
 • Akiknek a szeme fokozott terhelésnek van kitéve (számítógéphasználat, televíziónézés, autóvezetés, légkondicionáló használata, rossz és/vagy mesterséges megvilágítás).
 • 40 éves kor felett mindenkinek.
 • Időskori szembetegség (pl. AMD) esetén.
 • Mindenkinek, akinek fontos éleslátása és szeme egészségének megőrzése.

Tudtad-e?
Egy kapszula Lutein Plus ugyanannyi luteint tartalmaz, mint két nagy adag spenót vagy 2 csésze tojássárgája!

Tudtad, hogy az időskori makuladegeneráció a harmadik leggyakoribb oka a vakságnak? A WHO szerint 2009-ben majdnem 400 millió ember szenvedett valamilyen látásproblémától.*

FELHASZNÁLT FORRÁSOK
*http://www.who.int/blindness/causes/priority/en/index8.html;
http://journals.lww.com/optvissci/pages/articleviewer.aspx?year=2008&issue=02000&article=00006&type=abstract
60 kapszula

Adagolás
1 kapszula naponta

Hatóanyagok
C-vitamin 50 mg
Fekete áfonya-kivonat 25 mg
Lutein 6 mg
Zeaxantin 0.5 mg
A-vitamin 0.2 mg


Inaktív összetevők:
mikrokristályos cellulóz, zselatin, zsírsavak magnéziumsói, szilícium-dioxid.
FIGYELEM!
 • Ne lépje túl az ajánlott napi bevitel.
 • Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet.
 • Tartsa távol gyermekektől.
A Lutein Plus egy olyan komplex antioxidáns készítmény általunk kifejlesztett, hogy támogassa az egészség a szemét. Lehet, hogy egy hatékony segítséget mindenkinek, akinek szeme van kitéve fokozott törzs; például azok a számítógéppel dolgozó vagy mesterséges fényben.

A Lutein Plus egy igazi antioxidáns bomba, melynek hatóanyagai segítenek megőrizni az egészséget, a szemek. Fő hatóanyaga isLutein, egy speciális antioxidáns. Felhalmozódik a szemében, elsősorban az anyag makulában rétegben, ahol egyrészt megvéd a szabad gyökök, és másrészt segít megvédeni szemét a fény káros hatásaival. Sárgafolt (macula lutea) egy körülbelül 6 mm-es területre, hogy elfoglalja a középső része a retina, amely a helyszínen az éles látást használjuk főleg olvasáskor, vagy dolgozik valami közeli szemünk. A retina olyan szövet, amely a fényérzékelő sejtek a szem. A retina továbbítja a kép érkező, hogy a szemet egy tárgy az agyba. Fogyasztása napi 6 mg (azaz már 1 kapszula) lutein, valamint egy egészséges életmód, lehet hatékonyan támogassa az egészségügyi szemünk.

A másik fő összetevője a képlet zeaxantin, ami gyakran kombinációban alkalmazott lutein, az is egy antioxidáns tartozó vegyület a karotinoidok, amely felhalmozódik a szemében. Zeaxantin stabilizálja a membránokat, amellyel részt vesz a védelem a membrán a retinát a fény.

Luteint is tartalmaz, az egyik legfontosabb növényi anyagok a szemnek, áfonya, amelyek antocyanines, amely segít fenntartani a normális működését a retina, megőrzése az egészséges szintű kollagén-tartalom a szem és ráadásul védik a hajszálerek egészségét ellen A káros szabad gyökök hatását. Az A-vitamin nélkülözhetetlen a jó látás. Luteint és ajánlott mindenkinek, aki számára a megőrzése éles látás fontos. Természetesen az antioxidáns hatása érvényesül nem csak a szemben, hanem más szervekben és anyagcsere-folyamatokban is.
MIÉRT ÉRDEMES A CALIVITA TERMÉKEIT VÁLASZTANOD?
 • A CaliVita több mint 25 éve kimagasló szakmai háttérrel kínálja a legmagasabb minőségi előírásoknak is megfelelő termékeket.
 • Mindig törekszünk a legjobb forrásból származó természetes alapanyagok felhasználására.
 • Fejlesztéseink során a jobb felszívódású, pl. szerves formák használatára törekszünk.
 • 100%-os minőségi garanciát vállalunk termékeinkre.
 • Termékeink szigorú, többszörös bevizsgálási folyamaton esnek át, a kiváló minőség folyamatos biztosítása érdekében.
 • Étrend-kiegészítőink túlnyomó többsége az USA-ban, gyógyszergyári körülmények között készül.
 • Előállításuk a cGMP (azaz a mindenkori helyes gyártási gyakorlat) szigorú minőségirányítási és minőségellenőrzési elveinek megfelelően történik, továbbá az FDA (Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság) folyamatos ellenőrzése és rendszeres időközönkénti felülvizsgálata is biztosított. Szoros együttműködéssel dolgozunk a helyi engedélyező hatóságokkal is annak érdekében, hogy mindig a legkiválóbb termék kerüljön fogyasztóinkhoz.
 • Valamennyi Magyarországon forgalmazott étrend-kiegészítőnk érvényes OGYÉI notifikációval rendelkezik.
nyíl

Lutein PLUS - Termék-áttekintés

Írjon megjegyzést, értékeljen egy terméket vagy tegyen fel kérdést
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
nyíl
Legalacsonyabb árgarancia
Lutein Plus
Vissza a tartalomhoz