Pure Yucca - Üzletek CaliVita International

Tartalomhoz ugrás

Pure Yucca

Pure Yucca
Gyógynövény alapú készítmények
100 kapszula

Méregtelenítő jukka
Mennyiség raktáron: 477
7700 Ft
jukka
A Jukka kiváló méregtelenítő és tisztítószer. Támogatja a szervezet immunrendszerét is.
promóciós kedvezmény 25% >>
nyíl
Calivita Pure Yucca

Méregtelenítő jukka

Méregtelenítő jukka

A jucca természetes szteroidszerű hatóanyagai közt megtalálhatók a szaponinok is, melyek kiváló antioxidáns és vízhajtó hatással rendelkeznek. A belőle készült kivonat számos enzimet, klorofillt, antioxidánst és más hatóanyagot tartalmaz. A Pure Yucca segíthet az emésztőrendszer méregtelenítésében azáltal, hogy az anyagcsere felgyorsításával meggyorsítja a káros anyagok kiürülését.


Kiknek ajánljuk?
 • Azoknak, akik szeretnék támogatni szervezetük méregtelenítő munkáját.
 • Azoknak, akik tisztító-béltisztító kúrát tartanak.
 • A bélflóra egyensúlyának helyreállításához, különösen antibiotikum-kúra után.
 • Koleszterinszint-csökkentést célzó terápia kiegészítéseként.

Tudtad-e?
Tudtad, hogy az indiánok a jukkát az Élet fájának hívták?
100 kapszula

Adagolás
2-3 kapszula naponta háromszor, sok folyadékkal

Hatóanyagok
Jukka őrlemény 500 mg


Inaktív összetevők:
zselatin kapszula.
FIGYELEM!
Tisztítókúra idején fokozottan fontos a bőséges folyadékbevitel, ezért 1-2 nagy pohárnyi vízzel vegyük be a kapszulákat. Napi 2-3 liternyi folyadék fogyasztása kívánatos, hogy a méreganyagok könnyebben ki tudjanak ürülni a szervezetből. A jukkakúra kezdetekor előfordulhat bőséges vizeletürítés, hasmenés, vércukorszint- és káliumszint-csökkenés. Ez az anyagcsere-gyorsító, méregtelenítő hatás következménye. Korrekt adagolás, megfelelő táplálkozás, esetleg dietetikus által összeállított növényi étrend mindezt kiküszöbölheti. Gyermekek 10 éves kor alatt csak orvosi javaslatra fogyaszthatják!
Jukka, az úgynevezett "az élet fája", egy kiváló méregtelenítő, tisztító, immunrendszert támogató anyag. Fő hatása annak köszönhető, hogy annak egyik összetevőjére, szaponin a népi gyógyászatban. Ez az anyag elsősorban alkalmazni a nyálkaoldó hatású és méregtelenítő fellépést.

Sok egészségügyi érdeklődés Yucca volt, mert a magas tartalma természetes, tisztítószer-szerű vegyület megtalálható növények úgynevezett szaponin. Szaponin kapta a nevét a latin "sapo", azaz a szappan. Szaponinok rosszul szívódik fel az emberi anyagcserét, és ez az egyik olyan tényező, amely lehet felelős a hit között sok természetgyógyászok, hogy Yucca segít kitisztítani a gyomor-bél traktusban. Mint egy természetes vízhajtó, szaponinok segíthet növelni a hulladék ártalmatlanítása anyag a szervezetbe a folyamat vizelet-kiválasztást. Továbbá, vizsgálatok kimutatták, hogy szaponinok segíthet csökkenteni a szérum koleszterinszintjét kötődés epesók, és így nem érhető el, hogy segítséget nyújtson a koleszterin felszívódását. Szaponinok is felgyorsítja a bomlási és absoption bizonyos tápanyagok, mint a kalcium és a szilícium, és ezzel növeli az emésztést, és a hulladék megszüntetése.
MIÉRT ÉRDEMES A CALIVITA TERMÉKEIT VÁLASZTANOD?
 • A CaliVita több mint 25 éve kimagasló szakmai háttérrel kínálja a legmagasabb minőségi előírásoknak is megfelelő termékeket.
 • Mindig törekszünk a legjobb forrásból származó természetes alapanyagok felhasználására.
 • Fejlesztéseink során a jobb felszívódású, pl. szerves formák használatára törekszünk.
 • 100%-os minőségi garanciát vállalunk termékeinkre.
 • Termékeink szigorú, többszörös bevizsgálási folyamaton esnek át, a kiváló minőség folyamatos biztosítása érdekében.
 • Étrend-kiegészítőink túlnyomó többsége az USA-ban, gyógyszergyári körülmények között készül.
 • Előállításuk a cGMP (azaz a mindenkori helyes gyártási gyakorlat) szigorú minőségirányítási és minőségellenőrzési elveinek megfelelően történik, továbbá az FDA (Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság) folyamatos ellenőrzése és rendszeres időközönkénti felülvizsgálata is biztosított. Szoros együttműködéssel dolgozunk a helyi engedélyező hatóságokkal is annak érdekében, hogy mindig a legkiválóbb termék kerüljön fogyasztóinkhoz.
 • Valamennyi Magyarországon forgalmazott étrend-kiegészítőnk érvényes OGYÉI notifikációval rendelkezik.
nyíl

Pure Yucca - Termék-áttekintés

Írjon megjegyzést, értékeljen egy terméket vagy tegyen fel kérdést
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
nyíl
Legalacsonyabb árgarancia
Pure Yucca
Vissza a tartalomhoz