Pure Yucca - Üzletek CaliVita International

Keresés
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Pure Yucca

Pure Yucca
100 kapszula

Adagolás:
2-3 kapszula naponta háromszor, sok folyadékkal

Összetétel
500mg Jukka-őrlemény
Méregtelenítő jukka

A jucca természetes szteroidszerű hatóanyagai közt megtalálhatók a szaponinok is, melyek kiváló antioxidáns és vízhajtó hatással rendelkeznek. A belőle készült kivonat számos enzimet, klorofillt, antioxidánst és más hatóanyagot tartalmaz. A Pure Yucca segíthet az emésztőrendszer méregtelenítésében azáltal, hogy az anyagcsere felgyorsításával meggyorsítja a káros anyagok kiürülését.

Kinek ajánljuk?
  • Azoknak, akik szeretnék támogatni szervezetük méregtelenítő munkáját.
  • Azoknak, akik tisztító-béltisztító kúrát tartanak.
  • A bélflóra egyensúlyának helyreállításához, különösen antibiotikum-kúra után.
  • Koleszterinszint-csökkentést célzó terápia kiegészítéseként.

Tudtad-e?
Tudtad, hogy az indiánok a jukkát az Élet fájának hívták?
Összegzés:
Yucca, az úgynevezett "az élet fája", egy kiváló méregtelenítő, tisztító, immunrendszert támogató anyag. Fő hatása annak köszönhető, hogy annak egyik összetevőjére, szaponin a népi gyógyászatban. Ez az anyag elsősorban alkalmazni a nyálkaoldó hatású és méregtelenítő fellépést.

Sok egészségügyi érdeklődés Yucca volt, mert a magas tartalma természetes, tisztítószer-szerű vegyület megtalálható növények úgynevezett szaponin. Szaponin kapta a nevét a latin "sapo", azaz a szappan. Szaponinok rosszul szívódik fel az emberi anyagcserét, és ez az egyik olyan tényező, amely lehet felelős a hit között sok természetgyógyászok, hogy Yucca segít kitisztítani a gyomor-bél traktusban. Mint egy természetes vízhajtó, szaponinok segíthet növelni a hulladék ártalmatlanítása anyag a szervezetbe a folyamat vizelet-kiválasztást. Továbbá, vizsgálatok kimutatták, hogy szaponinok segíthet csökkenteni a szérum koleszterinszintjét kötődés epesók, és így nem érhető el, hogy segítséget nyújtson a koleszterin felszívódását. Szaponinok is felgyorsítja a bomlási és absoption bizonyos tápanyagok, mint a kalcium és a szilícium, és ezzel növeli az emésztést, és a hulladék megszüntetése.

Figyelem!
Tisztítókúra idején fokozottan fontos a bőséges folyadékbevitel, ezért 1-2 nagy pohárnyi vízzel vegyük be a kapszulákat. Napi 2-3 liternyi folyadék fogyasztása kívánatos, hogy a méreganyagok könnyebben ki tudjanak ürülni a szervezetből. A jukkakúra kezdetekor előfordulhat bőséges vizeletürítés, hasmenés, vércukorszint- és káliumszint-csökkenés. Ez az anyagcsere-gyorsító, méregtelenítő hatás következménye. Korrekt adagolás, megfelelő táplálkozás, esetleg dietetikus által összeállított növényi étrend mindezt kiküszöbölheti. Gyermekek 10 éves kor alatt csak orvosi javaslatra fogyaszthatják!
 
Wojciech Dopierala PM
This site is managed and owned by the Pharmavita Group.
You can contact us via: e-mail: office@pharmavita.eu or a contact from
contact from
Copyright 2017. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz