Pure Yucca - Üzletek CaliVita International

Tartalomhoz ugrás

Pure Yucca

Pure Yucca
100 kapszula

Adagolás:
2-3 kapszula naponta háromszor, sok folyadékkal

Összetétel
500mg Jukka-őrlemény
Méregtelenítő jukka

A jucca természetes szteroidszerű hatóanyagai közt megtalálhatók a szaponinok is, melyek kiváló antioxidáns és vízhajtó hatással rendelkeznek. A belőle készült kivonat számos enzimet, klorofillt, antioxidánst és más hatóanyagot tartalmaz. A Pure Yucca segíthet az emésztőrendszer méregtelenítésében azáltal, hogy az anyagcsere felgyorsításával meggyorsítja a káros anyagok kiürülését.

Kinek ajánljuk?
  • Azoknak, akik szeretnék támogatni szervezetük méregtelenítő munkáját.
  • Azoknak, akik tisztító-béltisztító kúrát tartanak.
  • A bélflóra egyensúlyának helyreállításához, különösen antibiotikum-kúra után.
  • Koleszterinszint-csökkentést célzó terápia kiegészítéseként.

Tudtad-e?
Tudtad, hogy az indiánok a jukkát az Élet fájának hívták?
Összegzés:
Yucca, az úgynevezett "az élet fája", egy kiváló méregtelenítő, tisztító, immunrendszert támogató anyag. Fő hatása annak köszönhető, hogy annak egyik összetevőjére, szaponin a népi gyógyászatban. Ez az anyag elsősorban alkalmazni a nyálkaoldó hatású és méregtelenítő fellépést.

Sok egészségügyi érdeklődés Yucca volt, mert a magas tartalma természetes, tisztítószer-szerű vegyület megtalálható növények úgynevezett szaponin. Szaponin kapta a nevét a latin "sapo", azaz a szappan. Szaponinok rosszul szívódik fel az emberi anyagcserét, és ez az egyik olyan tényező, amely lehet felelős a hit között sok természetgyógyászok, hogy Yucca segít kitisztítani a gyomor-bél traktusban. Mint egy természetes vízhajtó, szaponinok segíthet növelni a hulladék ártalmatlanítása anyag a szervezetbe a folyamat vizelet-kiválasztást. Továbbá, vizsgálatok kimutatták, hogy szaponinok segíthet csökkenteni a szérum koleszterinszintjét kötődés epesók, és így nem érhető el, hogy segítséget nyújtson a koleszterin felszívódását. Szaponinok is felgyorsítja a bomlási és absoption bizonyos tápanyagok, mint a kalcium és a szilícium, és ezzel növeli az emésztést, és a hulladék megszüntetése.

Figyelem!
Tisztítókúra idején fokozottan fontos a bőséges folyadékbevitel, ezért 1-2 nagy pohárnyi vízzel vegyük be a kapszulákat. Napi 2-3 liternyi folyadék fogyasztása kívánatos, hogy a méreganyagok könnyebben ki tudjanak ürülni a szervezetből. A jukkakúra kezdetekor előfordulhat bőséges vizeletürítés, hasmenés, vércukorszint- és káliumszint-csökkenés. Ez az anyagcsere-gyorsító, méregtelenítő hatás következménye. Korrekt adagolás, megfelelő táplálkozás, esetleg dietetikus által összeállított növényi étrend mindezt kiküszöbölheti. Gyermekek 10 éves kor alatt csak orvosi javaslatra fogyaszthatják!
Vissza a tartalomhoz