Easy Time - Üzletek CaliVita International

Tartalomhoz ugrás

Easy Time

EasyTime
Emésztést segítő termékek
60 kapszula

Bélműködés támogató
Mennyiség raktáron: Átmeneti készlethiány! Hamarosan érkezik!
11720 Ft
Easy Time - Bélműködés támogató
promóciós kedvezmény 25% >>
nyíl

Mannakasszia, Indiai szenna, glükomannán, kapszaicin

Bélműködés támogató

Az Easy Time rost és gyógynövények természetes kombinációjával segíti beindítani a bélmozgást/béltisztulást, ezzel támogatva a bélrendszer megfelelő működését és a rendszeres székelés kialakítását.


Kiknek ajánljuk?
  • A bélmozgás/béltisztulás beindítására, a normál bélműködési ritmus kialakítására,
  • a bélrendszer megfelelő működésének támogatására,
  • az erőlködés nélküli székelés segítésére,
  • az intesztinális komfort érzet javítására.

TUDTAD-E?
Tudtad, hogy a rostszegény étkezés, a kevés folyadék bevitel, a mozgás szegény életmód és a stressz mind befolyásolhatják a zökkenőmentes székelést?

60 kapszula

Adagolás
1-2 kapszula naponta

Hatóanyagok
Kaszkarabokor-kéreg por 100 mg
Mannakasszia (Indiai szenna) 100 mg
Glükomannán (Ördögnyelv) 200 mg
Kapszaicin 1 mg


Inaktív összetevők:
zselatin, zsírsavak.
FIGYELEM!
12 év alatt nem használható. Terhesek és szoptató anyák nem használhatják. A készítményt folyamatosan egy hétnél tovább nem ajánlott alkalmazni.

GYORSAN, HATÉKONYAN, TERMÉSZETESEN
GYORSAN, HATÉKONYAN, TERMÉSZETESEN

Hogyan segít Easy Time

Rostot és a gyógynövények legjavát tartalmazza, melyek mind természetes módon járulnak hozzá ahhoz, hogy a bélmozgás rövid időn belül megindulhasson. Este beveszel egy kapszulát, és reggel már megkönnyebbülten indíthatod a napot.
Javul a komfortérzeted, kialakul a napod normális ritmusa, és végre erőlködés nélkül is működhet a székelés. Nézzük meg, milyen gyógynövényeket tartalmaz az EasyTime!

Kaszkarabokor

A kaszkarabokrot a legerősebb gyógynövények egyikeként tartják számon, amit a természetközeli népek már időtlen idők óta
használnak. Kérge fokozza a bélmozgást, és hatásosan segít azokban az esetekben, amikor az enyhébb módszerek már nem válnak be.

Indiai szenna

Mannakasszia vagy indiai szenna, sőt az angolok egyenesen aranyesőnek hívják. Amellett, hogy ez egy csodálatosan virágzó fa, ez az Indiában honos növény szintén erőteljes gyógynövény. Régóta használják béltisztításra, de emellett parazitaellenes és sebgyógyító hatásáról is vannak feljegyzések. A szépségiparban pedig hajápolásra használják, hiszen erőssé és fényessé varázsolja a hajat.

Kapszaicin

A kapszaicin a chilipaprikában megtalálható vegyületek egyike. Serkenti a gyomrot, hogy még több nyálkát termeljen, ezáltal segíti az emésztési folyamatot. Fokozza a vérbőséget, a vérkeringést az egész testben, így természetes úton segít és regenerál.

Glükomannán

Az ördögnyelvből származó glükomannánt több ezer éve használják az ázsiai kultúrában. Rostként, ahogy a gyomorba kerül, elnyeli a folyadékot, többszörösére duzzad. A bélcsatornába érve pedig lazítja a székletet, ezért az könnyebben halad végig a
vastagbélben.
nyíl

EasyTime - Termék-áttekintés

Írjon megjegyzést, értékeljen egy terméket vagy tegyen fel kérdést
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
nyíl
Legalacsonyabb árgarancia
Easy Time Calivita
Vissza a tartalomhoz