Panax Ginseng - Üzletek CaliVita International

Tartalomhoz ugrás

Panax Ginseng

Panax Ginseng
Gyógynövény alapú készítmények
100 tabletta

Ginszengkészítmény
Mennyiség raktáron: 99
7460 Ft
Panax GinsengKoreai ginzeng
Súlyos fizikai és mentális fáradtság idején természetesen erősíti a vitalitást és a stressz toleranciáját. A ginsenget gyakran ajánlják a potencia kezelésére is. A ginzeng növeli a férfiak és a nők libidóját, és segít az erekciós zavarokban is.
promóciós kedvezmény 25% >>
nyíl
Calivita Panax Ginseng

Koreai ginzeng

Ginszengkészítmény

Az embergyökérként is emlegetett ginszeng az egyik legrégebben alkalmazott és legnépszerűbb természetes segítség a vitalitásban. Támogatja a fizikai és szellemi teljesítmény, valamint a koncentrálóképesség aktivitását, de ajánlható feszültebb időszakokban is.


Kiknek ajánljuk?
  • Leterhelt időszakokban a munkateljesítmény fokozására, a fáradtság és kimerültség enyhítésére.
  • Fokozott szellemi igénybevétel esetén, vizsgaidőszakban.

Tudtad-e?
Tudtad, hogy a Távol-Keleten vágyfokozó hatást tulajdonítanak a ginszengnek?
100 tabletta

Adagolás
1 tabletta naponta

Hatóanyagok
Panax ginszeng 500 mg


Inaktív összetevők:
kalcium-karbonát, mikrokristályos cellulóz, zsírsavak, szilícium-dioxid, hidroxipropil-metilcellulóz, zsírsavak megnéziumsói, propilén-glikol, triacetin.
Magas vérnyomásban, illetve más szív- és érrendszeri betegségben szenvedőknek alkalmazása nem javasolt. Adaptogén hatása miatt szedése 6 hétnél tovább nem javasolt.
A ginzeng már termesztik a Kelet 400 éve, bár az emberiség nem, pedig évezredek során. Azokban az időszakokban, túlzott igénybevétel test és a lélek, növeli a vitalitást és a stressztűrő képességet, természetes módon.

A ginseng gyökér tartalmaz számos hasznos tápanyagot, beleértve a flavonoidok, antioxidánsok, aminosavak, ásványi anyagok, vitaminok és, hogy különösen gazdag folsav és a niacin. Tartalmaz továbbá egy egyedülálló szerves vegyület ismert ginzenozid. Ginzenozid egy szaponin a triterpenoid család és úgy tűnik, hogy jótékony hatást gyakorolnak a több metabolikus utat.

Vizsgálatok arra utaltak, hogy ez egy adaptogén, amely segít növelni az anyagcserét ellenálló képességét a stressz és a fáradtság. Úgy tűnik, hogy rulhatnak szellemi és fizikai teljesítőképesség, és egyes tanulmányok azt mutatták, hogy segíthet fokozza a libidót és a szexuális teljesítményt. Úgy tűnik, hogy segítheti az immunrendszert, valamint a fokozott protein-szintézist, és keringés. Szaponinok is támogathatja elérése és megtartása az egészséges koleszterin és triglicerid szintjét.
MIÉRT ÉRDEMES A CALIVITA TERMÉKEIT VÁLASZTANOD?
  • A CaliVita több mint 25 éve kimagasló szakmai háttérrel kínálja a legmagasabb minőségi előírásoknak is megfelelő termékeket.
  • Mindig törekszünk a legjobb forrásból származó természetes alapanyagok felhasználására.
  • Fejlesztéseink során a jobb felszívódású, pl. szerves formák használatára törekszünk.
  • 100%-os minőségi garanciát vállalunk termékeinkre.
  • Termékeink szigorú, többszörös bevizsgálási folyamaton esnek át, a kiváló minőség folyamatos biztosítása érdekében.
  • Étrend-kiegészítőink túlnyomó többsége az USA-ban, gyógyszergyári körülmények között készül.
  • Előállításuk a cGMP (azaz a mindenkori helyes gyártási gyakorlat) szigorú minőségirányítási és minőségellenőrzési elveinek megfelelően történik, továbbá az FDA (Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság) folyamatos ellenőrzése és rendszeres időközönkénti felülvizsgálata is biztosított. Szoros együttműködéssel dolgozunk a helyi engedélyező hatóságokkal is annak érdekében, hogy mindig a legkiválóbb termék kerüljön fogyasztóinkhoz.
  • Valamennyi Magyarországon forgalmazott étrend-kiegészítőnk érvényes OGYÉI notifikációval rendelkezik.
nyíl

Panax Ginseng - Termék-áttekintés

Írjon megjegyzést, értékeljen egy terméket vagy tegyen fel kérdést
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
nyíl
Legalacsonyabb árgarancia
Panax Ginseng
Vissza a tartalomhoz