Papaya PLUS - Üzletek CaliVita International

Tartalomhoz ugrás

Papaya PLUS

Papaya PLUS
Emésztést segítő termékek
90 rágótabletta

Emésztés segítő
Mennyiség raktáron: 336
6890 Ft
papaya a jobb emésztéshez
promóciós kedvezmény 25% >>
nyíl

természetes emésztőenzimek

Emésztés segítő

A Papaya Plus természetes emésztőenzimek kombinációval segíti a szervezetbe jutó zsírok, fehérjék és szénhidrátok, illetve a laktóz lebontását, így támogatva az emésztés hatékonyságát.

 


Kiknek ajánljuk?
 • Azoknak, akik szeretnék emésztésüket megfelelően támogatni.
 • Puffasztó ételek gyakori fogyasztása, puffadásos problémák esetén.
 • Emésztéssel kapcsolatos problémák esetén.

TUDTAD-E?
Tudtad, hogy a teljes népesség 65%-a küzd valamilyen szintű laktózintolarenciával?*

FELHASZNÁLT FORRÁSOK
*High lactose tolerance in North Europeans: a result of migration, not in situ milk consumption - Vuorisalo T. et al., Perspect Biol Med. 2012;55(2):163-74.
90 rágótabletta

Adagolás
1 rágótabletta étkezés után

Hatóanyagok
Papayapor 200 mg
Gomba amiláz** 30 mg
Gomba lipáz** 25 mg
Gomba laktáz** 5 mg
Klorofill 1 mg


Inaktív összetevők:
Egyéb összetevők: szukróz, szorbit, zsírsavak, szilícium-dioxid, mesterséges eperíz.

** Az összetevő allergénként léphet fel vagy intoleranciát okozhat!
Figyelem! Súlyos gasztroenteriális betegségek esetén (pl. fekély) használata előtt feltétlenül konzultálj kezelőorvosoddal!
Az életkor, a stressz, a sietés, a gyorsétel étkezés, a nem megfelelően kiegyensúlyozott étrend, a toxinok felhalmozódása - a szervezet által termelt emésztőenzimek mennyisége elégtelen lehet és emésztési problémákhoz, gyomor-bélrendszeri panaszokhoz, az egészségre fontos tápanyagok felszívódásához vezethet.

Ha az emésztőenzimek mennyisége túl alacsony, akkor a szervezet nem képes megfelelően emészteni az ételt, és fehérjéket, szénhidrátokat, zsírokat, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz. Ennek eredményeképpen - a jól kiegyensúlyozott étrend használata ellenére - az emésztési zavarok, meteorizálás, székrekedés, súlygyarapodás mellett súlyos egészségügyi problémák, csökkent immunitás, fáradtság, bőrproblémák és allergiás reakciók kialakulásához vezethetnek.

A Papaya PLUS CaliVita® a zsírok, szénhidrátok, beleértve a laktózt emésztését támogató test enzimek számára is fontos szerepet játszik, melynek intoleranciáját a világ minden tájáról érkező emberek 65% -a sújtja. Az emésztőenzimek, a nátrium-réz-klorofillin és a papaya por nagy adagjának köszönhetően az emésztési kényelmet szolgálja, és az ételt örömmel tölti el a kellemetlen gasztrointesztinális diszkomfort és a test gyengülése nélkül.

Miért jó a Papaya PLUS CaliVita®?
 • A termék aktív összetevői nem támasztják alá az egyetlen tápanyag bomlását, emésztését, de a komplex képletnek köszönhetően mind a zsírok, mind a szénhidrátok, beleértve a laktózt is emésztik.
 • Magas emésztőenzim-tartalom.
 • A pasztillák képlete tökéletes, mindenki számára kényelmes - a termék könnyen bevehető olyan betegek számára, akiknek problémái vannak a tabletták és kapszulák lenyelésével.

Kinek ajánljuk?
 • Minden ember, aki segít az emésztőrendszer működésében.
 • Emberek, akik nagy teherbírású termékeket fogyasztanak.
 • Az emberek inkább a táplálékkiegészítőket a cukorkák formájában részesítik előnyben.
 • Nehéz a hagyományos tabletták / kapszulák lenyelése.

Jobb emésztés azonnal

Az emberek közel 60% -a küzd az emésztési problémákkal, a bélérzékenységgel vagy a bélgátlás károsodásával.

Ha kellemetlen betegségeket is érez, gyakran hasi görcsök, gyomor görcsök, puffadás, székrekedés, hasmenés - nem becsülik alá ezt a problémát!

Tudja, milyen fontos az emésztőenzim?

Ha az emésztőenzimek mennyisége túl alacsony, a szervezet nem képes megfelelően megemészteni az ételt, és az ételben lévő ásványi anyagok, a vitaminok nem megfelelően felszívódnak, és ... így sok betegség.
Az emésztőenzimek hiányának okai lehetnek a stressz, a szervezetben lévő toxinok felhalmozódása, túlzott fizikai erőfeszítés, nem megfelelő étrend vagy pl. A test savanyítása.

Ha nincs elegendő emésztőenzim a szervezetben, akkor nemcsak az emésztési problémák léphetnek fel, de lehet, hogy hiányosságai vannak az egészségügyi szempontból fontos összetevőknek, mert felszívódása nem lesz elegendő.
Mi több, az étel nem fogja örömét adni, és emésztési zavarokat érez.

Az emésztési problémák meghosszabbítása és a fontos komponensek elégtelen felszívódása többek között vezethet gyengíti az immunitást, a kimerültséget, az állandó fáradtságot, a bőrproblémákat és az allergiás reakciók kialakulását.

Hogyan lehet segíteni az emésztést?
Sokat érhet el az életmód megváltoztatásával, mert - amint már említettük - az emésztőenzimek szekrécióját jelentősen csökkentheti a rossz étrend (étkezési szemét, szabálytalan étkezés, alkoholfogyasztás), a stressz és a rossz étkezési szokások, mint például a sietés . Ennek oka lehet az elmúlt évek is ... Minél idősebbek vagyunk, annál nagyobb a valószínűsége annak, hogy az emésztő enzimek mennyisége túl kicsi.
Érdemes kiegészíteni az emésztőenzimek tartalmát a szervezetben étrend-kiegészítőkkel

Próbálja ki az ÚJ CaliVita®-t

Papaya PLUS rágótabletta:
komplex készítmény, amely nagy mennyiségű hatóanyagot tartalmaz.
A Papaya PLUS CaliVita® olyan fontos emésztőenzimek gazdagsága, amelyek támogatják az emésztést, az emésztőrendszer működését.
A termék hatóanyaga kedvezően befolyásolja a zsírok, szénhidrátok, beleértve a laktózt, lebontását.
Ennek köszönhetően sokan emésztési kényelmet tapasztalnak, és elfelejtik, milyen kellemetlen emésztési zavarok vannak.

Miért jó a Papaya PLUS CaliVita®?
 • A termék aktív összetevői nem támasztják alá az egyetlen tápanyag bomlását, emésztését, de a komplex képletnek köszönhetően mind a zsírok, mind a szénhidrátok, beleértve a laktózt is emésztik.
 • Magas emésztőenzim-tartalom.
 • A világ minden tájáról érkező emberek 65% -a változó mértékben küzd a laktóz intoleranciával. A Papaya PLUS CaliVita® termék laktáz enzimet tartalmaz, amely támogatja a laktóz lebontását.
 • A rágás, szopás tabletták ideális, mindenki számára kényelmes - a termék könnyen fogyasztható olyan betegeknél, akiknek problémái vannak a tabletták és kapszulák lenyelésével.

TUDJA AZ ULRIA-t!
Próbálja ki az új CALIVITA® PAPAYA PLUS!
MIÉRT ÉRDEMES A CALIVITA TERMÉKEIT VÁLASZTANOD?
 • A CaliVita több mint 25 éve kimagasló szakmai háttérrel kínálja a legmagasabb minőségi előírásoknak is megfelelő termékeket.
 • Mindig törekszünk a legjobb forrásból származó természetes alapanyagok felhasználására.
 • Fejlesztéseink során a jobb felszívódású, pl. szerves formák használatára törekszünk.
 • 100%-os minőségi garanciát vállalunk termékeinkre.
 • Termékeink szigorú, többszörös bevizsgálási folyamaton esnek át, a kiváló minőség folyamatos biztosítása érdekében.
 • Étrend-kiegészítőink túlnyomó többsége az USA-ban, gyógyszergyári körülmények között készül.
 • Előállításuk a cGMP (azaz a mindenkori helyes gyártási gyakorlat) szigorú minőségirányítási és minőségellenőrzési elveinek megfelelően történik, továbbá az FDA (Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság)folyamatos ellenőrzése és rendszeres időközönkénti felülvizsgálata is biztosított. Szoros együttműködéssel dolgozunk a helyi engedélyező hatóságokkal is annak érdekében, hogy mindig a legkiválóbb termék kerüljön fogyasztóinkhoz.
 • Valamennyi Magyarországon forgalmazott étrend-kiegészítőnk érvényes OGYÉI notifikációval rendelkezik.
nyíl

Calivita Papaya PLUS - Termék-áttekintés

Írjon megjegyzést, értékeljen egy terméket vagy tegyen fel kérdést
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
nyíl
Legalacsonyabb árgarancia
Papaya PLUS Calivita
Vissza a tartalomhoz