Full Spectrum - Üzletek CaliVita International

Tartalomhoz ugrás

Full Spectrum

Full Spectrum
Mulivitaminok Calivita
90 tabletta

Vitamin- és ásványianyag-komplex
Azonnali elérhetőség
tudósok
promóciós kedvezmény 25% >>
nyíl
Calivita Full Spectrum

természetes vitaminok és ásványi anyagok

A Full Spectrum közel 30-féle, a szervezet működéséhez nélkülözhetetlen vitamint, antioxidánst és ásványi anyagot tartalmaz egyetlen tablettában, extra bioflavonoidokkal. Kiemelkedő hatékonyságát a benne lévő szerves kötésű hatóanyagok mennyisége, valamint az elnyújtott felszívódás (delayed release technológia) biztosítja.

KIKNEK AJÁNLJUK?
 • Az egészséges életfolyamatok mindennapi fenntartásához, a vitalitás megőrzéséhez.
 • Az immunrendszer támogatására.
 • Influenzás, náthás időszakban az ellenálló képesség növelésére.
 • Kiegyensúlyozatlan táplálkozás (kevés zöldség vagy gyümölcs fogyasztása, diéta, vegetarianizmus) esetén a szervezet vitamin- és ásványianyag-szükségletének kiegészítésére.
 • Betegség utáni lábadozás elősegítésére.

HIÁNYTÜNETEK
Az általános vitaminhiány tünetei lehetnek: fáradékonyság, kimerültség, levertség, rossz közérzet, étvágytalanság, fizikai és szellemi teljesítmény romlása, az ellenállóképesség csökkenése miatti gyakoribb megbetegedések.

TUDTAD-E?
A folsav hozzájárul a fáradtság csökkentéséhez.
90 tabletta

Adagolás:
3 x 1 tabletta naponta

HATÓANYAGOK
Összetétel
187 mg Kalcium
60 mg C-vitamin
57 mg Magnézium
20 mg Inozitol
20 mg Kolin
10 mg Cink
10 mg Niacin
5 mg Para-amino-benzoesav
5 mg Pantoténsav
1 mg B1-vitamin
200 mcg Folsav
80 mcg Jód
40 mcg Biotin
25 mcg Króm
20 mcg Szelén
10 mcg Molibdén
1 mcg B12-vitamin
4.7 mg E-vitamin
4 mg Citom bioflavonoid komplex
4 mg Rutin
4 mg Vas
3 mg Mangán
2 mg Heszperidin komplex
1.5 mg Réz
1.2 mg B6-vitamin
1.1 mg B2-vitamin
0.9 mg Béta-karotin

Inaktív összetevők:
mikrokristályos cellulóz, kalcium-szulfát, kálium-glukonát, nátrium-karboxi-metil-cellulóz, zsírsavak, zsírsavak magnéziumsói, szilícium-dioxid, sellak, talkum.
FIGYELEM!
Komplex vitaminkészítmény szedése esetén a vizelet jellegzetes színűvé és szagúvá válhat a vitaminkészítmény B-komplex-tartalma miatt!
A legtöbb élettani folyamatban a különböző tápanyagok szorosan együttműködnek a cél elérése érdekében. Az egyik Full Spectrum tabletta vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz, amelyek pozitív hatással vannak az egész szervezet működésére.

A Full Spectrum a késleltetett felszabadulású tabletta technológiával készül, amely fokozatos felszívódást biztosít a vérbe és a test állandó szintjére.

A Full Spectrum összetétele többek között:


Vitaminok a B csoportból
A B csoportból származó vitaminok részt vesznek az idegrendszer és az energia anyagcsere megfelelő működésének fenntartásában.

E-vitamin
Az E-vitamin és a C-vitamin védi a sejteket az oxidatív stressz ellen.

C-vitamin
A C-vitamin emellett támogatja az immunrendszert és az idegrendszert, támogatja a megfelelő pszichológiai funkciók fenntartását és részt vesz a kollagén előállításában, amely befolyásolja a vérerek, a bőr, az íny, a csontok, a fogak és a porc megfelelő működését.

jód
A termékben lévő jód jótékony hatással van a pajzsmirigy működésére és segít fenntartani az egészséges bőrt.

kalcium
A kalcium szükséges az egészséges csontok, fogak és izmok fenntartásához.

vas
A vas segít a vörösvérsejtek és a hemoglobin megfelelő előállításában, és hozzájárul a normális energiacsere fenntartásához.

réz
A réz segít a haj és a bőr normál pigmentációjának fenntartásában, antioxidáns tulajdonságokkal, és támogatja az idegrendszer megfelelő működését, és pozitív hatással van az energia anyagcserére.

A mai forgalmas világban egyre többen figyelmet fordítanak a használhatóságra és a praktikusságra. Ez a termék olyan vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz, amelyek elősegítik a test megfelelő működését, optimális arányban és könnyen felszívódó formában. A kelátképződés természetes folyamata sok emberben nem túl hatékony. Ezek az emberek alig vesznek fel az elfogadott ásványi anyagokat. Például az elfogadott szervetlen vasvegyületek csak 2-10% -a szívódik fel a szervezetben. Az aminosav-kelátok formájában bevitt ásványi anyagok könnyebben elnyelhetők és ezért jobban használhatók. A test önmagában nem képes ásványi anyagokat előállítani, csak ételből származhat. A készítmény tartalmazza a szükséges vitaminokat is, amelyek felelősek a fiziológiai folyamatok optimális működéséért. A teljes spektrum olyan készítmény, amelyet a kibővített technológia - "időzített felszabadulás" technológiával állítanak elő. Ez különösen fontos a vízoldható vitaminok esetében, mivel gyakran nagyon gyorsan eltávolítják őket a testből. Ebben a termékben a hatóanyagokat speciális hordozókra helyezik, ami azt jelenti, hogy 8-12 órán belül felszívódnak. Ez biztosítja a test állandó szintjét.
MIÉRT ÉRDEMES A CALIVITA TERMÉKEIT VÁLASZTANOD?
 • A CaliVita több mint 25 éve kimagasló szakmai háttérrel kínálja a legmagasabb minőségi előírásoknak is megfelelő termékeket.
 • Mindig törekszünk a legjobb forrásból származó természetes alapanyagok felhasználására.
 • Fejlesztéseink során a jobb felszívódású, pl. szerves formák használatára törekszünk.
 • 100%-os minőségi garanciát vállalunk termékeinkre.
 • Termékeink szigorú, többszörös bevizsgálási folyamaton esnek át, a kiváló minőség folyamatos biztosítása érdekében.
 • Étrend-kiegészítőink túlnyomó többsége az USA-ban, gyógyszergyári körülmények között készül.
 • Előállításuk a cGMP (azaz a mindenkori helyes gyártási gyakorlat) szigorú minőségirányítási és minőségellenőrzési elveinek megfelelően történik, továbbá az FDA (Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság) folyamatos ellenőrzése és rendszeres időközönkénti felülvizsgálata is biztosított. Szoros együttműködéssel dolgozunk a helyi engedélyező hatóságokkal is annak érdekében, hogy mindig a legkiválóbb termék kerüljön fogyasztóinkhoz.
 • Valamennyi Magyarországon forgalmazott étrend-kiegészítőnk érvényes OGYÉI notifikációval rendelkezik.
nyíl

Full Spectrum - Termék-áttekintés

Megjegyzés hozzáadása, termék értékelése vagy kérdés feltevése
nyíl
Legalacsonyabb árgarancia
Full Spectrum
Vissza a tartalomhoz