Rhodiolin - Üzletek CaliVita International

Tartalomhoz ugrás

Rhodiolin

Rhodiolin
Gyógynövény alapú készítmények
120 kapszula

Kiegyensúlyozott mindennapokért
Azonnali elérhetőség
Rhodiola roseaA Rhodiola (Rhodiola rosea) az úgynevezett adaptogének közé tartozik, azaz olyan növények, amelyek erősítik a szervezet fizikai és szellemi stresszel szembeni ellenállását, valamint annak hatásait.
promóciós kedvezmény 25% >>
nyíl
Calivita Rhodiolin

Rhodiola rosea

KIEGYENSÚLYOZOTT MINDENNAPOKÉRT

A kapszula fő hatóanyaga a Rhodiola rosea, amely egy adaptogén gyógynövény. A növény aktív hatóanyagai pozitív hatással vannak a központi idegrendszerre, ennek köszönhetően a koncentrálóképesség, a szellemi és fizikai teljesítmény is nőhet. Segítséget nyújthat a tanulásban, a sportban, a stressz kezelésében, csökkentheti a mentális fáradtságot. A cinkkel kiegészített Rhodiolin javítja a szervezet betegségekkel szembeni ellenálló képességét, enyhíti a stresszt és a feszült életmód okozta tüneteket.

Kinek ajánljuk?
 • Azoknak, akik mindennapjaik során fokozott stresszhatásnak vannak kitéve.
 • Testi és/vagy szellemi megerőltetés esetén.
 • Az általános energiaszint, illetve a megfelelő koncentráció fenntartására.
 • A szervezet ellenálló képességének javítására.
 • Enyhébb alvásproblémák esetén (elalvás, átalvás elősegítésére).

Tudtad-e?
Tudtad, hogy az adaptogén növények pontosan olyan mennyiségben hasznosulnak szervezetünkben, amennyire szükségünk van? Se több, se kevesebb! E nagyszerű tulajdonságuknak köszönhetően ezek a növények – a gyógyszerekkel ellentétben – nem okoznak függőséget, mellékhatásuk nem ismert, gyengéden együttműködnek szervezetünkkel, és hatásuk akkor is folytatódik, ha hosszú távon használjuk őket, tehát nem alakulhat ki hozzászokás.
120 kapszula

Adagolás:
1-3 kapszula naponta

HATÓANYAGOK
Összetétel
100 mg Rhodiola rosea koncentrátum (5:1)
5 mg Cink

Inaktív összetevők:
mikrokristályos cellulóz, zselatin*.
FIGYELEM!
* Az összetevő allergénként léphet fel vagy intoleranciát okozhat!
FIGYELEM!
 • Konzultáljon egy képzett orvos, mielőtt bármilyen kiegészítőt.
 • Ne lépje túl az ajánlott napi bevitel.
 • Étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott vegyes étrendet.
 • Tartsa távol a gyermekektől.
Az ember ki van téve a folyamatos stressz a nap folyamán. Próbál megfelelni az elvárásoknak otthon és a munkahely, a konfliktusok, a pénzügyi problémák, a zaj és a környezetszennyezés stresszes és mindez lehet különösen káros a szervezet számára, hogy hosszú távon. Rhodiola alkalmazták évszázadok óta, és egy természetes megoldás, hogy mindezt.

Rhodiolin (Rhodiola rosea) egy tagja a Crassulaceae család növények, és nő a hideg területeken az északi féltekén. Megállapítást nyer, a sarki területeken Szibéria, és több mérsékelt éghajlaton, kizárólag a hegyvidéki régiók. Rhodiolin gazdag számos hasznos tápanyagot, beleértve a flavonoidok, tanninok, illóolajok, és antioxidánsok. A legtöbb egészségügyi érdeklődés rhodiolin, azonban van, mert a tartalma többféle phytochemicals nevű phenylpropanoids. Phenylpropanoids a rhodiolin, mint rhodioniside, rosavin, és rosiridin tűnnek felelős Rhodiolin a adaptogén tulajdonságai. Az adaptogén olyan anyag, amely segíti a test megbirkózni, és ellenállnak a kedvezőtlen körülményeket, mint például a mentális vagy fizikai stressz, és fejt ki normalizáló hatással van a anyagcserét.

Több különböző monoamin ingerületközvetítő hormonok (pl: szerotonin, dopamin) fontos szerepet játszanak a szabályozásában hangulat, az alvás, figyelem, az észlelés, motoros aktivitás és a szexualitás. Ezek a neurotranszmitterek bontásban az enzim monoamin-oxidáz (MAO). Egyes vizsgálatok arra utalnak, hogy a phenylpropanoids a rhodiolin szerepet játszhat a hatásának gátlására MAO, és ezáltal segíthetik a optimalizálására a szint a hangulatjavító neurotranszmitterek. Egyes vizsgálatok azt is jelezték, hogy rhodiolin támogathatja a szintjét a béta endorfinok a szervezetben. Beta endorfinok természetes fájdalomcsillapítók (fájdalomcsillapítók) előállított a testünkben.

Kiegészítés Rhodiolin lehet táplálkozási támogatást a stressz enyhítésére, a mentális éberséget és a vitalitást, és az általános rossz jólétét.
MIÉRT ÉRDEMES A CALIVITA TERMÉKEIT VÁLASZTANOD?
 • A CaliVita több mint 25 éve kimagasló szakmai háttérrel kínálja a legmagasabb minőségi előírásoknak is megfelelő termékeket.
 • Mindig törekszünk a legjobb forrásból származó természetes alapanyagok felhasználására.
 • Fejlesztéseink során a jobb felszívódású, pl. szerves formák használatára törekszünk.
 • 100%-os minőségi garanciát vállalunk termékeinkre.
 • Termékeink szigorú, többszörös bevizsgálási folyamaton esnek át, a kiváló minőség folyamatos biztosítása érdekében.
 • Étrend-kiegészítőink túlnyomó többsége az USA-ban, gyógyszergyári körülmények között készül.
 • Előállításuk a cGMP (azaz a mindenkori helyes gyártási gyakorlat) szigorú minőségirányítási és minőségellenőrzési elveinek megfelelően történik, továbbá az FDA (Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság) folyamatos ellenőrzése és rendszeres időközönkénti felülvizsgálata is biztosított. Szoros együttműködéssel dolgozunk a helyi engedélyező hatóságokkal is annak érdekében, hogy mindig a legkiválóbb termék kerüljön fogyasztóinkhoz.
 • Valamennyi Magyarországon forgalmazott étrend-kiegészítőnk érvényes OGYÉI notifikációval rendelkezik.
nyíl

Rhodiolin - Termék-áttekintés

Megjegyzés hozzáadása, termék értékelése vagy kérdés feltevése
nyíl
Legalacsonyabb árgarancia
Rhodiolin
Vissza a tartalomhoz