Rhodiolin - Üzletek CaliVita International

Tartalomhoz ugrás

Rhodiolin

Rhodiolin
Gyógynövény alapú készítmények
120 kapszula

Kiegyensúlyozott mindennapokért
Mennyiség raktáron: 833
13210 Ft
Rhodiola roseaA Rhodiola (Rhodiola rosea) az úgynevezett adaptogének közé tartozik, azaz olyan növények, amelyek erősítik a szervezet fizikai és szellemi stresszel szembeni ellenállását, valamint annak hatásait.
promóciós kedvezmény 25% >>
nyíl
Calivita Rhodiolin

Rhodiola rosea

Kiegyensúlyozott mindennapokért

A kapszula fő hatóanyaga a Rhodiola rosea, amely egy adaptogén gyógynövény. A növény aktív hatóanyagai pozitív hatással vannak a központi idegrendszerre, ennek köszönhetően a koncentrálóképesség, a szellemi és fizikai teljesítmény is nőhet. Segítséget nyújthat a tanulásban, a sportban, a stressz kezelésében, csökkentheti a mentális fáradtságot. A cinkkel kiegészített Rhodiolin javítja a szervezet betegségekkel szembeni ellenálló képességét, enyhíti a stresszt és a feszült életmód okozta tüneteket.


Kiknek ajánljuk?
 • Azoknak, akik mindennapjaik során fokozott stresszhatásnak vannak kitéve.
 • Testi és/vagy szellemi megerőltetés esetén.
 • Az általános energiaszint, illetve a megfelelő koncentráció fenntartására.
 • A szervezet ellenálló képességének javítására.
 • Enyhébb alvásproblémák esetén (elalvás, átalvás elősegítésére).

 


Tudtad-e?
Tudtad, hogy az adaptogén növények pontosan olyan mennyiségben hasznosulnak szervezetünkben, amennyire szükségünk van? Se több, se kevesebb! E nagyszerű tulajdonságuknak köszönhetően ezek a növények – a gyógyszerekkel ellentétben – nem okoznak függőséget, mellékhatásuk nem ismert, gyengéden együttműködnek szervezetünkkel, és hatásuk akkor is folytatódik, ha hosszú távon használjuk őket, tehát nem alakulhat ki hozzászokás.
120 kapszula

Adagolás
1-3 kapszula naponta

Hatóanyagok
Rhodiola rosea koncentrátum (5:1) 100 mg
Cink 5 mg


Inaktív összetevők:
mikrokristályos cellulóz, zselatin*.

FIGYELEM!
* Az összetevő allergénként léphet fel vagy intoleranciát okozhat!
FIGYELEM!
 • Konzultáljon egy képzett orvos, mielőtt bármilyen kiegészítőt.
 • Ne lépje túl az ajánlott napi bevitel.
 • Étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott vegyes étrendet.
 • Tartsa távol a gyermekektől.
Az ember ki van téve a folyamatos stressz a nap folyamán. Próbál megfelelni az elvárásoknak otthon és a munkahely, a konfliktusok, a pénzügyi problémák, a zaj és a környezetszennyezés stresszes és mindez lehet különösen káros a szervezet számára, hogy hosszú távon. Rhodiola alkalmazták évszázadok óta, és egy természetes megoldás, hogy mindezt.

Rhodiolin (Rhodiola rosea) egy tagja a Crassulaceae család növények, és nő a hideg területeken az északi féltekén. Megállapítást nyer, a sarki területeken Szibéria, és több mérsékelt éghajlaton, kizárólag a hegyvidéki régiók. Rhodiolin gazdag számos hasznos tápanyagot, beleértve a flavonoidok, tanninok, illóolajok, és antioxidánsok. A legtöbb egészségügyi érdeklődés rhodiolin, azonban van, mert a tartalma többféle phytochemicals nevű phenylpropanoids. Phenylpropanoids a rhodiolin, mint rhodioniside, rosavin, és rosiridin tűnnek felelős Rhodiolin a adaptogén tulajdonságai. Az adaptogén olyan anyag, amely segíti a test megbirkózni, és ellenállnak a kedvezőtlen körülményeket, mint például a mentális vagy fizikai stressz, és fejt ki normalizáló hatással van a anyagcserét.

Több különböző monoamin ingerületközvetítő hormonok (pl: szerotonin, dopamin) fontos szerepet játszanak a szabályozásában hangulat, az alvás, figyelem, az észlelés, motoros aktivitás és a szexualitás. Ezek a neurotranszmitterek bontásban az enzim monoamin-oxidáz (MAO). Egyes vizsgálatok arra utalnak, hogy a phenylpropanoids a rhodiolin szerepet játszhat a hatásának gátlására MAO, és ezáltal segíthetik a optimalizálására a szint a hangulatjavító neurotranszmitterek. Egyes vizsgálatok azt is jelezték, hogy rhodiolin támogathatja a szintjét a béta endorfinok a szervezetben. Beta endorfinok természetes fájdalomcsillapítók (fájdalomcsillapítók) előállított a testünkben.

Kiegészítés Rhodiolin lehet táplálkozási támogatást a stressz enyhítésére, a mentális éberséget és a vitalitást, és az általános rossz jólétét.
MIÉRT ÉRDEMES A CALIVITA TERMÉKEIT VÁLASZTANOD?
 • A CaliVita több mint 25 éve kimagasló szakmai háttérrel kínálja a legmagasabb minőségi előírásoknak is megfelelő termékeket.
 • Mindig törekszünk a legjobb forrásból származó természetes alapanyagok felhasználására.
 • Fejlesztéseink során a jobb felszívódású, pl. szerves formák használatára törekszünk.
 • 100%-os minőségi garanciát vállalunk termékeinkre.
 • Termékeink szigorú, többszörös bevizsgálási folyamaton esnek át, a kiváló minőség folyamatos biztosítása érdekében.
 • Étrend-kiegészítőink túlnyomó többsége az USA-ban, gyógyszergyári körülmények között készül.
 • Előállításuk a cGMP (azaz a mindenkori helyes gyártási gyakorlat) szigorú minőségirányítási és minőségellenőrzési elveinek megfelelően történik, továbbá az FDA (Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság) folyamatos ellenőrzése és rendszeres időközönkénti felülvizsgálata is biztosított. Szoros együttműködéssel dolgozunk a helyi engedélyező hatóságokkal is annak érdekében, hogy mindig a legkiválóbb termék kerüljön fogyasztóinkhoz.
 • Valamennyi Magyarországon forgalmazott étrend-kiegészítőnk érvényes OGYÉI notifikációval rendelkezik.
nyíl

Rhodiolin - Termék-áttekintés

Írjon megjegyzést, értékeljen egy terméket vagy tegyen fel kérdést
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
nyíl
Legalacsonyabb árgarancia
Rhodiolin
Vissza a tartalomhoz