Rhodiolin - Üzletek CaliVita International

Calivita Bekescsaba
Calivita Budapest
Tartalomhoz ugrás

Rhodiolin

Rhodiolin
120 kapszula

Adagolás:
1-3 kapszula naponta

Összetétel
100mg Rhodiola rosea
5mg Cink

Inaktív összetevők:
mikrokristályos cellulóz, zselatin.
KIEGYENSÚLYOZOTT MINDENNAPOKÉRT

A kapszula fő hatóanyaga a Rhodiola rosea, amely egy adaptogén gyógynövény. A növény aktív hatóanyagai pozitív hatással vannak a központi idegrendszerre, ennek köszönhetően a koncentrálóképesség, a szellemi és fizikai teljesítmény is nőhet. Segítséget nyújthat a tanulásban, a sportban, a stressz kezelésében, csökkentheti a mentális fáradtságot törölni. A cinkkel kiegészített Rhodiolin javítja a szervezet betegségekkel szembeni ellenálló képességét, enyhíti a stresszt és a feszült életmód okozta tüneteket.

Kinek ajánljuk?
  • Azoknak, akik mindennapjaik során fokozott stresszhatásnak vannak kitéve.
  • Testi és/vagy szellemi megerőltetés esetén.
  • Az általános energiaszint, illetve a megfelelő koncentráció fenntartására.
  • A szervezet ellenálló képességének javítására.
  • Enyhébb alvásproblémák esetén (elalvás, átalvás elősegítésére).

Tudtad-e?
Tudtad, hogy az adaptogén növények pontosan olyan mennyiségben hasznosulnak szervezetünkben, amennyire szükségünk van? Se több, se kevesebb! E nagyszerű tulajdonságuknak köszönhetően ezek a növények – a gyógyszerekkel ellentétben – nem okoznak függőséget, mellékhatásuk nem ismert, gyengéden együttműködnek szervezetünkkel, és hatásuk akkor is folytatódik, ha hosszú távon használjuk őket, tehát nem alakulhat ki hozzászokás.
Összegzés:
Az ember ki van téve a folyamatos stressz a nap folyamán. Próbál megfelelni az elvárásoknak otthon és a munkahely, a konfliktusok, a pénzügyi problémák, a zaj és a környezetszennyezés stresszes és mindez lehet különösen káros a szervezet számára, hogy hosszú távon. Rhodiola alkalmazták évszázadok óta, és egy természetes megoldás, hogy mindezt.
 
Rhodiolin (Rhodiola rosea) egy tagja a Crassulaceae család növények, és nő a hideg területeken az északi féltekén. Megállapítást nyer, a sarki területeken Szibéria, és több mérsékelt éghajlaton, kizárólag a hegyvidéki régiók. Rhodiolin gazdag számos hasznos tápanyagot, beleértve a flavonoidok, tanninok, illóolajok, és antioxidánsok. A legtöbb egészségügyi érdeklődés rhodiolin, azonban van, mert a tartalma többféle phytochemicals nevű phenylpropanoids. Phenylpropanoids a rhodiolin, mint rhodioniside, rosavin, és rosiridin tűnnek felelős Rhodiolin a adaptogén tulajdonságai. Az adaptogén olyan anyag, amely segíti a test megbirkózni, és ellenállnak a kedvezőtlen körülményeket, mint például a mentális vagy fizikai stressz, és fejt ki normalizáló hatással van a anyagcserét.

Több különböző monoamin ingerületközvetítő hormonok (pl: szerotonin, dopamin) fontos szerepet játszanak a szabályozásában hangulat, az alvás, figyelem, az észlelés, motoros aktivitás és a szexualitás. Ezek a neurotranszmitterek bontásban az enzim monoamin-oxidáz (MAO). Egyes vizsgálatok arra utalnak, hogy a phenylpropanoids a rhodiolin szerepet játszhat a hatásának gátlására MAO, és ezáltal segíthetik a optimalizálására a szint a hangulatjavító neurotranszmitterek. Egyes vizsgálatok azt is jelezték, hogy rhodiolin támogathatja a szintjét a béta endorfinok a szervezetben. Beta endorfinok természetes fájdalomcsillapítók (fájdalomcsillapítók) előállított a testünkben.

Kiegészítés rhodiolin lehet táplálkozási támogatást a stressz enyhítésére, a mentális éberséget és a vitalitást, és az általános rossz jólétét.

FIGYELEM!
  • Konzultáljon egy képzett orvos, mielőtt bármilyen kiegészítőt.
  • Ne lépje túl az ajánlott napi bevitel.
  • Étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott vegyes étrendet.
  • Tartsa távol a gyermekektől.
Vissza a tartalomhoz