Ginkgo XC - Üzletek CaliVita International

Tartalomhoz ugrás

Ginkgo XC

Ginkgo XC
Gyógynövény alapú készítmények
100 tabletta

Ginkgo biloba készítmény
Mennyiség raktáron: 124
7420 Ft
Ginkgo XC - Ginkgo biloba készítmény
promóciós kedvezmény 25% >>
nyíl
Calivita Ginkgo Xc

Ginkgo biloba

Ginkgo biloba készítmény

A Ginkgo XC készítmény nagy mennyiségben tartalmazza a Ginkgo biloba levél kivonatát, amely hatékonyan támogatja a vérkeringést, a sejtek oxigénnel és tápanyagokkal történő ellátását, az agyműködés egészségét, valamint erős antioxidánsként védi a sejteket a szabad gyököktől.


Kiknek ajánljuk?
 • Azoknak, akik gyakran tapasztalják a végtagok hűvösségét, nehéz felmelegedését.
 • Azoknak, akik erős antioxidáns védelemre vágynak.
 • Időskorban az agyműködés megfelelő szinten tartásának támogatására.
 • Fokozott leterheltség esetén.

Tudtad-e?
Tudtad, hogy már Kr. e. 2600-ban is használták Kínában a Gingko bilobát gyógyászati célra? Asztmát és hörghurutot gyógyítottak vele.
100 tabletta

Adagolás
1 tabletta naponta

Hatóanyagok
Ginkgo biloba levélkivonat 90 mg


Inaktív összetevők:
mikrokristályos cellulóz, dikalcium-foszfát, zsírsavak*, zsírsavak magnéziumsói, nátrium-karboxi-metil-cellulóz, szilícium-dioxid.

* Az összetevő allergénként léphet fel vagy intoleranciát okozhat!
 • A készítmény gyermekeknek nem ajánlott!
 • A Ginkgo biloba alkalmazása terhesség és szoptatás alatt kerülendő!
 • Cukorbetegség, valamint véralvadási problémák esetén alkalmazása előtt kérd ki orvosod véleményét!

* Az összetevő allergénként léphet fel vagy intoleranciát okozhat!
Ginkgo XC egy magas potenciájú formula, amely 90 mg Ginkgo biloba kivonat támogatja a normális vérkeringést és az agy működését. Ginkgo kivonatot is biztosít erős antioxidáns tulajdonságokkal, hogy megvédje a sejteket a szabad gyökök.

Ginkgo biloba az egyik legősibb fáinak Föld történetében. Annak ellenére, hogy ez történt legkorábban a 17. században, hogy széles körben ismertté vált a nyugati világban (az első csemete, amelyik még életben van, ültettek 1730-ban Hollandiában), egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Mivel a kiváló egészségügyi előnyeit, ma ez az egyik legszélesebb körben eladott gyógynövények.

Ginkgo biloba az egyik legősibb fáinak Föld történetében. Annak ellenére, hogy ez történt legkorábban a 17. században, hogy széles körben ismertté vált a nyugati világban (az első csemete, amelyik még életben van, ültettek 1730-ban Hollandiában), egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Mivel a kiváló egészségügyi előnyeit, ma ez az egyik legszélesebb körben eladott gyógynövények. Ginkgo biloba egy lombhullató fa, amely az egyetlen fennálló faj a ág Ginkgophytae. Lehet, hogy kifejlesztett mintegy 200 millió évvel ezelőtt, a kőkorszakban a Föld történetében; ezért gyakran nevezik élő kövület. Ez egyedülálló a növényvilágban, hogy nincs közeli hozzátartozóira.

Ginkgo őshonos Kínában, de hála a népszerűsége, széles körben elterjedt az egész világon. Azt fennállt szinte változatlan 150 millió évvel, melynek oka, hogy az a tény, hogy ezen a területen az éghajlat maradt mérsékelt alatt és után jégkorszaki. Később túlélte miatt az ellátás a szerzetesek, mint a kiváló egészségügyi előnyeit imádták, mint egy szent fa.

A hatóanyagok a ginkgo biloba lehet két csoportra oszthatjuk: a flavonoidok és terpének. A legfontosabb hatóanyagai a flavonoid csoport kempferol és kvercetin. Közül hatóanyagok tartozó terpén csoporthoz ginkgolid és bilobalid a legjelentősebb. A két utóbbi anyag megtalálható, kizárólag ebben a növényben. A ginkgo flavonoidok hozzájárulnak a normális működését a keringési rendszer megfelelő véráram is, hogy ennek következtében az oxigén és tápanyag-sejtek. Ezért különösen ajánlott idős korban (fenntartásához optimális agyi funkció), abban az esetben a túlfeszítést, vagy olyan személyek számára tapasztalható gyakori hideg végtagok. Sőt ginkgo egy erőteljes antioxidáns, a hatóanyagának segítséget nyújthat elleni sejteket károsító szabad gyökök hatását.
MIÉRT ÉRDEMES A CALIVITA TERMÉKEIT VÁLASZTANOD?
 • A CaliVita több mint 25 éve kimagasló szakmai háttérrel kínálja a legmagasabb minőségi előírásoknak is megfelelő termékeket.
 • Mindig törekszünk a legjobb forrásból származó természetes alapanyagok felhasználására.
 • Fejlesztéseink során a jobb felszívódású, pl. szerves formák használatára törekszünk.
 • 100%-os minőségi garanciát vállalunk termékeinkre.
 • Termékeink szigorú, többszörös bevizsgálási folyamaton esnek át, a kiváló minőség folyamatos biztosítása érdekében.
 • Étrend-kiegészítőink túlnyomó többsége az USA-ban, gyógyszergyári körülmények között készül.
 • Előállításuk a cGMP (azaz a mindenkori helyes gyártási gyakorlat) szigorú minőségirányítási és minőségellenőrzési elveinek megfelelően történik, továbbá az FDA (Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság) folyamatos ellenőrzése és rendszeres időközönkénti felülvizsgálata is biztosított. Szoros együttműködéssel dolgozunk a helyi engedélyező hatóságokkal is annak érdekében, hogy mindig a legkiválóbb termék kerüljön fogyasztóinkhoz.
 • Valamennyi Magyarországon forgalmazott étrend-kiegészítőnk érvényes OGYÉI notifikációval rendelkezik.
nyíl

Ginkgo XC - Termék-áttekintés

Írjon megjegyzést, értékeljen egy terméket vagy tegyen fel kérdést
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
nyíl
Legalacsonyabb árgarancia
Ginkgo XC
Vissza a tartalomhoz