Ginkgo XC - Üzletek CaliVita International

Calivita Bekescsaba
Calivita Budapest
Tartalomhoz ugrás

Ginkgo XC

Ginkgo XC
100 tabletta

Adagolás:
1 tabletta naponta

Összetétel
90mg Ginkgo biloba kivonat

Inaktív összetevők:
mikrokristályos cellulóz, sztearinsav, dikalcium-foszfát, kroszkarmellóz-nátrium, magnézium-sztearát, szilícium-dioxid.
Ginkgo biloba készítmény

A Ginkgo XC készítmény nagy mennyiségben tartalmazza a Ginkgo biloba levél kivonatát, amely hatékonyan támogatja a vérkeringést, a sejtek oxigénnel és tápanyagokkal történő ellátását, az agyműködés egészségét, valamint erős antioxidánsként védi a sejteket a szabad gyököktől.

Kinek ajánljuk?
  • Azoknak, akik gyakran tapasztalják a végtagok hűvösségét, nehéz felmelegedését.
  • Azoknak, akik erős antioxidáns védelemre vágynak.
  • Időskorban az agyműködés megfelelő szinten tartásának támogatására.
  • Fokozott leterheltség esetén.

Tudtad-e?
Tudtad, hogy már Kr. e. 2600-ban is használták Kínában a Gingko bilobát gyógyászati célra? Asztmát és hörghurutot gyógyítottak vele.
Összegzés:
Ginkgo XC egy magas potenciájú formula, amely 90 mg Ginkgo biloba kivonat támogatja a normális vérkeringést és az agy működését. Ginkgo kivonatot is biztosít erős antioxidáns tulajdonságokkal, hogy megvédje a sejteket a szabad gyökök.

Ginkgo biloba az egyik legősibb fáinak Föld történetében. Annak ellenére, hogy ez történt legkorábban a 17. században, hogy széles körben ismertté vált a nyugati világban (az első csemete, amelyik még életben van, ültettek 1730-ban Hollandiában), egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Mivel a kiváló egészségügyi előnyeit, ma ez az egyik legszélesebb körben eladott gyógynövények.

Ginkgo biloba az egyik legősibb fáinak Föld történetében. Annak ellenére, hogy ez történt legkorábban a 17. században, hogy széles körben ismertté vált a nyugati világban (az első csemete, amelyik még életben van, ültettek 1730-ban Hollandiában), egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Mivel a kiváló egészségügyi előnyeit, ma ez az egyik legszélesebb körben eladott gyógynövények. Ginkgo biloba egy lombhullató fa, amely az egyetlen fennálló faj a ág Ginkgophytae. Lehet, hogy kifejlesztett mintegy 200 millió évvel ezelőtt, a kőkorszakban a Föld történetében; ezért gyakran nevezik élő kövület. Ez egyedülálló a növényvilágban, hogy nincs közeli hozzátartozóira.

Ginkgo őshonos Kínában, de hála a népszerűsége, széles körben elterjedt az egész világon. Azt fennállt szinte változatlan 150 millió évvel, melynek oka, hogy az a tény, hogy ezen a területen az éghajlat maradt mérsékelt alatt és után jégkorszaki. Később túlélte miatt az ellátás a szerzetesek, mint a kiváló egészségügyi előnyeit imádták, mint egy szent fa.

A hatóanyagok a ginkgo biloba lehet két csoportra oszthatjuk: a flavonoidok és terpének. A legfontosabb hatóanyagai a flavonoid csoport kempferol és kvercetin. Közül hatóanyagok tartozó terpén csoporthoz ginkgolid és bilobalid a legjelentősebb. A két utóbbi anyag megtalálható, kizárólag ebben a növényben. A ginkgo flavonoidok hozzájárulnak a normális működését a keringési rendszer megfelelő véráram is, hogy ennek következtében az oxigén és tápanyag-sejtek. Ezért különösen ajánlott idős korban (fenntartásához optimális agyi funkció), abban az esetben a túlfeszítést, vagy olyan személyek számára tapasztalható gyakori hideg végtagok. Sőt ginkgo egy erőteljes antioxidáns, a hatóanyagának segítséget nyújthat elleni sejteket károsító szabad gyökök hatását.

FIGYELEM!
  • A formula nem ajánlott gyermekek számára.
  • Terhes és szoptató anyáknak használatát kerülni kell!
  • A betegek, akik a cukorbetegség vagy a véralvadási problémák, beszéljék meg orvosukkal, mielőtt meg!
  • Ne lépje túl az ajánlott napi bevitel.
  • Étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott vegyes étrendet.
  • Tartsa távol a gyermekektől.
Vissza a tartalomhoz