Organic Noni - Üzletek CaliVita International

Calivita Bekescsaba
Calivita Budapest
Tartalomhoz ugrás

Organic Noni

Organic Noni
946 ml

Adagolás:
2 evőkanál naponta

Összetétel
„Bio” minősítésű noni
Organic Noni Pack
4x 946 ml
Biononidzsúsz

A Morinda citrifolia (polinéz nevén: noni) egy olyan egzotikus, különleges gyümölcs, melyben számos létfontosságú tápanyag megtalálható. A Polinesian Noni és az Organic Noni vitaminokban, aminosavakban és ásványi anyagokban gazdag, komplex egészségtámogató készítmény. Mindkettő segíti a sejtek egészséges működését és a normál sejtosztódást, ezenkívül mérséklik a szervezetben zajló gyulladásos folyamatokat. Hozzájárulnak a máj méregtelenítő funkciójához, valamint antibakteriális, vírus- és gombaellenes hatással is rendelkeznek.

Az Organic Noni ellenőrzött ökológiai gazdaságból származó gyümölcseit biotermesztésből származó málnával ízesítettük. A Polinesian Noni az érintetlen természetből, az Organic Noni pedig biominősítésű gazdaságból származik.

Kinek ajánljuk?
  • Azoknak, akik szervezetük ellenálló képességét szeretnék javítani.
  • Azoknak, akik fontosnak tartják szervezetük kiegyensúlyozott működésének támogatását.
  • Azoknak, akik általános energiaszintjüket szeretnék fenntartani vagy növelni.
  • Méregtelenítő kúrát alkalmazóknak a méregtelenítési folyamatok kiegészítésére.

Tudtad-e?
Tudtad, hogy a biominősítés csak rendkívül szigorú előírások teljesítése után szerezhető meg, és hogy a biotermesztés nem csak a termék minőségét növeli, de a termőföldet is nagymértékben kíméli?
Összegzés:
Vannak távoli hely van a Földön, ahol a boldogító hatását civilizáció alig hagyott nyomot. Get kiegyensúlyozott CaliVita a Noni termékeket, amelyek az ilyen területeken, ahol a harmónia az ember és a természet még mindig létezik.

Noni (Morinda citrifolia)
Ez az örökzöld növény őshonos Polinézia, Malajziában, Ausztráliában és Délkelet-Ázsiában, és a magassága tól akkora, mint egy kis cserje akár 10 méter. Azonban a sokoldalúsága mérete nem keresnek a világ figyelmét, mint a hihetetlenül gazdag összetétele a gyümölcs.

Tartalmaz 18 féle aminosavat, köztük sok lényeges is, hogy a szervezetnek szüksége van, de nem tud szintetizálni. Az is gazdag vitaminokban és ásványi anyagokat, amelyek teljesítéséhez hozzájárulnak a napi igényét a szervezetben. Tartalmazó egyéb vegyületek antioxidáns hatása is hozzájárulhat a védelmi sejtjeink okozta egyes károsító szabad gyökök hatását. Ez egy jótékony hatással van a öngyógyító képességét a test. Az egyik legfontosabb összetevő egy óriás nevű molekula proxeronin. Re proxeronin testünk termel xeronin a májban. Ez az összetevő az enzimek, hatékony támogatója sejtek és segíti az egészséges működéséhez az immunrendszer-és hormon rendszer.

Sok dolog van, ami fokozhatja a xeronin igényeit a szervezetben. A leggyakoribb hatások, a stressz és a fokozott szellemi és / vagy fizikai megterhelést. Bizonyos mennyiségű proxeronin vigye be a szervezetbe a normál étkezés, de Noni tartalmaz azt rendkívül nagy mennyiségben.

Mivel a keresletet az igazolt organikus termékek jelentősen emelkedik, a népszerű polinéz Noni rendelkezésre készült tiszta igazolt organikus összetevők. Míg polinéz Noni származik érintetlen természet, a CaliVita Organic Noni ellenőrzött ökológiai termesztésre.

FIGYELEM!
• Ne lépje túl az ajánlott napi bevitel.
• Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet.
• Tartsa távol gyermekektől.
Vissza a tartalomhoz