Organic Noni - Üzletek CaliVita International

Tartalomhoz ugrás

Organic Noni

Organic Noni
Premium Organic
946 ml

Biononidzsúsz
Azonnali elérhetőség
Organic Noni Business pack
Premium Organic
4 db-os kiszerelés

Biononidzsúsz
Azonnali elérhetőség
nyíl
Calivita Organic Noni

biononidzsúsz

Biononidzsúsz

A Morinda citrifolia (polinéz nevén: noni) egy olyan egzotikus, különleges gyümölcs, melyben számos létfontosságú tápanyag megtalálható. A Polinesian Noni és az Organic Noni vitaminokban, aminosavakban és ásványi anyagokban gazdag, komplex egészségtámogató készítmény. Mindkettő segíti a sejtek egészséges működését és a normál sejtosztódást, ezenkívül mérséklik a szervezetben zajló gyulladásos folyamatokat. Hozzájárulnak a máj méregtelenítő funkciójához, valamint antibakteriális, vírus- és gombaellenes hatással is rendelkeznek.

Az Organic Noni ellenőrzött ökológiai gazdaságból származó gyümölcseit biotermesztésből származó málnával ízesítettük. A Polinesian Noni az érintetlen természetből, az Organic Noni pedig biominősítésű gazdaságból származik.

Kinek ajánljuk?
 • Azoknak, akik szervezetük ellenálló képességét szeretnék javítani.
 • Azoknak, akik fontosnak tartják szervezetük kiegyensúlyozott működésének támogatását.
 • Azoknak, akik általános energiaszintjüket szeretnék fenntartani vagy növelni.
 • Méregtelenítő kúrát alkalmazóknak a méregtelenítési folyamatok kiegészítésére.

Tudtad-e?
Tudtad, hogy a biominősítés csak rendkívül szigorú előírások teljesítése után szerezhető meg, és hogy a biotermesztés nem csak a termék minőségét növeli, de a termőföldet is nagymértékben kíméli?
946 ml

Adagolás:
2 evőkanál naponta

HATÓANYAGOK
Összetétel
Biononi (Morinda citrifolia)

Inaktív összetevők:
biotermesztésből származó málna aroma, citromsav.
Felbontás után hűtőben tárolandó

FIGYELEM!
• Ne lépje túl az ajánlott napi bevitel.
• Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet.
• Tartsa távol gyermekektől.
Vannak távoli hely van a Földön, ahol a boldogító hatását civilizáció alig hagyott nyomot. Get kiegyensúlyozott CaliVita a Noni termékeket, amelyek az ilyen területeken, ahol a harmónia az ember és a természet még mindig létezik.

Noni (Morinda citrifolia)

Ez az örökzöld növény őshonos Polinézia, Malajziában, Ausztráliában és Délkelet-Ázsiában, és a magassága tól akkora, mint egy kis cserje akár 10 méter. Azonban a sokoldalúsága mérete nem keresnek a világ figyelmét, mint a hihetetlenül gazdag összetétele a gyümölcs.

Tartalmaz 18 féle aminosavat, köztük sok lényeges is, hogy a szervezetnek szüksége van, de nem tud szintetizálni. Az is gazdag vitaminokban és ásványi anyagokat, amelyek teljesítéséhez hozzájárulnak a napi igényét a szervezetben. Tartalmazó egyéb vegyületek antioxidáns hatása is hozzájárulhat a védelmi sejtjeink okozta egyes károsító szabad gyökök hatását. Ez egy jótékony hatással van a öngyógyító képességét a test. Az egyik legfontosabb összetevő egy óriás nevű molekula proxeronin. Re proxeronin testünk termel xeronin a májban. Ez az összetevő az enzimek, hatékony támogatója sejtek és segíti az egészséges működéséhez az immunrendszer-és hormon rendszer.

Sok dolog van, ami fokozhatja a xeronin igényeit a szervezetben. A leggyakoribb hatások, a stressz és a fokozott szellemi és / vagy fizikai megterhelést. Bizonyos mennyiségű proxeronin vigye be a szervezetbe a normál étkezés, de Noni tartalmaz azt rendkívül nagy mennyiségben.

Mivel a keresletet az igazolt organikus termékek jelentősen emelkedik, a népszerű polinéz Noni rendelkezésre készült tiszta igazolt organikus összetevők. Míg polinéz Noni származik érintetlen természet, a CaliVita Organic Noni ellenőrzött ökológiai termesztésre.
MIÉRT ÉRDEMES A CALIVITA TERMÉKEIT VÁLASZTANOD?
 • A CaliVita több mint 25 éve kimagasló szakmai háttérrel kínálja a legmagasabb minőségi előírásoknak is megfelelő termékeket.
 • Mindig törekszünk a legjobb forrásból származó természetes alapanyagok felhasználására.
 • Fejlesztéseink során a jobb felszívódású, pl. szerves formák használatára törekszünk.
 • 100%-os minőségi garanciát vállalunk termékeinkre.
 • Termékeink szigorú, többszörös bevizsgálási folyamaton esnek át, a kiváló minőség folyamatos biztosítása érdekében.
 • Étrend-kiegészítőink túlnyomó többsége az USA-ban, gyógyszergyári körülmények között készül.
 • Előállításuk a cGMP (azaz a mindenkori helyes gyártási gyakorlat) szigorú minőségirányítási és minőségellenőrzési elveinek megfelelően történik, továbbá az FDA (Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság)folyamatos ellenőrzése és rendszeres időközönkénti felülvizsgálata is biztosított. Szoros együttműködéssel dolgozunk a helyi engedélyező hatóságokkal is annak érdekében, hogy mindig a legkiválóbb termék kerüljön fogyasztóinkhoz.
 • Valamennyi Magyarországon forgalmazott étrend-kiegészítőnk érvényes OGYÉI notifikációval rendelkezik.
nyíl

Organic Noni - Termék-áttekintés

Megjegyzés hozzáadása, termék értékelése vagy kérdés feltevése
nyíl
Legalacsonyabb árgarancia
Organic Noni
Organic Noni Pack
4x 946 ml
Vissza a tartalomhoz