Polinesian Noni - Üzletek CaliVita International

Calivita Bekescsaba
Calivita Budapest
Tartalomhoz ugrás

Polinesian Noni

Polinesian NONI
946 ml

Adagolás:
2 evőkanál naponta

Összetétel
Noni
Nonidzsúsz

A Morinda citrifolia (polinéz nevén: noni) egy olyan egzotikus, különleges gyümölcs, melyben számos létfontosságú tápanyag megtalálható. A Polinesian Noni és az Organic Noni vitaminokban, aminosavakban és ásványi anyagokban gazdag, komplex egészségtámogató készítmény. Mindkettő segíti a sejtek egészséges működését és a normál sejtosztódást, ezenkívül mérséklik a szervezetben zajló gyulladásos folyamatokat. Hozzájárulnak a máj méregtelenítő funkciójához, valamint antibakteriális, vírus- és gombaellenes hatással is rendelkeznek.

Az Organic Noni ellenőrzött ökológiai gazdaságból származó gyümölcseit biotermesztésből származó málnával ízesítettük. A Polinesian Noni az érintetlen természetből, az Organic Noni pedig biominősítésű gazdaságból származik.

Kinek ajánljuk?
  • Azoknak, akik szervezetük ellenálló képességét szeretnék javítani.
  • Azoknak, akik fontosnak tartják szervezetük kiegyensúlyozott működésének támogatását.
  • Azoknak, akik általános energiaszintjüket szeretnék fenntartani vagy növelni.
  • Méregtelenítő kúrát alkalmazóknak a méregtelenítési folyamatok kiegészítésére.
Összegzés:
Vannak távoli hely van a Földön, ahol a boldogító hatását civilizáció alig hagyott nyomot. Get kiegyensúlyozott CaliVita a Noni termékeket, amelyek a Polinéziában, ahol a bennszülöttek még nagyobb mértékben vannak kitéve a szeszélyesség a természet, mint a polgárok jól megalapozott társadalmakban.

Noni (Morinda citrifolia) egy egyedülálló örökzöld növény őshonos Polinézia, Malajziában, Ausztráliában és Délkelet-Ázsiában. Úgy mozog mérete legfeljebb 10 méter, és viseli a hosszúkás zöld gyümölcs, amely rendkívül gazdag jótékony mikrotápanyagok és fitokemikáliák.

Noni gyümölcs tartalmaz 18 féle aminosav, beleértve az összes esszenciális aminosavat, valamint a teljes spektrumát a B-vitaminok. Az is gazdagok több kiváló anti-oxidánsok, mint például a C-vitamin, a béta-karotin, proanthocyanadin, és anthocyanadin. Ez több olyan fontos ásványi anyagokat, beleértve a kalcium, magnézium, kálium, vas, mangán, és a nátrium. A noni egy jó forrása a oldódó élelmi rost pektin, és tartalmazza a linolsav, a jótékony omega-6 zsírsav.

Eltekintve az összes ezeket a hasznos tápanyagok, Noni tartalmaz egy fontos molekula, a proxeronin. A máj használ proxeronin, hogy termel xeronin, egy alkaloida, amely kutatások szerint szerepet játszik abban, hogy támogatni és fenntartani a fehérje részt vevő szervezetek különböző anyagcsere-folyamatokban, beleértve az enzimeket és hormonokat. A szervezet megkapja egy bizonyos mennyiségű proxeronin keresztül a szokásos étrendben, de Noni rendkívül gazdag benne.

Mivel mintegy 150 különböző tápanyagok azonosítottak Noni gyümölcs, nem nehéz belátni, hogy miért Noni volt ilyen népszerű étrend-kiegészítő.

FIGYELEM!
  • Ne lépje túl az ajánlott napi bevitel.
  • Étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott vegyes étrendet.
  • Tartsa távol a gyermekektől.

Tárolás:
Nyitás után tárolja a hűtőszekrényben.
Vissza a tartalomhoz