Polinesian Noni - Üzletek CaliVita International

Tartalomhoz ugrás

Polinesian Noni

Polinesian Noni
Premium Organic
946 ml

Nonidzsúsz
Mennyiség raktáron: 48
19310 Ft
noni gyümölcsökA noni gyümölcs öngyógyításban támogatja testünket. Hatékonyan támogatja a sejteket és az immunrendszer és az endokrin rendszer megfelelő működését.
promóciós kedvezmény 25% >>
nyíl
Calivita Polinesian Noni Juice

nonidzsúsz

Nonidzsúsz

A Morinda citrifolia (polinéz nevén: noni) egy olyan egzotikus, különleges gyümölcs, melyben számos létfontosságú tápanyag megtalálható. A Polinesian Noni és az Organic Noni vitaminokban, aminosavakban és ásványi anyagokban gazdag, komplex egészségtámogató készítmény. Mindkettő segíti a sejtek egészséges működését és a normál sejtosztódást, ezenkívül mérséklik a szervezetben zajló gyulladásos folyamatokat. Hozzájárulnak a máj méregtelenítő funkciójához, valamint antibakteriális, vírus- és gombaellenes hatással is rendelkeznek.

Az Organic Noni ellenőrzött ökológiai gazdaságból származó gyümölcseit biotermesztésből származó málnával ízesítettük. A Polinesian Noni az érintetlen természetből, az Organic Noni pedig biominősítésű gazdaságból származik.


Kiknek ajánljuk?
 • Azoknak, akik szervezetük ellenálló képességét szeretnék javítani.
 • Azoknak, akik fontosnak tartják szervezetük kiegyensúlyozott működésének támogatását.
 • Azoknak, akik általános energiaszintjüket szeretnék fenntartani vagy növelni.
 • Méregtelenítő kúrát alkalmazóknak a méregtelenítési folyamatok kiegészítésére.
946 ml

Adagolás
2 evőkanál naponta

Hatóanyagok
Noni (Morinda citrifolia)


Inaktív összetevők:
víz, fruktóz, citromsav, természetes áfonya és málna íz, xantán gumi, kálium-szorbát.
Felbontás után hűtőben tárolandó!

FIGYELEM!
Ne lépje túl az ajánlott napi bevitel.
Étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott vegyes étrendet.
Tartsa távol a gyermekektől.

Tárolás:
Nyitás után tárolja a hűtőszekrényben.
Vannak távoli hely van a Földön, ahol a boldogító hatását civilizáció alig hagyott nyomot. Get kiegyensúlyozott CaliVita a Noni termékeket, amelyek a Polinéziában, ahol a bennszülöttek még nagyobb mértékben vannak kitéve a szeszélyesség a természet, mint a polgárok jól megalapozott társadalmakban.

Noni (Morinda citrifolia) egy egyedülálló örökzöld növény őshonos Polinézia, Malajziában, Ausztráliában és Délkelet-Ázsiában. Úgy mozog mérete legfeljebb 10 méter, és viseli a hosszúkás zöld gyümölcs, amely rendkívül gazdag jótékony mikrotápanyagok és fitokemikáliák.

Noni gyümölcs tartalmaz 18 féle aminosav, beleértve az összes esszenciális aminosavat, valamint a teljes spektrumát a B-vitaminok. Az is gazdagok több kiváló anti-oxidánsok, mint például a C-vitamin, a béta-karotin, proanthocyanadin, és anthocyanadin. Ez több olyan fontos ásványi anyagokat, beleértve a kalcium, magnézium, kálium, vas, mangán, és a nátrium. A noni egy jó forrása a oldódó élelmi rost pektin, és tartalmazza a linolsav, a jótékony omega-6 zsírsav.

Eltekintve az összes ezeket a hasznos tápanyagok, Noni tartalmaz egy fontos molekula, a proxeronin. A máj használ proxeronin, hogy termel xeronin, egy alkaloida, amely kutatások szerint szerepet játszik abban, hogy támogatni és fenntartani a fehérje részt vevő szervezetek különböző anyagcsere-folyamatokban, beleértve az enzimeket és hormonokat. A szervezet megkapja egy bizonyos mennyiségű proxeronin keresztül a szokásos étrendben, de Noni rendkívül gazdag benne.

Mivel mintegy 150 különböző tápanyagok azonosítottak Noni gyümölcs, nem nehéz belátni, hogy miért Noni volt ilyen népszerű étrend-kiegészítő.
MIÉRT ÉRDEMES A CALIVITA TERMÉKEIT VÁLASZTANOD?
 • A CaliVita több mint 25 éve kimagasló szakmai háttérrel kínálja a legmagasabb minőségi előírásoknak is megfelelő termékeket.
 • Mindig törekszünk a legjobb forrásból származó természetes alapanyagok felhasználására.
 • Fejlesztéseink során a jobb felszívódású, pl. szerves formák használatára törekszünk.
 • 100%-os minőségi garanciát vállalunk termékeinkre.
 • Termékeink szigorú, többszörös bevizsgálási folyamaton esnek át, a kiváló minőség folyamatos biztosítása érdekében.
 • Étrend-kiegészítőink túlnyomó többsége az USA-ban, gyógyszergyári körülmények között készül.
 • Előállításuk a cGMP (azaz a mindenkori helyes gyártási gyakorlat) szigorú minőségirányítási és minőségellenőrzési elveinek megfelelően történik, továbbá az FDA (Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság)folyamatos ellenőrzése és rendszeres időközönkénti felülvizsgálata is biztosított. Szoros együttműködéssel dolgozunk a helyi engedélyező hatóságokkal is annak érdekében, hogy mindig a legkiválóbb termék kerüljön fogyasztóinkhoz.
 • Valamennyi Magyarországon forgalmazott étrend-kiegészítőnk érvényes OGYÉI notifikációval rendelkezik.
nyíl

Calivita Polinesian Noni - Termék-áttekintés

Írjon megjegyzést, értékeljen egy terméket vagy tegyen fel kérdést
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
nyíl
Legalacsonyabb árgarancia
Polinesian NONI
Vissza a tartalomhoz