Resveratrol PLUS - Üzletek CaliVita International

Calivita Bekescsaba
Calivita Budapest
Tartalomhoz ugrás

Resveratrol PLUS

Resveratrol PLUS
60 kapszula

Adagolás:
1 kapszula naponta

Összetétel
100mg Resveratrol-kivonat
50mg Szőlőmagkivonat
20mg Q10 koenzim
Resveratrol koenzim-Q10-zel
Prémium minőségű antioxidáns készítményünkben a vörösborban megtalálható értékes resveratrolt az ereket támogató szőlőmaggal és a sejteket energetizáló koenzim-Q10-zel egészítettük ki a szív- és érrendszer minél teljesebb védelmére. A termék összetevői emellett segítik a szabad gyökök káros hatásai elleni védelmet és késleltethetik az öregedés folyamatát.

Kinek ajánljuk?
  • Szív- és érrendszeri, valamint vérnyomásproblémákkal küzdőknek, illetve azoknak, akiknek a családjában fennáll ezen betegségek öröklődésének az kockázata, továbbá mindenkinek egészsége fenntartására.
  • Fokozott szellemi és fizikai megterhelés esetén.
  • Azoknak, akik stresszes életmódot folytatnak.
  • Azoknak, akik dohányoznak.
  • Azoknak, akik a resveratrol jótékony hatását alkoholfogyasztás nélkül szeretnék élvezni.
  • Mindenkinek, aki nemcsak hosszabb, hanem egészségesebb, energikusabb életre is vágyik.

Tudtad-e?
Egy kapszula Resveratrol Plus ugyanannyi resveratrol-t és CoQ10-et tartalmaz, mint 10 üveg vörösbor és 4 kg lazac!

Tudtad, hogy a mérsékelt borfogyasztásukról híres franciák egészségesebbek és tovább élnek azon nemzetekhez képest, akiknek hasonlóan magas a telítettzsírsav-bevitelük? Kiderült, hogy a jótékony hatást nem maga az alkohol, hanem a vörösborban található resveratrol idézi elő.*
Összegzés:
Sokan hallottak már a egészséget támogató hatások vörösbor. A resveratrol PLUS egy prémium minőségű antioxidáns készítmény, amely megéri tulajdonságait polifenolok a vörösbor egy kapszulába sűrítve. A más aktív összetevők szinergiában dolgoznak, hogy kiegészítse a sejtvédő hatását.

Hallottatok már az egészségügyi támogató hatásáról vörösbor? A resveratrol PLUS egy prémium minőségű antioxidáns készítmény, mely tartalmaz értékes tulajdonságait a polifenolok a vörösbor egy kapszulába sűrítve. Ez a másik, együttműködő hatóanyagai szinergikus kiegészítheti a sejtvédő hatását a rezveratrol, valamint.

palack vörösbort és grapesAccording Régi népi bölcsesség, hogy napi egy pohárka vörösbor nem ártalmas. Éppen ellenkezőleg, ez nagyon hasznos a mi egészségre. 1990 elején, ez a bölcsesség okozott jelentős feltűnést, amikor a "francia paradoxon" ismertté vált az orvostudományban. Ez a kifejezés arra a megfigyelésre utal, hogy a kardiovaszkuláris megbetegedések közül a francia élők bizonyos területeken sokkal alacsonyabb, mint élők körében országok hasonló fejlődés, ami egy hasonló életmódot és fogyasztási hasonló mennyiségű telített zsírokat. A magyarázat nem a génekben, hanem leginkább az jellemző borfogyasztási szokásokban e régiók.

A jótékony hatásért nem maga az alkohol, hanem a polifenol vegyületek a vörösborban található, melyek erős antioxidánsként védelmet sejteket károsító szabad gyökök hatását, támogatják az ereket, és öregedést gátló hatással is.

A legismertebb polifenol vegyület található vörösbor resveratrol és körében 4, természetben fellelhető kémiai formája közül a transz-rezveratrol rendelkezik a legjobb biológiai aktivitással. Ez elő a legnagyobb mennyiségben a szőlőkacsban és a szőlőszemek héjában, amely megmagyarázza a jelenlétét a vörösborban is (1 liter vörösbor 2-3 mg / l átlagosan). A francia paradoxon jelenség felkeltette a tudós érdekét, és ennek eredményeként ma resveratrol tartják az egyik legígéretesebb természetes antioxidánsként.

A rezveratrol, valamint a formula a CaliVita több, mint egy egyszerű resveratrol terméket. Ez egy komplex képlete tartalmaz nem csupán ezt a hatóanyagot egy koncentrált formában, de más kiegészítő antioxidánsok is. Az értékes kivonatát szőlőmag, amely amellett, hogy antioxidáns hatása is jól ismert a leginkább ereket támogató hatásáról és a koenzim Q10, amely támogatja a egészséges működéséhez, a szív és emellett nélkülözhetetlen az energiatermelő folyamatokban a sejtek szintjén.

FIGYELEM.
Ha van valamilyen krónikus betegség fennállása illetve gyógyszereket rendszeresen orvoshoz a készítmény alkalmazása előtt.
Ne lépje túl az ajánlott napi intake.Food kiegészítők nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes diet.Keep elzárva kisgyermekek.

Felhasznált források
*The French Paradox; Lessons for other countries - Ferrieres, J. (2004). Heart 90 (1): 107–111
Vissza a tartalomhoz