Resveratrol PLUS - Üzletek CaliVita International

Tartalomhoz ugrás

Resveratrol PLUS

Resveratrol PLUS
Antioxidánsok Calivita
60 kapszula

Resveratrol koenzim-Q10-zel
Mennyiség raktáron: 124
11590 Ft
vörösborValószínűleg ismeri a vörösbor egészségügyi tulajdonságait. A Resveratrol PLUS egyedülálló minőségű antioxidánsok - a polifenolok koncentrált szilárdságának forrása - a vörös szőlőből származó resveratrol, szőlőmag kivonattal és Q10 koenzimmal kiegészítve.
promóciós kedvezmény 25% >>
nyíl
Calivita Resveratrol Plus

transz resveratrol - antioxidáns

Resveratrol koenzim-Q10-zel

Prémium minőségű antioxidáns készítményünkben a vörösborban megtalálható értékes resveratrolt az ereket támogató szőlőmaggal és a sejteket energetizáló koenzim-Q10-zel egészítettük ki a szív- és érrendszer minél teljesebb védelmére. A termék összetevői emellett segítik a szabad gyökök káros hatásai elleni védelmet és késleltethetik az öregedés folyamatát.


Kiknek ajánljuk?
 • Szív- és érrendszeri, valamint vérnyomásproblémákkal küzdőknek, illetve azoknak, akiknek a családjában fennáll ezen betegségek öröklődésének a kockázata, továbbá mindenkinek egészsége fenntartására.
 • Fokozott szellemi és fizikai megterhelés esetén.
 • Azoknak, akik stresszes életmódot folytatnak.
 • Azoknak, akik dohányoznak.
 • Azoknak, akik a resveratrol jótékony hatását alkoholfogyasztás nélkül szeretnék élvezni.
 • Mindenkinek, aki nemcsak hosszabb, hanem egészségesebb, energikusabb életre is vágyik.

Tudtad-e?
Egy kapszula Resveratrol Plus ugyanannyi resveratrol-t és CoQ10-et tartalmaz, mint 10 üveg vörösbor és 4 kg lazac!

Tudtad, hogy a mérsékelt borfogyasztásukról híres franciák egészségesebbek és tovább élnek azon nemzetekhez képest, akiknek hasonlóan magas a telítettzsírsav-bevitelük? Kiderült, hogy a jótékony hatást nem maga az alkohol, hanem a vörösborban található resveratrol idézi elő.*

FELHASZNÁLT FORRÁSOK
*The French Paradox; Lessons for other countries - Ferrieres, J. (2004).  Heart 90 (1): 107–111
60 kapszula

Adagolás
1 kapszula naponta

Hatóanyagok
Resveratrol-kivonat 100 mg
Szőlőmag-kivonat 50 mg
CoQ10 20 mg


Inaktív összetevők:
rizsliszt, zselatin, szilícium-dioxid, zsírsavak magnéziumsói.
FIGYELEM!
Krónikus betegség fennállása, illetve gyógyszerszedés esetén a készítmény alkalmazása előtt kérdezd meg kezelőorvosod!
Sokan hallottak már a egészséget támogató hatások vörösbor. A Resveratrol PLUS egy prémium minőségű antioxidáns készítmény, amely megéri tulajdonságait polifenolok a vörösbor egy kapszulába sűrítve. A más aktív összetevők szinergiában dolgoznak, hogy kiegészítse a sejtvédő hatását.

Hallottatok már az egészségügyi támogató hatásáról vörösbor? A Resveratrol PLUS egy prémium minőségű antioxidáns készítmény, mely tartalmaz értékes tulajdonságait a polifenolok a vörösbor egy kapszulába sűrítve. Ez a másik, együttműködő hatóanyagai szinergikus kiegészítheti a sejtvédő hatását a rezveratrol, valamint.

palack vörösbort és grapesAccording Régi népi bölcsesség, hogy napi egy pohárka vörösbor nem ártalmas. Éppen ellenkezőleg, ez nagyon hasznos a mi egészségre. 1990 elején, ez a bölcsesség okozott jelentős feltűnést, amikor a "francia paradoxon" ismertté vált az orvostudományban. Ez a kifejezés arra a megfigyelésre utal, hogy a kardiovaszkuláris megbetegedések közül a francia élők bizonyos területeken sokkal alacsonyabb, mint élők körében országok hasonló fejlődés, ami egy hasonló életmódot és fogyasztási hasonló mennyiségű telített zsírokat. A magyarázat nem a génekben, hanem leginkább az jellemző borfogyasztási szokásokban e régiók.

A jótékony hatásért nem maga az alkohol, hanem a polifenol vegyületek a vörösborban található, melyek erős antioxidánsként védelmet sejteket károsító szabad gyökök hatását, támogatják az ereket, és öregedést gátló hatással is.

A legismertebb polifenol vegyület található vörösbor resveratrol és körében 4, természetben fellelhető kémiai formája közül a transz-rezveratrol rendelkezik a legjobb biológiai aktivitással. Ez elő a legnagyobb mennyiségben a szőlőkacsban és a szőlőszemek héjában, amely megmagyarázza a jelenlétét a vörösborban is (1 liter vörösbor 2-3 mg / l átlagosan). A francia paradoxon jelenség felkeltette a tudós érdekét, és ennek eredményeként ma resveratrol tartják az egyik legígéretesebb természetes antioxidánsként.

A rezveratrol, valamint a formula a CaliVita több, mint egy egyszerű resveratrol terméket. Ez egy komplex képlete tartalmaz nem csupán ezt a hatóanyagot egy koncentrált formában, de más kiegészítő antioxidánsok is. Az értékes kivonatát szőlőmag, amely amellett, hogy antioxidáns hatása is jól ismert a leginkább ereket támogató hatásáról és a koenzim Q10, amely támogatja a egészséges működéséhez, a szív és emellett nélkülözhetetlen az energiatermelő folyamatokban a sejtek szintjén.
MIÉRT ÉRDEMES A CALIVITA TERMÉKEIT VÁLASZTANOD?
 • A CaliVita több mint 25 éve kimagasló szakmai háttérrel kínálja a legmagasabb minőségi előírásoknak is megfelelő termékeket.
 • Mindig törekszünk a legjobb forrásból származó természetes alapanyagok felhasználására.
 • Fejlesztéseink során a jobb felszívódású, pl. szerves formák használatára törekszünk.
 • 100%-os minőségi garanciát vállalunk termékeinkre.
 • Termékeink szigorú, többszörös bevizsgálási folyamaton esnek át, a kiváló minőség folyamatos biztosítása érdekében.
 • Étrend-kiegészítőink túlnyomó többsége az USA-ban, gyógyszergyári körülmények között készül.
 • Előállításuk a cGMP (azaz a mindenkori helyes gyártási gyakorlat) szigorú minőségirányítási és minőségellenőrzési elveinek megfelelően történik, továbbá az FDA (Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság) folyamatos ellenőrzése és rendszeres időközönkénti felülvizsgálata is biztosított. Szoros együttműködéssel dolgozunk a helyi engedélyező hatóságokkal is annak érdekében, hogy mindig a legkiválóbb termék kerüljön fogyasztóinkhoz.
 • Valamennyi Magyarországon forgalmazott étrend-kiegészítőnk érvényes OGYÉI notifikációval rendelkezik.
nyíl

Resveratrol PLUS - Termék-áttekintés

Írjon megjegyzést, értékeljen egy terméket vagy tegyen fel kérdést
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
nyíl
Legalacsonyabb árgarancia
Resveratrol PLUS
Vissza a tartalomhoz