Arginine Plus - Üzletek CaliVita International

Calivita Bekescsaba
Calivita Budapest
Tartalomhoz ugrás

Arginine Plus

Arginine Plus
100 tabletta

Adagolás:
1 tabletta naponta

Összetétel
500mg L-arginin
50mg Alfa-ketoglutársav
600mcg Mangán
VITALITÁSNÖVELŐ

Az arginin egy olyan aminosav, ami szerepet játszik az izmok működésében, növekedésében és regenerálódásában; ezen kívül hozzájárulhat az egészséges vérkeringés fenntartásához, így az érrendszer egészséges működéséhez is. Növekedésihormon- és inzulinstimuláló, valamint a létfontosságú, érfaltágító hatású nitrogén-oxid előanyaga.

Kinek ajánljuk?
 • Sportolóknak, testépítőknek, hiszen elősegítheti az oxigén- és tápanyagszállítást, a sovány izomtömeg növelését és regenerálódását.
 • Nehéz fizikai munkát végzőknek.
 • Segíti a fehérjeszintézist, a növekedési hormonok és az inzulin kiválasztását.
 • Értágító hatása miatt a szív- és érrendszer védelmére.
 • Méregtelenítő folyamatok elősegítésére.
 • Segítséget nyújthat a szexuális teljesítmény növelésében.

Tudtad-e?
Egy tabletta Arginine Plus ugyanannyi L-arginin-t tartalmaz, mint 4,5 kg dió!
Tudtad, hogy a szervezet arginintermelése bizonyos körülmények hatására (például stressz, kimerítő fizikai munka) csökkenhet?
Összegzés:
Annak ellenére, hogy a szervezet képes szintetizálni arginin, vannak bizonyos helyzetek az életben, amikor a termelés csökken. Egy dolog, hogy válthat ki ilyen csökkentés és gyakran tapasztalt és ismert sokan a stressz. Az arginin jelentősen megnőtt, mivel azt számos jól ismert, kedvező hatásai. Ez hatással van az általános élettani vérerek tágulása, ami miatt a kedvenc kiegészítő a sportolók.

Az aminosav L-arginin jelen van a legtöbb fehérjeforrások, mint a hús, a tejtermékek és a teljes kiőrlésű gabonák. Valamint, testünk képes előállítani kisebb mennyiségben is. Az arginin végez számos fontos funkciója az anyagcserét. Testünk használja az arginin nitrogén monoxid termeléshez. A nitrogén-monoxid az a hatása, tágult vérerek és javítja a vér áramlását, így nagyobb tápanyag és oxigén szállítása a sejtekre, és a fokozott hulladék eltávolítása. Valamint, arginin előfutára kreatin, ami fontos szerepet játszik az izmok energia és a kimenő teljesítményt. Segítve, hogy támogassa a keringés javítását, kombinált arginin szerepét a fehérjeszintézist, a sejtosztódást, és izmos energia, ez az oka arginin körében népszerû teljesítményt sportolók.

Az arginin is támogatja méregtelenítés azáltal, hogy segíti az ammónia eltávolítására a szervezetből. Valamint, arginin fontos szerepet játszik a szervezet immunrendszere mivel ez szabályozza a tevékenységét a csecsemőmirigy, amely feldolgozza a fehérvérsejtek úgynevezett T-limfociták. Az arginin is fontos szerepet játszik a termelés növekedési hormon és az inzulin. A szervezet természetes termelését arginin károsodhat a tényezők, mint a fizikai vagy mentális stressz, a rossz táplálkozás, vagy a betegség.

FIGYELEM!
 • Meg kell konzultáljon egy képzett orvos, mielőtt bármilyen kiegészítőt.
 • Az arginin pótlás nem ajánlott cukorbetegeknek, mivel ez hatással lehet az inzulin-kiválasztást.
 • Ne lépje túl az ajánlott napi bevitel.
 • Étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott vegyes étrendet.
 • Tartsa távol a gyermekektől.
Vissza a tartalomhoz