Arginine Plus - Üzletek CaliVita International

Tartalomhoz ugrás

Arginine Plus

Arginine Plus
Egyéb termékek Calivita
100 tabletta

Vitalitásnövelő
Mennyiség raktáron: 92
10570 Ft
férfiAz arginin elősegíti a fehérjeszintézist, befolyásolhatja a növekedési hormon és az inzulin szekrécióját, ami a sportolók gyakran elérik ezt az aminosavat, hogy növelje a sovány testtömeget. Támogatja a testtisztítási folyamatokat az anyagcsere-folyamatokból származó melléktermékek bomlásával.
promóciós kedvezmény 25% >>
nyíl
Calivita Arginine Plus

Természetes arginin

Maximális teljesítmény

Az arginin egy olyan aminosav, ami szerepet játszik az izmok működésében, növekedésében és regenerálódásában; ezen kívül hozzájárulhat az egészséges vérkeringés fenntartásához, így az érrendszer egészséges működéséhez is. Növekedésihormon- és inzulinstimuláló, valamint a létfontosságú, érfaltágító hatású nitrogén-oxid előanyaga.

Kiknek ajánljuk?
 • Sportolóknak és testépítőknek, mert képes serkenteni az oxigén és a tápanyagok áramlását, valamint az izomtömeg növekedését és regenerálódását.
 • Nehéz fizikai munkát végzőknek.
 • Mert segíti a fehérjeszintézist, valamint a növekedési hormonok és az inzulin kiválasztását.
 • Értágító hatásának köszönhetően hozzájárul a szív- és érrendszer védelméhez.
 • Támogatja a méregtelenítési folyamatokat.

Tudtad-e?
Egy tabletta Arginine Plus ugyanannyi L-arginin-t tartalmaz, mint 4,5 kg dió!
Tudtad, hogy a szervezet arginintermelése bizonyos körülmények hatására (például stressz, kimerítő fizikai munka) csökkenhet?
100 tabletta

Adagolás
1 tabletta naponta

Hatóanyagok
L-arginin 500 mg
Alfa-keto-glutársav 50 mg
Mangán 600 µg


Inaktív összetevők:
mikrokristályos cellulóz, kalcium-karbonát, zsírsavak, nátrium-karboxi-metil-cellulóz, szilícium-dioxid, sellak.
Cukorbetegek számára nem javasolt, mivel hatással van az inzulin elválasztására! Terhesség és szoptatás ideje alatt fogyasztása nem ajánlott. Akik magas vérnyomás elleni és/vagy vízhajtó gyógyszert szednek, az arginin alkalmazása előtt kérjék ki kezelőorvosuk tanácsát!

FIGYELEM!
 • Meg kell konzultáljon egy képzett orvos, mielőtt bármilyen kiegészítőt.
 • Az arginin pótlás nem ajánlott cukorbetegeknek, mivel ez hatással lehet az inzulin-kiválasztást.
 • Ne lépje túl az ajánlott napi bevitel.
 • Étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott vegyes étrendet.
 • Tartsa távol a gyermekektől.
Annak ellenére, hogy a szervezet képes szintetizálni arginin, vannak bizonyos helyzetek az életben, amikor a termelés csökken. Egy dolog, hogy válthat ki ilyen csökkentés és gyakran tapasztalt és ismert sokan a stressz. Az arginin jelentősen megnőtt, mivel azt számos jól ismert, kedvező hatásai. Ez hatással van az általános élettani vérerek tágulása, ami miatt a kedvenc kiegészítő a sportolók.

L-arginin

Az aminosav L-arginin jelen van a legtöbb fehérjeforrások, mint a hús, a tejtermékek és a teljes kiőrlésű gabonák. Valamint, testünk képes előállítani kisebb mennyiségben is. Az arginin végez számos fontos funkciója az anyagcserét. Testünk használja az arginin nitrogén monoxid termeléshez. A nitrogén-monoxid az a hatása, tágult vérerek és javítja a vér áramlását, így nagyobb tápanyag és oxigén szállítása a sejtekre, és a fokozott hulladék eltávolítása. Valamint, arginin előfutára kreatin, ami fontos szerepet játszik az izmok energia és a kimenő teljesítményt. Segítve, hogy támogassa a keringés javítását, kombinált arginin szerepét a fehérjeszintézist, a sejtosztódást, és izmos energia, ez az oka arginin körében népszerû teljesítményt sportolók.

Az arginin is támogatja méregtelenítés azáltal, hogy segíti az ammónia eltávolítására a szervezetből. Valamint, arginin fontos szerepet játszik a szervezet immunrendszere mivel ez szabályozza a tevékenységét a csecsemőmirigy, amely feldolgozza a fehérvérsejtek úgynevezett T-limfociták. Az arginin is fontos szerepet játszik a termelés növekedési hormon és az inzulin. A szervezet természetes termelését arginin károsodhat a tényezők, mint a fizikai vagy mentális stressz, a rossz táplálkozás, vagy a betegség.
MIÉRT ÉRDEMES A CALIVITA TERMÉKEIT VÁLASZTANOD?
 • A CaliVita több mint 25 éve kimagasló szakmai háttérrel kínálja a legmagasabb minőségi előírásoknak is megfelelő termékeket.
 • Mindig törekszünk a legjobb forrásból származó természetes alapanyagok felhasználására.
 • Fejlesztéseink során a jobb felszívódású, pl. szerves formák használatára törekszünk.
 • 100%-os minőségi garanciát vállalunk termékeinkre.
 • Termékeink szigorú, többszörös bevizsgálási folyamaton esnek át, a kiváló minőség folyamatos biztosítása érdekében.
 • Étrend-kiegészítőink túlnyomó többsége az USA-ban, gyógyszergyári körülmények között készül.
 • Előállításuk a cGMP (azaz a mindenkori helyes gyártási gyakorlat) szigorú minőségirányítási és minőségellenőrzési elveinek megfelelően történik, továbbá az FDA (Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság) folyamatos ellenőrzése és rendszeres időközönkénti felülvizsgálata is biztosított. Szoros együttműködéssel dolgozunk a helyi engedélyező hatóságokkal is annak érdekében, hogy mindig a legkiválóbb termék kerüljön fogyasztóinkhoz.
 • Valamennyi Magyarországon forgalmazott étrend-kiegészítőnk érvényes OGYÉI notifikációval rendelkezik.
nyíl

Arginine Plus - Termék-áttekintés

Írjon megjegyzést, értékeljen egy terméket vagy tegyen fel kérdést
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
nyíl
Legalacsonyabb árgarancia
Arginine Plus
Vissza a tartalomhoz