Beauty Formula - Üzletek CaliVita International

Tartalomhoz ugrás

Beauty Formula

Beauty Formula
Egyéb termékek Calivita
60 kapszula

Szépségvitamin
Mennyiség raktáron: 108
10680 Ft
Az egyetlen ilyen egyedülálló termék a piacon.
Átfogó termék
a haj, a bőr és a körmök számára
annyira gazdag kompozícióval :) megtalálod benne:
    • aminosavak
    • Mezei zsurló-kivonat
    • kollagén
    • vitamin
    • ásványok
promóciós kedvezmény 25% >>
új Beauty Formula

Szépségvitamin

Calivita Beauty Formula
Szépségvitamin

Beauty Formula egyedülállóan gazdag vitamin-, ásványianyag-, aminosav-, kollagén- és gyógynövénykomplexszel biztosítja a kellő tápanyagot bőrünk, hajunk és körmünk szépségének a megőrzéséhez, illetve az adott területen fennálló problémák kezeléséhez.

Kiknek ajánljuk?
 • Hajhullással küzdőknek.
 • Azoknak, akiknek a hajszálai töredeznek vagy szétnyílnak.
 • Azoknak, akik problémás (aknés) arcbőrtől szenvednek.
 • Azoknak, akiknek körmeik gyengék és könnyen törnek.
 • Mindenkinek, aki szeretné megőrizni a haja, a bőre és a körmei egészségét.

TUDTAD-E?
Tudtad, hogy az ápolt, csinos emberek többet keresnek és több figyelmet kapnak életük során, mint azok, akik elhanyagolják külsejüket?*

FELHASZNÁLT FORRÁSOK
* The Beauty Advantage – J. Bennett
60 kapszula

Adagolás
1 kapszula naponta

Hatóanyagok
A-vitamin (Béta-karotin (20%) és retinil-acetát (500 NE/mg)) 750 µg
B6-vitamin 2.8 mg
B1-vitamin 2.2 mg
C-vitamin 20 mg
Cink 10 mg
Réz 2 mg
Jód 50 µg
Kollagén (hal) 250 mg
Hialuronsav 30 mg
L-metionin 50 mg
L-cisztein 50 mg
Mezeizsurló-kivonat (10:1) 150 mg


Inaktív összetevők:
hipromellóz, mikrokristályos cellulóz, zsírsavak, szilícium dioxid.
Horsetail készítmények hosszú távú beadása esetén további B1-vitamint kell szedni. Ne lépje túl az ajánlott adagot a nap folyamán. A táplálékkiegészítők nem használhatók változatos étrend helyettesítőjeként. A test működéséhez fontos a kiegyensúlyozott táplálkozás és az egészséges életmód, és ne használja a terméket, ha a külső védőfólia hiányzik vagy sérült.

Ellenjavallatok: A készítmény összetevőivel, terhes nőkkel, szoptató anyákkal, pajzsmirigy-problémákkal küzdő, hosszú távú dohányzókkal szembeni túlérzékenység.

Figyelmeztetés: Az allergiára hajlamos, gyógyászati készítményeket szedő, egészségügyi problémákkal küzdő emberek konzultáljanak orvosral.
Érezze magát, mint egy szép királynő

A Beauty Formula a külső szépség megőrzéséhez szükséges összetevők forrása ... belülről. A formula vitaminokat, ásványi anyagokat, aminosavakat, kollagént és növényi összetevőket tartalmaz, amelyek segítik a haj, a bőr és a köröm jó állapotának fenntartását.

A belső formában működő Beauty Formula termékben található hatóanyagok tökéletesen kombinálhatók a CaliVita® Cosmetics kozmetikumokkal, amelyek rendszeres használatával a haja sugárzóbbá válik, a bőre frissebb, szilárdabb és fiatalabb lesz!

Kapszulák bőrre, hajra és körmökre


Álmodik a sugárzó bőrről, az erős körmökről és a fényes hajról? Mindez egyszerűen megvalósítható a Beauty Formula termék modern összetételében található hatóanyagok segítségével. Kollagént tartalmaz - a fő kötőszövetfehérjét. A bőr, a haj és a körmök állapotának megőrzéséhez olyan összetevőket, mint a horsetail, kedvezően befolyásolja a test, a máj, a porc és a vérerek erősítése. A csalán csalán, amelyet régóta szépítőszerként használnak, de nem csak. Támogatja az immunrendszert, energiát ad, pozitívan befolyásolja az ízületeket és támogatja a vérkeringést. A Beauty Formula is sokféle aminosav, például az L-metionin és az L-cisztein, valamint a vitaminok és ásványi anyagok. Vitaminok: A, B2 és niacin támogatja a bőr és a nyálkahártyák jó állapotának fenntartását. A C-vitamin - befolyásolja a kollagén szintézisét. A B6-vitamin részt vesz a fehérjék anyagcseréjében, míg a B12-vitamin az energia metabolizmusáért felelős komponens. A cink fontos szerepet játszik az immunrendszer működésében, valamint a haj, a bőr és a köröm normális állapotának fenntartásában. A réz befolyásolja a kötőszövet megfelelő állapotát és a bőr és a haj pigmentációját. A jód többek között felelős az energia-anyagcserére, valamint a normál bőrbetegségre.

Szilícium a hajra és a körmökre


A termék egyik fő összetevője a szilícium. A szilícium csatlakozások aktívan részt vesznek a különböző szövetek, elsősorban a haj, a porc, a körmök és a csontok növekedési folyamatában. A szilícium szintén fontos szerepet játszik a kollagén bioszintézisében. Segít fenntartani a bőr rugalmasságát, emellett a körmök tartósvá válnak, míg a gyenge, törékeny haj erős és fényes. A szilícium önálló hatóanyagként is előfordul, és a termék egyik növényi összetevőjében is megtalálható - a szántóföldön.

Kén-aminosavak a haj és a bőr számára

A metionin és a cisztein-kén aminosavak a bőr kollagénrostjainak összetevői, kedvezően befolyásolják annak rugalmasságát. Szintén szükségesek a keratin építéséhez, amelyből a haj 95% -a épül.

Vitaminok hajra
A Beauty Formula vitaminokkal, ásványi anyagokkal és növényi összetevőkkel is gazdagodik. Vitaminok: A, B2 és niacin támogatja a bőr és a nyálkahártyák jó állapotának fenntartását.

C-vitamin
A C-vitamin - befolyásolja a kollagén szintézisét.

B6-vitamin
A B6-vitamin részt vesz a fehérjék metabolizmusában, és

B12-vitamin
A B12-vitamin az egyik az energia metabolizmusáért felelős komponens.

Ásványok hulló hajra

cink
A cink fontos szerepet játszik az immunrendszer működésében, valamint a haj, a bőr és a köröm normális állapotának fenntartásában.

réz
A réz befolyásolja a kötőszövet megfelelő állapotát és a bőr és a haj pigmentációját.

jód
A jód többek között felelős az energia-anyagcserére, valamint a normál bőrbetegségre.

csalán
A csalánot már régóta használják a haj szépítő szereként.

kollagén
A termék kollagént is tartalmaz, amely a bőr rugalmasságáért felelős fő kötőszövetfehérje.

MIÉRT ÉRDEMES A CALIVITA TERMÉKEIT VÁLASZTANOD?
 • A CaliVita több mint 25 éve kimagasló szakmai háttérrel kínálja a legmagasabb minőségi előírásoknak is megfelelő termékeket.
 • Mindig törekszünk a legjobb forrásból származó természetes alapanyagok felhasználására.
 • Fejlesztéseink során a jobb felszívódású, pl. szerves formák használatára törekszünk.
 • 100%-os minőségi garanciát vállalunk termékeinkre.
 • Termékeink szigorú, többszörös bevizsgálási folyamaton esnek át, a kiváló minőség folyamatos biztosítása érdekében.
 • Étrend-kiegészítőink túlnyomó többsége az USA-ban, gyógyszergyári körülmények között készül.
 • Előállításuk a cGMP (azaz a mindenkori helyes gyártási gyakorlat) szigorú minőségirányítási és minőségellenőrzési elveinek megfelelően történik, továbbá az FDA (Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság) folyamatos ellenőrzése és rendszeres időközönkénti felülvizsgálata is biztosított. Szoros együttműködéssel dolgozunk a helyi engedélyező hatóságokkal is annak érdekében, hogy mindig a legkiválóbb termék kerüljön fogyasztóinkhoz.
 • Valamennyi Magyarországon forgalmazott étrend-kiegészítőnk érvényes OGYÉI notifikációval rendelkezik.

Beauty Formula - Termék-áttekintés

Írjon megjegyzést, értékeljen egy terméket vagy tegyen fel kérdést
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
Legalacsonyabb árgarancia
Beauty Formula
Vissza a tartalomhoz