Ac Zymes - Üzletek CaliVita International

Calivita Bekescsaba
Calivita Budapest
Tartalomhoz ugrás

Ac Zymes

Ac Zymes
100 kapszula

Adagolás:
1 kapszula naponta

Összetétel
2milliárd Aktív Lactobacillus acidophilus
Probiotikum

Az AC-Zymes olyan probiotikus készítmény, amely nagy csíraszámban tartalmaz Lactobacillus acidophilust. Ez egy különösen ellenálló, hasznos baktérium, mely támogatja az egészséges bélrendszert, pótolja a naponta ürülő probiotikus sejteket és részt vesz az immunrendszer munkájában. Segítségével megóvhatjuk a tápcsatorna normális baktériumflóráját, így hatékonyan támogathatjuk emésztőrendszerünk egészséges működését.

Mire ajánljuk?
  • Antibiotikum-kúra alatt/után, egyéb tartósan szedett gyógyszerek bélflóra károsító hatásának kiküszöbölésére.
  • Mélygombás fertőzések (bőrgyógyászati, nőgyógyászati problémák) kezelésének kiegészítésére.
  • Stresszből eredő emésztési problémák esetén.
  • Gyomorrontás, hasmenés kiegészítő kezelésére.
  • Az alkohol és a dohányzás bélflóra-károsító hatásának kiküszöbölésére.

Tudtad-e?
Tudtad, hogy a Lactobacillus acidophilus képes csökkenteni az allergiás tüneteket?*
Összegzés:
AC Zymes olyan termék, amely tartalmazza a bakteriális mikro-flóra ami elengedhetetlen a jó közérzetet. Segít fenntartani a megfelelő szintű jó bélbaktériumok a szervezetünkben. Van egy nagyon szoros kapcsolat a működését, a vastagbél- és az egészségünkre. Egészséges bélflóra jelentős szerepet játszik. Bélflóra károsodhat miatt egészségtelen életmód, alkoholfogyasztás, környezeti károk, bizonyos gyógyszerek, antibiotikumos kezelés stb .. Ezek eredményeként a szorzata (káros) bélbaktériumokat. Ennek eredményeként az emésztő- és immunrendszer válaszokat gyengül, és még több problémát az általános jó közérzet merülhetnek fel.

Érdemes venni az ilyen helyzetekben-kiegészítők, amelyek baktériumok, mint például a Lactobacillus acidophilus, amelyek egy része a normális bél mikro-flóra.

Kiváló minőségű termék - AC Zymes biztosít mindössze egy kapszulában 2 milliárdnyi ilyen barátságos baktériumok. Az ilyen terméket nevezzük probiotikus és jótékony hatással van a szervezetünk működéséhez.

Lactobacillus acidophilus egy különösen ellenálló és hasznos baktérium. Meg lehet élni, amíg 10 nap vagy annál több az emésztőrendszerben. Számos tudományos vizsgálatok kimutatták, hogy a Lactobacillus acidophilus lassítja a terjedését néhány káros mikroorganizmusok főként megteremtésével savas körülmények, amelyek kedvezőtlen néhány a kórokozók, mint például a Clostridiumok, coli baktériumok, vagy gombák, a felszabadító anyagok, amelyek antibiotikus hatást, vagy a verseny az élelmiszer-és egyéb mikroorganizmusok. Érdemes megjegyezni, hogy L. acidophilus emellett részt vesz a táplálék emésztése növelésével a felszívódását a fehérjék, zsírok és néhány, a ásványi anyagok, mint például: réz, kalcium, vas, cink és mangán. Ők is képes arra, hogy néhány, a vitaminok: niacin, riboflavin, B1-vitamin (tiamin), pantoténsav, és ők is lejjebb a koleszterinszintet. Lactobacillus acidophilus segít támogatást nyújt az egészséges emésztőrendszer, azáltal, hogy segít fenntartani a normális baktérium flóra a tápcsatorna. L. acidophilus nagyon hasznos kezelésében gombás fertőzés, és még támogatást az akne kezelésére és bőrproblémák.

Hálózatról Zymes naponta étkezések között segít fenntartani a jó emésztést és az egészség a belek. A kapszula, amely baktérium ellenáll a gyomorsav garantálja a magas minőségű a termék.

FIGYELEM!
Meg kell konzultáljon egy képzett orvos, mielőtt bármilyen kiegészítőt.
Ha hasmenés elég, hogy Acidophilus 5-6 napig, hogy visszatérjen a normális bélflóra, eltekintve attól, hogy a formula, nagyvonalú intézkedések (nagy folyadékfogyasztás) is kell venni!
Abban az esetben, bármilyen gyomor-bélrendszeri diszkomfort, állapot vagy betegség (pl: hasmenés, fekélyek, Crohn-betegség) hívjon hivatásos orvoshoz, mielőtt a terméket.
A kezelés során súlyos gombás fertőzés (bőrgyógyászati ​​problémák, vagy nőgyógyászati), és a kezelés után, akkor kell Acidophilus egy adagot és időtartamot az orvos által előírt.
Gombás betegségek fokhagymát és arginin is hasznos lehet.
Ne lépje túl az ajánlott napi bevitel.
Étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott vegyes étrendet.
Tartsa távol a gyermekektől.

Felhasznált források
* Probiotics in primary prevention of atopic disease: a randomised placebo-controlled trial - Kalliomäki M. et al., Lancet. 2001 Apr 7;357(9262):1076-9., Differential effects of Lactobacillus acidophilus and Lactobacillus plantarum strainson cytokine induction in human peripheral blood mononuclear cells - Yvonne M. Vissers, FEMS Immunol Med Microbiol 59 (2010) 60–70

** A gyártás időpontjában.
Vissza a tartalomhoz