Ac Zymes - Üzletek CaliVita International

Tartalomhoz ugrás

Ac Zymes

AC-Zymes
Probiotikumok Calivita
100 kapszula

Probiotikum
Mennyiség raktáron: 362
8800 Ft
tejtermékekA Lactobacillus acidophilus baktériumok élő tenyészetei:
 • a tejtermékek jobb toleranciája
 • nagyobb ellenállás
 • az allergiás tünetek enyhítése
 • az emésztőrendszer normális működése, azaz az egészségesebb belek és a gyomor
 • egészséges bőr törés nélkül
promóciós kedvezmény 25% >>
nyíl
Calivita Ac Zymes

probiotikum a Lactobacillus acidophilus-ból

Probiotikum


Az AC Zymes olyan probiotikus készítmény, amely nagy csíraszámban tartalmaz Lactobacillus acidophilust. Ez egy különösen ellenálló, hasznos baktérium, mely támogatja az egészséges bélrendszert, pótolja a naponta ürülő probiotikus sejteket és részt vesz az immunrendszer munkájában. Segítségével megóvhatjuk a tápcsatorna normális baktériumflóráját, így hatékonyan támogathatjuk emésztőrendszerünk egészséges működését.

Kiknek ajánljuk?
Mire ajánljuk?
 • Antibiotikum-kúra alatt/után, egyéb tartósan szedett gyógyszerek bélflóra károsító hatásának kiküszöbölésére.
 • Mélygombás fertőzések (bőrgyógyászati, nőgyógyászati problémák) kezelésének kiegészítésére.
 • Stresszből eredő emésztési problémák esetén.
 • Gyomorrontás, hasmenés kiegészítő kezelésére.
 • Az alkohol és a dohányzás bélflóra-károsító hatásának kiküszöbölésére.

Tudtad-e?
Tudtad, hogy a Lactobacillus acidophilus képes csökkenteni az allergiás tüneteket?*

FELHASZNÁLT FORRÁSOK
* Probiotics in primary prevention of atopic disease: a randomised placebo-controlled trial - Kalliomäki M. et al., Lancet. 2001 Apr 7;357(9262):1076-9., Differential effects of Lactobacillus acidophilus and Lactobacillus plantarum strainson cytokine induction in human peripheral blood mononuclear cells - Yvonne M. Vissers, FEMS Immunol Med Microbiol 59 (2010) 60–70
** A gyártás időpontjában.
100 kapszula

Adagolás
1-2 kapszula naponta éhgyomorra

Hatóanyagok
Aktív Lactobacillus acidophilus 2 milliárd


Inaktív összetevők:
zselatin, mikrokristályos cellulóz, zsírsavak, szilícium-dioxid.
Hasmenés esetén az általános intézkedéseket (bőséges folyadékfogyasztás) a készítmény szedése mellett is szükséges betartani! Súlyos gyomor-bél betegségek (például fekélyek, gyulladásos bélbetegségek) esetén az alkalmazást megelőzően kérd ki orvosod véleményét!

FIGYELEM!
Meg kell konzultáljon egy képzett orvos, mielőtt bármilyen kiegészítőt.
Ha hasmenés elég, hogy Acidophilus 5-6 napig, hogy visszatérjen a normális bélflóra, eltekintve attól, hogy a formula, nagyvonalú intézkedések (nagy folyadékfogyasztás) is kell venni!
Abban az esetben, bármilyen gyomor-bélrendszeri diszkomfort, állapot vagy betegség (pl: hasmenés, fekélyek, Crohn-betegség) hívjon hivatásos orvoshoz, mielőtt a terméket.
A kezelés során súlyos gombás fertőzés (bőrgyógyászati ​​problémák, vagy nőgyógyászati), és a kezelés után, akkor kell Acidophilus egy adagot és időtartamot az orvos által előírt.
Gombás betegségek fokhagymát és arginin is hasznos lehet.
Ne lépje túl az ajánlott napi bevitel.
Étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott vegyes étrendet.
Tartsa távol a gyermekektől.
AC Zymes olyan termék, amely tartalmazza a bakteriális mikro-flóra ami elengedhetetlen a jó közérzetet. Segít fenntartani a megfelelő szintű jó bélbaktériumok a szervezetünkben. Van egy nagyon szoros kapcsolat a működését, a vastagbél- és az egészségünkre. Egészséges bélflóra jelentős szerepet játszik. Bélflóra károsodhat miatt egészségtelen életmód, alkoholfogyasztás, környezeti károk, bizonyos gyógyszerek, antibiotikumos kezelés stb .. Ezek eredményeként a szorzata (káros) bélbaktériumokat. Ennek eredményeként az emésztő- és immunrendszer válaszokat gyengül, és még több problémát az általános jó közérzet merülhetnek fel.

Érdemes venni az ilyen helyzetekben-kiegészítők, amelyek baktériumok, mint például a Lactobacillus acidophilus, amelyek egy része a normális bél mikro-flóra.

Kiváló minőségű termék - AC Zymes biztosít mindössze egy kapszulában 2 milliárdnyi ilyen barátságos baktériumok. Az ilyen terméket nevezzük probiotikus és jótékony hatással van a szervezetünk működéséhez.

Lactobacillus acidophilus

Lactobacillus acidophilus egy különösen ellenálló és hasznos baktérium. Meg lehet élni, amíg 10 nap vagy annál több az emésztőrendszerben. Számos tudományos vizsgálatok kimutatták, hogy a Lactobacillus acidophilus lassítja a terjedését néhány káros mikroorganizmusok főként megteremtésével savas körülmények, amelyek kedvezőtlen néhány a kórokozók, mint például a Clostridiumok, coli baktériumok, vagy gombák, a felszabadító anyagok, amelyek antibiotikus hatást, vagy a verseny az élelmiszer-és egyéb mikroorganizmusok. Érdemes megjegyezni, hogy L. acidophilus emellett részt vesz a táplálék emésztése növelésével a felszívódását a fehérjék, zsírok és néhány, a ásványi anyagok, mint például: réz, kalcium, vas, cink és mangán. Ők is képes arra, hogy néhány, a vitaminok: niacin, riboflavin, B1-vitamin (tiamin), pantoténsav, és ők is lejjebb a koleszterinszintet. Lactobacillus acidophilus segít támogatást nyújt az egészséges emésztőrendszer, azáltal, hogy segít fenntartani a normális baktérium flóra a tápcsatorna. L. acidophilus nagyon hasznos kezelésében gombás fertőzés, és még támogatást az akne kezelésére és bőrproblémák.

Ac Zymes naponta étkezések között segít fenntartani a jó emésztést és az egészség a belek. A kapszula, amely baktérium ellenáll a gyomorsav garantálja a magas minőségű a termék.
MIÉRT ÉRDEMES A CALIVITA TERMÉKEIT VÁLASZTANOD?
 • A CaliVita több mint 25 éve kimagasló szakmai háttérrel kínálja a legmagasabb minőségi előírásoknak is megfelelő termékeket.
 • Mindig törekszünk a legjobb forrásból származó természetes alapanyagok felhasználására.
 • Fejlesztéseink során a jobb felszívódású, pl. szerves formák használatára törekszünk.
 • 100%-os minőségi garanciát vállalunk termékeinkre.
 • Termékeink szigorú, többszörös bevizsgálási folyamaton esnek át, a kiváló minőség folyamatos biztosítása érdekében.
 • Étrend-kiegészítőink túlnyomó többsége az USA-ban, gyógyszergyári körülmények között készül.
 • Előállításuk a cGMP (azaz a mindenkori helyes gyártási gyakorlat) szigorú minőségirányítási és minőségellenőrzési elveinek megfelelően történik, továbbá az FDA (Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság) folyamatos ellenőrzése és rendszeres időközönkénti felülvizsgálata is biztosított. Szoros együttműködéssel dolgozunk a helyi engedélyező hatóságokkal is annak érdekében, hogy mindig a legkiválóbb termék kerüljön fogyasztóinkhoz.
 • Valamennyi Magyarországon forgalmazott étrend-kiegészítőnk érvényes OGYÉI notifikációval rendelkezik.
nyíl

Ac Zymes - Termék-áttekintés

Írjon megjegyzést, értékeljen egy terméket vagy tegyen fel kérdést
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
nyíl
Legalacsonyabb árgarancia
Ac Zymes
Újdonság!!!
Vissza a tartalomhoz