Detox Patch - Üzletek CaliVita International

Tartalomhoz ugrás

Detox Patch

Detox Patch
Egyéb termékek Calivita
12 tapasz

Méregtelenítő tapasz
Mennyiség raktáron: Átmeneti készlethiány!
10450 Ft
Detox Patch - a test tisztítása
promóciós kedvezmény 25% >>
nyíl
Calivita Detox Patch

Méregtelenítő tapasz

Méregtelenítő tapasz

Szervezetünk a mindennapok során számtalan méreggel találkozik (környezetszennyezéssel, vegyszerekkel, gyógyszerekkel, bizonyos élvezeti cikkekkel), ami a méreganyagok felhalmozódásához vezethet. A Detox Patch gondosan kiválasztott hatóanyagaival, a turmalin által kibocsátott infravörös hő és a keleti reflexológia segítségével segít ezeket eltávolítani pihenés közben, természetes módszerekkel.


Kiknek ajánljuk?
 • Mindenkinek a felhalmozódott méreganyagok eltávolításához.
 • Azoknak, akiknek a kúraszerű, hagyományos méregtelenítés túl megterhelő lenne. A Detox Patch kíméletes, finomabb hatású méregtelenítési módszer.
 • Kúraszerű méregtelenítés esetén étrend-kiegészítők kiegészítéseként.

Alkalmazása: A ragasztófólia segítségével rögzítsd a talpadra, és legalább nyolc órán keresztül viseld! Legkényelmesebb éjszaka alkalmazni.


Tudtad-e?
Tudtad, hogy a talpreflexológia egyike azon alternatív gyógymódoknak, melyeknek hatását és létjogosultságát már a nyugati orvoslás is elismerte?
12 tapasz

Adagolás

Hatóanyagok
Bambuszecet g
Ciprusecet g
Turmalin g
Szerves agaricus gomba g
Achyranthis gyökér g
Paeoniiae rubrae gyökér g
Szibériai ginszeng g
Artemisia iwayamogi g
Caragana sinica g
Platicodon grandifloum g


A gyors fejlődés a civilizáció is jelenti, hogy a testünk naponta szembesülnek rengeteg méreganyagok. Sajnos nem tudjuk elkerülni találkozik a környezetszennyezés, a vegyi anyagok, gyógyszerek és bizonyos fogyasztási cikkekre. Nagy részük felhalmozódhat a szervezetben. Detox Patch eltávolítja őket a szervezetből segítségével keleti bölcsesség.

Detox Patch három különálló, de szinergikus elveket:
A hatóanyagok a legjobb minőségű, teljesen természetes alapanyagokból, amelyeket gondosan választják ki, hydrophyllic tulajdonságait, ami segít felhívni anyagokat a szervezet bőrön (a bőrön keresztül).
Támogatása az aktív szerek turmalin, olyan ásványi amelyet a tapasztalatok szerint a természetben generálni enyhe távoli infravörös (FIR) hőt. Infravörös hő hajlamos élénkíti a vérkeringést és ezáltal a méreg megszüntetése és a hulladék anyag a szervezetből. Ezen túlmenően FIR kapcsolatba hozták a más regeneratív folyamatokat a szervezetben.

Eastern reflexológia alapja az az elv, hogy kezelése reflexpontjainak a test lehet, hogy jótékony hatással van a más részein a test és az általános egészségi állapot. Az egyik legfontosabb idegi központok reflexológia a talpakon. Serkenti a talpakon, Detox Patch célja, hogy segítheti a szervezet természetes méregtelenítő és öngyógyító képességét elvei szerint a reflexológia.

Elkészítés: A támogatás a ragasztó, alkalmazni kell a talpa mindkét lábát egy folyamatos 8 óra alatt. Ez a legjobb megoldás a lefekvés előtt.
MIÉRT ÉRDEMES A CALIVITA TERMÉKEIT VÁLASZTANOD?
 • A CaliVita több mint 25 éve kimagasló szakmai háttérrel kínálja a legmagasabb minőségi előírásoknak is megfelelő termékeket.
 • Mindig törekszünk a legjobb forrásból származó természetes alapanyagok felhasználására.
 • Fejlesztéseink során a jobb felszívódású, pl. szerves formák használatára törekszünk.
 • 100%-os minőségi garanciát vállalunk termékeinkre.
 • Termékeink szigorú, többszörös bevizsgálási folyamaton esnek át, a kiváló minőség folyamatos biztosítása érdekében.
 • Étrend-kiegészítőink túlnyomó többsége az USA-ban, gyógyszergyári körülmények között készül.
 • Előállításuk a cGMP (azaz a mindenkori helyes gyártási gyakorlat) szigorú minőségirányítási és minőségellenőrzési elveinek megfelelően történik, továbbá az FDA (Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság) folyamatos ellenőrzése és rendszeres időközönkénti felülvizsgálata is biztosított. Szoros együttműködéssel dolgozunk a helyi engedélyező hatóságokkal is annak érdekében, hogy mindig a legkiválóbb termék kerüljön fogyasztóinkhoz.
 • Valamennyi Magyarországon forgalmazott étrend-kiegészítőnk érvényes OGYÉI notifikációval rendelkezik.
nyíl

Minek köszönheti hatékonyságát a Detox Patch talppárna?

Ahogy nő bennünk az igény, hogy felelősséget vállaljunk saját egészségünkért, szervezetünk tisztán tartásának fontossága is egyre nyilvánvalóbbá válik számunkra. Hiszen létfontosságú visszaállítanunk gyakorta kimerülő immunrendszerünk természetes egyensúlyi állapotát, hogy aztán újult erővel láthassa el életmentő tevékenységét.

A keleti orvoslásban évszázadok óta úgy tartják, hogy a nap folyamán a mérgek lefelé vándorolnak testünkben. Ezután létfontosságú szerveink „letétbe helyezik” őket, például a lábfejünkbe. A keleti gyógyítók azt is pontosan tudják, hogy a mérgek felhalmozódása számos degeneratív betegség kialakulását idézi elő. Például a fájdalmas reuma és arthritis kiváltó oka nem más, mint az ízületekben felgyülemlő savas folyadék.

Úgy tartja egy ázsiai mondás, hogy az öregedés a lábfejünkből indul ki. A keleti reflexológiában lábfejünkön (melyet „második szív”-ként is emlegetnek), minden főbb szervünk leképeződése megtalálható a talpunkon elhelyezkedő több mint 60 akupunktúrás pont formájában. A lábfej felső harmada általában a testünk felső harmadában, az ív a test közepén, a sarok pedig a test alsó harmadában található szervekhez tartozik.

Nem is olyan régen a talppárnákhoz csak Ázsiában lehetett hozzájutni, ahol havonta több mint 10 milliót adnak el belőlük!

Mivel érdemelte ki a Detox Patch ezt az óriási bizalmat?

A Detox Patch kifejlesztői – ötvözve a tradicionális gyógyászatot a modern technológia vívmányaival – gondosan kiválasztottak 14 gyógynövényt és gyógyító összetevőt, melyek segítenek a toxikus elváltozások enyhítésében és megszüntetésében.

Sokan elámultak már azon, hogy mennyire hatékony a Detox Patch a helyi fájdalmak csillapításában, valamint a stressz és a szorongás tüneteinek oldásában.

Mi biztosítja a Detox Patch jótékony hatását?

Az elfogultságtól mentes kutatás és minőségellenőrzés. Bízunk abban, hogy ön is nagyra értékeli majd a Detox Patch egyedülálló tulajdonságait.

A Detox Patch a nyugati piac igényeihez igazítva, minőségi összetételben és csomagolásban már nálunk is kapható. Az ősi bölcsesség és a modern technika boldog házassága ez. Ma már világszerte milliók és milliók élvezhetik a fantasztikus talppárnák jótékony hatásait.

A Detox Patch annak köszönheti népszerűségét, hogy segíti szervezetünket a kimerültség leküzdésében, a keringés élénkítésében, az anyagcsere fokozásában és az alvás minőségének javításában. Csökkenti a helyi fájdalmakat, eltávolítja a mérgeket, növeli az energiaszintet.

Akkor fejti ki a hatását, amikor Ön alszik
Szervezetünkben számos forrásból származó toxinok halmozódnak fel. Ezek származhatnak többek között kémiai rovarirtó szerekből, melyek esetleg ételünkbe kerülnek, a szennyezett levegőből, melyet belélegzünk, a nem kellően tiszta vízből, amit megiszunk, és okozhatják a modern, zaklatott életvitelből adódó stresszreakciók is. Az ember már több millió toxint hozott létre, és több ezer kerül kereskedelmi forgalomba nap mint nap.

A toxinok fogyasztásának következménye gyakran gyengeség, betegség és fájdalmak. Hogy egészségünket megőrizzük, nagyon fontos a mérgek rendszeres eltávolítása szervezetünkből.

Szervezetünk méregtelítésének számtalan módja létezik. Használhatunk vény nélkül kapható növényi méregtelenítőket, de akár böjtölhetünk vagy diétázhatunk is, étrend-kiegészítők és gyógyszerek szedésével kiegészítve. Szakember irányítása mellett mindezek rendkívül hasznosak lehetnek.

A legnehezebben eltávolítható toxinok azonban éppen azok, melyek megtapadnak szöveteinkben (többek között a nehézfémek, a vízből származó arzén, higany, ólom, platina stb.).

A kelátképzés az amalgám fogtömésekből és a halfogyasztásból származó higany-, valamint az arzén- és ólomtoxicitás szint csökkentésének egyik lehetséges módja. Ám ennél jóval egyszerűbben és hatékonyabban is méregteleníthetjük szervezetünket, méghozzá a talpunkon keresztül.

Mivel a Detox Patch helyileg alkalmazandó, nem kell aggódni az esetleges mellékhatások miatt. A nemkívánatos anyagokat azonban eltávolítja.

Mindez a Detox Patch első használatakor nyilvánvalóvá válik. Ha éjszakára helyezzük fel a tapaszok segítségével, melyeket minden megrendeléssel egy időben szállítunk, reggelre a fehér, száraz párnácskák sötétbarnára vagy feketére színeződnek és benedvesednek, sőt olykor rossz szagúvá is válnak.

A Detox Patch könnyű, szelíd, természetes tisztítást kínál
Minden egyes Detox Patch könnyen eltávolítható tapasszal van ellátva, hogy közvetlenül a bőrre rögzíthessük.

A Detox Patch alkalmazható fájdalmas, egészségileg problémás testtájékon, hogy eltávolítsa a mérgeket arról a területről. Egyidejűleg azonban a talpon is alkalmazni kell, hogy a maximális tisztító hatást elérjük.

Egyéntől függően ez az időszak két-három naptól két-három hétig terjedhet, súlyosabb betegség vagy toxikus állapot esetén azonban akár még ennél is tovább. Az eredményt saját szemünkkel láthatjuk, amikor másnap reggel megnézzük a talppárnákat.

Ahogy a talppárnák felmelegszenek, bőrünk pórusai kitágulnak, lehetővé téve a felgyülemlett mérgek távozását a vérből és a nyirokrendszerekből az ozmotikus nyomás alatt álló bőrön keresztül.

A talppárnácskákat bármikor viselhetjük, de a legmegfelelőbb időszak rá az éjszaka. Szemproblémák esetén helyezzük a fülünk mögé, illetve a halántékra, de közvetlenül a szemünkre soha. Sebekre és horzsolásokra helyezve (kivéve a vágott sebeket és a szemsérüléseket) a párnák csökkentik a gyulladást és a fájdalmat.
Hogyan használjuk a Detox Patch-et

Helyezzük a párnát szöveges felével a ragasztószalag fölé!
A Detox Patch a ragasztószalag közepén helyezkedjen el!
Határozott mozdulattal nyomjuk a Detox Patch-et a talpunkra vagy a fájó testrészre!
Ne használjuk a Detox Patch-et, ha a csomagolása nyitott vagy sérült!
Ha már kibontottuk, a Detox Patch-et fel kell használni!
Gyermekektől tartsuk távol!
Kizárólag külsőleg használható!
Ne használjuk sérült bőrfelületen vagy sebeken!
Egy doboz 12 darab Detox Patch-et tartalmaz.


Az alábbi gondosan kiválasztott növényi összetevőkben rejlik a Detox Patch kiválósága:
SZERVES AGARICUS GOMBA

Beta Flucant tartalmaz, mely fontos szerepet tölt be a rákos sejtek szabályozásában.

TURMALIN

Természetéből adódóan távoli infravörös fényt bocsát ki, ami mélyen relaxáló hatású.

SZIBÉRIAI GINSZENG

Elősegíti az egészséges anyagcsere-működést.

SAURURUS CHENENSIS

Antioxidáns.

ACHYRANTIS GYÖKÉR

Javítja a vérkeringést.

PERLIT

Növeli az anyagok folyékonyságát és felszívódó képességét.

PLATICODON GRANDIFLOUM

Védi a tüdőt és a torkot.

MOKCHO POR

Infravörös fényt sugároz.

MUGWART KIVONAT

Jól hat idegesség, álmatlanság ellen, serkenti a máj- és emésztési funkciókat.

LOGWART KIVONAT

Serkenti a testnedvek kiválasztását.

FAECET

BAMBUSZNEDV

EUKALIPTUSZNEDV

E három finomított fából származó összetevő a lehető legjobb természetes, kíméletes, de hatékony méregtelenítő, amely sterilizáló hatást is nyújt.

E különleges összetevők hatása valóban csodálatos. A Detox Patch a lehető legjobb természetes tisztító, méregtelenítő, fájdalomcsillapító és stresszoldó formula, amit Önnek is ki kell próbálnia.

ÁLLATI EREDETŰ ANYAGOKAT NEM TARTALMAZ.
nyíl

Detox Patch - Termék-áttekintés

Írjon megjegyzést, értékeljen egy terméket vagy tegyen fel kérdést
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
nyíl
Legalacsonyabb árgarancia
Detox Patch
Vissza a tartalomhoz