Shark Aid - Üzletek CaliVita International

Calivita Bekescsaba
Calivita Budapest
Tartalomhoz ugrás

Shark Aid

Shark Aid
90 tabletta

Adagolás:
3×2 tabletta naponta, étkezés előtt

Összetétel
750mg Cápaporckivonat
(tüskéscápa)
Cápaporc

A Shark Aid cápaporctartalmú étrend-kiegészítő, mely hatékonyan támogatja az ízületek egészséges működését. A cápaporc gazdag olyan anyagokban, amik az emberi porcok építésében is részt vesznek, mint például a kondroitin szulfát, melynek többek közt gyulladásgátló hatása is ismert.

Kinek ajánljuk?
  • Sportolóknak és nehéz fizikai munkát végzőknek az ízületeket érő extrém megterhelés káros hatásainak enyhítésére.
  • Időskorúaknak az ízületek egészséges működésének támogatásához és a megfelelő porcképzéshez.
  • Reumás ízületi gyulladás esetén a kezelés kiegészítésére.

Tudtad-e?
Tudtad, hogy a cápáknak egyetlen csont sincs a testükben, csakis porc?
Összegzés:
Sharks már él a Földön több mint 400 millió éve változatlan formában. Ezek az úgynevezett porcos halak feldolgozásához kitűnő egészségnek, és minden testrésze szolgálja a túlélést. Alkalmazzák táplálékkiegészítőként, a porc a cápák támogatja az egészséges működéséhez az ízületek.

Sharks megjelent több mint 400 millió évvel ezelőtt, és úgy gondolják, hogy az első állatok hogy dolgozzon ki egy komplex többlépcsős immunrendszert. Bár a mechanika a cápa immunrendszer nem teljesen ismert, vagy érthető, cápák Úgy látszik, hogy rendkívül ellenálló a betegségekkel és a fertőzés. Ennek egyik oka az lehet, hogy, míg az emberek antitest van, amelyek "alvó" és aktiválni kell, hogy válaszoljon egy patogén, cápák úgy tűnik, hogy antitesteket, amelyek genetikailag kódolva, hogy készen áll minden az idő. Így a cápa alkalmazásának sokkal gyorsabb és hatékonyabb immunválaszt, mint az emberek. Valamint, cápák, két, egyedi Nyirokszervek (a epigonal és Leydig mirigy), amelyek megtalálhatók a más típusú állatok. Miután két további mirigyek bevont leukocita (azaz: a fehérvérsejtek) képződését is, hogy kiváló támogatást az immunrendszert, de ez is lehet kártérítést a tény, hogy a cápák nem csontok, a tipikus helyszíne leukocita termelés emberben.

Shark csontvázak is teljes porc, és ez lehet egy másik tényező, mivel néhány tanulmány arra utal, hogy a cápa porc, amivel gátolják a kialakulását és növekedését az új erek. Az ilyen fellépés gátolhatja egyes patogén fejlesztések a szervezetben, mint az ilyen fejlemények megkövetelik növekvő oxigén és vérellátását növekszik, és kiterjeszteni befolyásukat az anyagcserére.

Más kutatások középpontjában a cápaporc, mint étrend-támogatás ízületek. Ez segíthet, hogy tápanyagokat, amelyek használják a megfelelő chondrification (az épület az új porcszövet), és egyes tanulmányok azt mutatták, hogy a cápaporc miatt gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal.

FIGYELEM!
Meg kell konzultáljon egy képzett orvos, mielőtt bármilyen kiegészítőt.
Ez a termék nem ajánlott azok számára, akik függőben műtét vagy kezelés előtt vagy után az eljárást.
Ne vegye ezt a terméket terhesség és szoptatás idején.
Ne lépje túl az ajánlott napi bevitel.
Étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott vegyes étrendet.
Tartsa távol a gyermekektől.
Vissza a tartalomhoz