Oregano Oil - Üzletek CaliVita International

Tartalomhoz ugrás

Oregano Oil

Oregano Oil
Gyógynövény alapú készítmények
30 ml

Oregánóolaj
Mennyiség raktáron: 168
9190 Ft
oreganoAz oreganoolaj pozitív hatással van a mikrobiális egyensúly fenntartására, az emésztésre és az élelmiszerek felszívódására, a sejtek védelmére a szabadgyökök támadása ellen, és kedvező hatással van a szervezet immunrendszerének aktivitására.
promóciós kedvezmény 25% >>
nyíl
Calivita Oregano Oil

Oregánóolaj

Oregánóolaj

Az oregánóolaj hatóanyagai között a kiváló antioxidáns hatásukról ismert flavonoidok és több hasznos illóolaj is jelen van. Ezek egyike a karvakrol, amely erős antimikrobás hatásának köszönhetően elpusztíthatja a baktériumokat, gombákat vagy meggátolhatja azok szaporodását.


Kiknek ajánljuk?

Mire ajánljuk?

 • Megfázás, enyhe felső légúti panaszok esetén inhalálásra.
 • Szájüregi fertőzések esetén öblögetésre.
 • Emésztési problémák esetén belsőleg.
 • Antioxidánsként a sejtek anyagcseréjének melléktermékeként létrejövő, káros hatású szabad gyökök közömbösítésére.
 • Külsőleg pattanások, rovarcsípések, horzsolások kezelésére, gombás fertőzések megelőzésére.

Tudtad-e?
Tudtad, hogy az oregánó az ókori Egyiptomban közismert köhögéscsillapító volt, az ókori görögök pedig sérülések gyógyítására használták? A középkorban oregánóolajjal óvták az ételeket az erjedéstől, rothadástól.
30 ml

Adagolás
belsőleg, 4 csepp (kb. 0,17 ml) naponta háromszor, kis mennyiségű vízbe vagy gyümölcslébe keverve

Hatóanyagok
Oregánólevél-olaj 39 mg
Karvakrol 1.4 mg


Inaktív összetevők:
extra szűz olivaolaj.
Terhes és szoptató anyáknak nem ajánlott! Fokozottan ügyelj arra, hogy a termék szembe és nyálkahártyára ne kerüljön! Ne használd az összetevőkkel szembeni túlérzékenység esetén!
Oregánó egy népszerű évelő növény, amiről tudjuk, hogy a konyhából elsősorban. Kevesen tudják, hogy a számos jótékony hatása miatt alkalmazták már az ókorban a népi gyógyászatban. Ismerje meg Ön is az oregánó kiváló tulajdonságait!

Az oregánó rendkívül népszerű növény, melynek manapság kezdik újra felfedezni kívül a konyhában is. Az ókori emberek nagy becsben nemcsak fűszerként.

A név a növény áll a görög szavakat Oros (hegyi) és ganos (élvezet), ami szintén arra utal, hogy az ókori görög szimbóluma volt az öröm és a boldogság. Az egyiptomiak egyenesen imádták, mint a szent növény Osiris, és beleszőtték alatt a koszorúkba rituálék. Ez jelentős szerepe volt a népi gyógyászatban egyaránt ősi nép; alkalmazták külsőleg és belsőleg egyaránt számtalan esetben.

Oregánó számos összetevőt tartalmaz: illóolajokat (~ 3%), mint a timol, a borneol, valamint a karvakrol, amely felelős a kiemelkedő antimikrobás hatásáért. Összetevői közt megtalálhatók a flavonoidok, melyek kiváló antioxidánsok; ezek védelmének elősegítése a sejteket a szabad gyökök. Az oregánó emellett rozmaringsavat, szterolokat, és C-vitamint, valamint számos ásványi anyagok. Összehasonlítva a hagyományos formákhoz (fűszernövény, szárított növény), ezek a hatóanyagok jelen oregánóolajban koncentrált. Szóval ez a növény, emellett rendelkezik egy erőteljes antibakteriális hatású, egy erős antioxidáns is. Emellett használja belsőleg, akkor lehet használni a kis zúzódások, rovarcsípések, és felhígult szájvíz vagy belélegzése.
MIÉRT ÉRDEMES A CALIVITA TERMÉKEIT VÁLASZTANOD?
 • A CaliVita több mint 25 éve kimagasló szakmai háttérrel kínálja a legmagasabb minőségi előírásoknak is megfelelő termékeket.
 • Mindig törekszünk a legjobb forrásból származó természetes alapanyagok felhasználására.
 • Fejlesztéseink során a jobb felszívódású, pl. szerves formák használatára törekszünk.
 • 100%-os minőségi garanciát vállalunk termékeinkre.
 • Termékeink szigorú, többszörös bevizsgálási folyamaton esnek át, a kiváló minőség folyamatos biztosítása érdekében.
 • Étrend-kiegészítőink túlnyomó többsége az USA-ban, gyógyszergyári körülmények között készül.
 • Előállításuk a cGMP (azaz a mindenkori helyes gyártási gyakorlat) szigorú minőségirányítási és minőségellenőrzési elveinek megfelelően történik, továbbá az FDA (Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság) folyamatos ellenőrzése és rendszeres időközönkénti felülvizsgálata is biztosított. Szoros együttműködéssel dolgozunk a helyi engedélyező hatóságokkal is annak érdekében, hogy mindig a legkiválóbb termék kerüljön fogyasztóinkhoz.
 • Valamennyi Magyarországon forgalmazott étrend-kiegészítőnk érvényes OGYÉI notifikációval rendelkezik.
nyíl

Oregano Oil - Termék-áttekintés

Írjon megjegyzést, értékeljen egy terméket vagy tegyen fel kérdést
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
nyíl
Legalacsonyabb árgarancia
Oregano Oil
Vissza a tartalomhoz