ProbioBalance - Üzletek CaliVita International

Tartalomhoz ugrás

ProbioBalance

Probio Balance
Probiotikumok Calivita
60 rágótabletta

Pro- és prebiotikumok
Mennyiség raktáron: 800
9650 Ft
A tökéletes probiotikum

A ProbioBalance egy átfogó (szinbiotikus) formula, amely probiotikumokat tartalmaz (a probiotikus baktériumok három fajtája: Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium longum és Lactobacillus rhamnosus) és prebiotikumok (fructooligosacharidok - FOS). A termék cseresznye ízű cukorkák formájában kapható. Ideális azok számára, akiknek problémái vannak a nagy tabletták lenyelésével.
promóciós kedvezmény 25% >>
nyíl
Calivita Probio Balance

Probiotikumok és prebiotikumok

Pro- és prebiotikumok

A Probio Balance egy kellemes ízű rágótabletta, melyet gyermek és felnőtt egyaránt szívesen fogyaszt. Minden egyes darabja négymilliárd probiotikus sejtet tartalmaz. A tablettában megtalálható mindhárom probiotikus törzs az egészséges bélflóra része. Hozzájárulnak az immunvédekezéshez, az allergia csökkentéséhez, a rendszeres székeléshez, a hasmenéses fertőzések legyőzéséhez, a sérült bélflóra helyreállításához. A probiotikumok megtelepedését, növekedését segíti a tablettához hozzáadott prebiotikum (frukto-oligoszacharid).


Kiknek ajánljuk?
 • Gyermekeknek és felnőtteknek antibiotikumos kezelések után a bélflóra helyreállítására.
 • Azoknak, aki utazásaik során szeretnék megelőzni a hasmenéses állapotok kialakulását.
 • Terápia kiegészítésére.
 • Mindazoknak, akiknek fontos a belek egyensúlyi állapotának fenntartása, erősítése.

TUDTAD-E?
Tudtad, hogy egyes Lactobacillus törzsek akár felére is csökkenthetik a gyermekkorban jelentkező allergiás tünetek, például az ekcéma előfordulását?*

FELHASZNÁLT FORRÁSOK
* : Probiotics in primary prevention of atopic disease: a randomised placebo-controlled trial - Kalliomäki M. et al., Lancet. 2001 Apr 7;357(9262):1076-9.
60 rágótabletta

Adagolás
1-2 rágótabletta naponta

Hatóanyagok
Probiotikus kultúra 4 milliárd
Fructo-oligoszacharid 25 mg


Inaktív összetevők:
maltrodextrin, növényi olaj, természetes cseresznye aroma, szilícium-dioxid, magnézium-sztearát, szukralóz, természetes színezőanyag (cékla).

** A gyártás időpontjában.
FIGYELEM!
Súlyos gyomor-bél betegségek (például fekélyek, Crohn-betegség) esetén az alkalmazást megelőzően kérd ki orvosod véleményét! Hasmenés esetén az általános intézkedéseket (bőséges folyadékfogyasztás) a készítmény szedése mellett is szükséges betartani!
Állami bél mikrobiális egyensúly könnyen zavart hatására különböző tényezők, mint a stressz, a rossz táplálkozás (túl fűszeres ételek, az alkohol), antibiotikus terápia, dohányzás, hasmenés, utazás, emésztési zavarok, stasis tartalma élelmiszer, a bélmozgást, az öregedés testet. Ha ez a harmónia megbomlik, akkor a kórokozó baktériumok és más mikroorganizmusok elszaporodnak, és kedvezőtlen hatással.

A probiotikumok olyan élő, barátságos baktériumok, melyek a természetes emberi bélflóra. Azok megfelelő fejlődését rendkívül fontos prebiotikumok, amely ellenálló a emésztését alkatrészek, pozitívan befolyásolja a szervezet. A csoport a prebiotikumok közé tartoznak, például a. A fruktooligoszacharidok (csoportjába tartozó szénhidrátok - oligoszacharidok).

Ki Különösen ajánljuk?
 • Az emberek után antibiotikus kezelés.
 • Azok, akik szeretnék, hogy támogassa a működését az emésztőrendszer.
 • Az út során.
 • Azoknak, akik kedvelik étrend-kiegészítők formájában cukorkák, amelynek lenyelése problémát okoz.

Tudtad, hogy ... több mint 80% -a az immunrendszer sejtjei a bélben? Ezért fontos, hogy fenntartsák a megfelelő bél mikrobiális egyensúlyt.
MIÉRT ÉRDEMES A CALIVITA TERMÉKEIT VÁLASZTANOD?
 • A CaliVita több mint 25 éve kimagasló szakmai háttérrel kínálja a legmagasabb minőségi előírásoknak is megfelelő termékeket.
 • Mindig törekszünk a legjobb forrásból származó természetes alapanyagok felhasználására.
 • Fejlesztéseink során a jobb felszívódású, pl. szerves formák használatára törekszünk.
 • 100%-os minőségi garanciát vállalunk termékeinkre.
 • Termékeink szigorú, többszörös bevizsgálási folyamaton esnek át, a kiváló minőség folyamatos biztosítása érdekében.
 • Étrend-kiegészítőink túlnyomó többsége az USA-ban, gyógyszergyári körülmények között készül.
 • Előállításuk a cGMP (azaz a mindenkori helyes gyártási gyakorlat) szigorú minőségirányítási és minőségellenőrzési elveinek megfelelően történik, továbbá az FDA (Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság) folyamatos ellenőrzése és rendszeres időközönkénti felülvizsgálata is biztosított. Szoros együttműködéssel dolgozunk a helyi engedélyező hatóságokkal is annak érdekében, hogy mindig a legkiválóbb termék kerüljön fogyasztóinkhoz.
 • Valamennyi Magyarországon forgalmazott étrend-kiegészítőnk érvényes OGYÉI notifikációval rendelkezik.
nyíl

Probio Balance - Termék-áttekintés

Írjon megjegyzést, értékeljen egy terméket vagy tegyen fel kérdést
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
nyíl
Legalacsonyabb árgarancia
ProbioBalance
Vissza a tartalomhoz