Mega qProtect - Üzletek CaliVita International

Calivita Bekescsaba
Calivita Budapest
Tartalomhoz ugrás

Mega qProtect

Mega qProtect
90 tabletta

Adagolás:
2-4 tabletta naponta, étkezés után

Összetétel
200mg C-vitamin
100mg L-cisztein
67mg E-vitamin
20mg Ginkgo biloba kivonat
20mg L-glutation
15mg Zöld tea kivonat
10mg Q10 koenzim
10mg Béta-karotin
8mg Cink
5mg Fekete áfonya kivonat
5mg Likopin komplex
2mg Mangán
1.5mg Retinol
100mcg Alfa-liponsav
50mcg Szelén
Megadózisú antioxidáns

Időskorban, illetve leterhelt időszakban gyakran számolunk be gyengülő koncentrációról, homályos látásról, a vérkeringés megváltozásáról. A Mega qProtect megadózisú komplex antioxidáns készítmény, mely a benne található vitaminokkal, nyomelemekkel, aminosavakkal és növényi kivonatokkal fokozottabban és célzottabban védi sejtjeinket.

A Gingko biloba, a zöld tea és a CoQ10 energetizál, elősegíti a véráramlást, fenntartja az agy és a szív normális működését. Szemünk egészségét többek között a fekete áfonya és a béta-karotin védi, míg az aminosavak erőteljesen lassítják sejtjeink öregedési folyamatát.

Kinek ajánljuk?
 • Fokozottabb szellemi igénybevétel esetén, vizsgaidőszak alatt, munkahelyi stressz esetén a koncentráció javítására.
 • Időseknek a normális agyműködés és memória szinten tartására.
 • Szív- és keringési problémákkal küzdőknek.
 • Akiknek a szeme fokozott terhelésnek van kitéve.
 • Akiknek gyakran hűvösek a végtagjaik.
 • Fülzúgással küzdőknek.
 • Aktív és passzív dohányosoknak.
 • Azoknak, akik rendszeresen fogyasztanak alkoholt.
 • Azoknak, akik fokozott antioxidáns védelemre és immunrendszerük erősítésére vágynak.

Tudtad-e?
Tudtad, hogy számos, ma már megszokottá váló körülmény, mint például a stressz, a hiányos táplálkozás, a krónikus betegségek és a gyógyszerszedés megnöveli a szervezet antioxidáns-szükségletét?
Összegzés:
Mega qProtect egy kiváló minőségű formula kifejezetten a növekvő antioxidáns védelmet. A fő összetevői a képletben szereplő különböző növényi kivonatok (Ginkgo biloba, zöld tea, és a fekete áfonya), amelyek ismert, hogy antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik és sok más vitaminok és nyomelemek, hogy támogassa a egészségre. Azt is tartalmaz vitaminokat és nyomelemeket, amelyek tovább fokozzák az antioxidáns hatása, és támogatja egészségünket. Mega qProtect egy egyedülálló, kiváló minőségű formula, amely kifejezetten fellendítése antioxidáns védelmet, akinek gondosan válogatott összetevők hatékonyan támogassa az egészséges a szervezetünk működéséhez.

Sok tudós úgy gondolja, hogy a kiváltó oka az öregedés, vagy legalább egy tényező, az okozott kár, hogy a sejtek a testünket rendkívül instabil és reaktív atomok úgynevezett szabad gyököket. Normális esetben az elektronok körülvevő atommag vannak párban. Oxidatív folyamatok a testünkben, mint a konvertáló az élelmiszer az energiához, okoz néhány ilyen atomok elveszíteni egy elektron, alakítja át őket a szabad gyökök ... azaz, egy atom egy upaired elektron a külső gyűrűt. Mint elektronok erős elfogultság, hogy létezik párban, nem pedig külön-külön, a szabad gyök ellopja az elektron szükséges egy másik normál atom, fordult a normális atom egy szabad gyök, és elkezdjük a láncreakció a szabad gyök képződés.

A lipidek alkotó sejt membránok, és a DNS belsejében a mitokondriumok a sejtek, úgy tűnik, hogy hajlamosak az hozzájárul ehhez a láncreakció, amely idővel okozhat károsodások a sejtek működését. Ha elég kár okának, a sejt képes meghalni.

Antioxidánsok
Az antioxidánsok olyan anyagok, amelyek képesek lassítani vagy megtörni a láncreakciót szabadgyökök képződését, hogy képesek-e adományozni egy elektront egy szabad gyökök nélkül instabillá válna magukat. Ez a csoport az anyagok közé vitamin (retinol, béta-karotin), C-vitamin, E-vitamin (tokoferol), likopin, és Ubiquinon (CoQ10). Csakúgy, flavonoidok és polifenolok, gazdag növényi fajok, mint a Ginko biloba, zöld tea, és áfonya, mutattak erős anti-oxidatív tulajdonságokkal.

Más anyagok, amelyek kimutatták, hangya-oxidáns tulajdonságokkal, vagy segítheti a antioxidatív folyamat magában foglalja az L-cisztein, L-gluthionine, alfa-liponsav, és a nyomelemek szelén, cink és mangán.

Növényi kivonatok
Ginkgo biloba egy különleges növény. Ez egy erős antioxidáns hatású, a flavonoidok támogatja a normális működését, a keringési rendszer és a megfelelő véráramlást, amely oxigén és tápanyag ellátását sejtek, kíméli a fizikai-mentális éberséget. A zöld tea tartalmaz jelentős mennyiségű koffeint, ami növeli a sebességet az anyagcsere folyamatok, és segít fenntartani az éberséget. Ez a gazdag polifenolok antioxidáns.

FIGYELEM!
 • Meg kell konzultáljon egy képzett orvos, mielőtt bármilyen kiegészítőt.
 • Ne lépje túl az ajánlott napi bevitel.
 • Étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott vegyes étrendet.
 • Tartsa távol a gyermekektől.
 • A termék használata nem ajánlott terhesség alatt, ápolási, azok számára, véralvadásgátlót szed, vagy azok részére, akik a közelgő művelet vagy orvosi eljárás.
 • Cukorbetegek konzultáljon egy orvossal, mielőtt ezt a terméket.
Vissza a tartalomhoz