GoldMax - Üzletek CaliVita International

Calivita Bekescsaba
Calivita Budapest
Tartalomhoz ugrás

GoldMax

Mágneses vízkőmentesítő

A GoldMAX® mágneses vízkőmentesítő alapanyaga a neodímium, a jelenleg létező legerősebb mágneses anyag. A mágneses kezelés során az ásványi anyagok kristályszerkezete és töltése megváltozik, így a mágnes gátolja azok megtapadását, sőt, a korábban keletkezett lerakódások is feloldódhatnak és távozhatnak a rendszerekből. Ezáltal természetes energiával – agresszív vegyszerek nélkül – akadályozhatjuk meg a gombáknak, baktériumoknak és más mikroorganizmusoknak táptalajt adó lerakódások kialakulását a vízcsövekben.

Aquarion víztisztító és ionizáló készülék használatához, a vízkőlerakódások megelőzésére a készülék vízbevezető csövére helyezve.
Fővízvezetékre illesztve a szaniterek vízkőmentessé válhatnak; a vízmelegítő, mosó- és mosogatógépek hatékonysága megnőhet, így az elmosott edények tisztábbak, a kimosott ruhák fehérebbek lehetnek.

Tudtad-e?
Tudtad, hogyan alakul ki a vízkő? Amikor leesik az eső, a lágyvíz átszűrődik a talajon. A talajrétegeken áthatolva a víz ásványi anyagokkal feldúsul, így többek között kalcium- és magnézium-karbonáttal is. A csapvíz nagy része fúrt kutakból, tisztítás után érkezik a vízvezetékbe, így kerül be a vízkő otthonunkba.
Összegzés
CaliVita GoldMAX mágneses vízkő Eliminator, amelynek alapja a neodímium, jelenleg a legerősebb mágneses anyag környezetbarát és energiatakarékos megoldás által okozott problémák vízkő, hogy szeretne használni egy Aquarion víztisztító és ionizáló készülék vagy vízvezeték.

A mágneses vízkő Eliminator működése azon alapszik, a kölcsönhatás az erős mágneses tér és az energia áramlik a víz. Oldott ásványi anyagok talált ivóvízben hajlamosak a lerakódás.

A kezelés során a kristályszerkezet és felelős a mineralschange, és ezért képtelenek tapadnak a felületekhez. Sőt, az üledékek korábban kifejlesztett is oldódnak, és lépjen ki a rendszer. Ily módon megakadályozhatja a lerakódások képződését, ami felépíteni a gombák, baktériumok és más mikroorganizmusok alkalmazása nélkül agresszív vegyszerek.

Ha használt egy Aquarion cső, ivóvíz válhat még finomabb, és növelheti a élettartama a készülék is. Ha van a vízvezeték, szaniterek lehet vízkőmentes és hatékonyságának kazánok, mosó- és mosogatógépek növelheti, hogy az elmosogatott lehet tisztább, míg a mosott ruhát fehérebb.

Figyelem
A termék tartalmaz egy erős mágnes.
Tartsa távol szívritmus-szabályozók, televíziók, monitorok, mérőműszerek és bármilyen mágneses adathordozók.
Tartsa a mágnesek erősen, ha összecsapnak egymással szemben ez balesethez vezethet, vagy károsodhat. Tartsa távol a gyerekektől.
Vissza a tartalomhoz