BioHarmonex - Üzletek CaliVita International

Calivita Bekescsaba
Calivita Budapest
Tartalomhoz ugrás

BioHarmonex

Biorezonanciás készülék

A BioHarmonex® a biofizika, pontosabban a biorezonancia alapelvein működő, kifejezetten otthoni használatra kifejlesztett készülék. A biorezonancia elvei szerint az emberi test minden élő sejtje elektromágneses mezőt generál. Ez az energiamező az egyik módja annak, hogy a sejtek egymással kommunikáljanak, a testünkben lezajló legkülönfélébb fiziológiai folyamatokat elindítsák, illetve szabályozzák. A BioHarmonex® egy külső elektromágneses mezőt generál, mely „megszólítva” a szervezet bizonyos szövetei által generált természetes elektromágneses mezőt, támogathatja annak természetes folyamatait. A programok alkalmazása remekül kiegészíthető belsőleg, illetve külsőleg használatos készítményekkel is.

A BioHarmonex® programválasztéka:

ANTIFRONT – A jó közérzetért, minden időben.

BIORITMUS – A harmonikusan működő bioritmusért.

BŐR – A szép bőrért és annak megfelelő működéséért.

CSONT/SZÖVET – A program rezgései a csontban és a szövetekben zajló folyamatokkal vannak összhangban.

EDZÉS UTÁN – Az intenzív testmozgás utáni regenerálódásért.

EMÉSZTÉS – Az emésztési funkciók optimalizálására hangolt rezgésekkel.

FÁJDALOM – Program a jó általános közérzetért.

GYERMEK – A gyermekek speciális igényeihez igazodva.

HORMON – Kifejezetten a hormonrendszert célzó program.

IDEGEK – Azok számára kifejlesztett program, akiknek mindennap kifogástalan szellemi állapotra van szükségük nagyfokú koncentráció mellett.

IMMUN – Az immunrendszert megszólító rezgésekkel.

KERINGÉS – Elsősorban azok számára kifejlesztett program, akik erőteljesen próbára teszik keringési rendszerük működését (sportolók), vagy akiknek keringési rendszerük optimális működéséhez támogatásra van szükségük.

LAZÍTÁS – Pihenéshez, feltöltődéshez, relaxációs programokhoz.

LÉGZÉS – A megfelelő légzésért. Sportolóknak, dohányosoknak, városban élőknek kifejezetten ajánlott.

MÁJ/HASNYÁLMIRIGY – Az Emésztés program kifejezetten e két szervet megcélzó, továbbfejlesztett változata.

MENSES – A természetes nőiességért.

MENTÁLIS FELTÖLTŐDÉS – A megfelelő pihenésért extrém túlterhelés esetén is.

MÉREGTELENÍTŐ – Ez a program támogathatja a méregtelenítő folyamatokat.

MERIDIÁN – Célja az akupunktúrás meridiánok működésének harmonizálása.

NYIROKRENDSZER – Az egészséges nyirokműködésért.

ÖRÖKIFJÚ – Program az antioxidáns folyamatokért és az örök fiatalságért.

PROSZTATA – Az érett, a középkorú és az idősödő urakért.

SÚLYCSÖKKENTŐ – A megfelelően alkalmazott súlycsökkentő módszerek, illetve anticellulit-kúrák támogatására kifejlesztett program.

SZEM/LÁTÁS – A szemet erősen igénybe vevő munkát, illetve hobbitevékenységet folytatók számára kifejlesztett rezgésekkel.

VESE – Rezgései az optimális veseműködéssel vannak összhangban.
Összegzés
BioHarmonex® egy biorezonanciás készülék, különösen a fejlett otthoni használatra, amely bocsát ki a nagyon alacsony intenzitású, pulzáló elektromágneses mezőt. A modern, esztétikus megjelenésű, harmadik generációs készülék, könnyen használható bárki által, funkciók huszonöt különböző programok beállítani, hogy egyéni igényeinek.

BioHarmonex használja az áramot egy kis belső akkumulátort, hogy küldjön alacsony frekvenciájú (1 Hz-től 200 KHz) elektromágneses tér. A sajátos mintázata a elektromágneses kibocsátás változik egyike szerinti 20 előre beállított program ,. E programok mindegyike úgy tervezték, hogy megfeleljen a celluláris elektromágneses tevékenység kapcsolódik egy adott testi funkciót, vagy annak egy részét a test, ami elengedhetetlen a bio-rezonancia fordul elő. Gyakorlatilag minden program célozza egy adott fiziológiai "ablak", és ezáltal segít, hogy támogassa az anyagcsere működését és teljesítményét.

FIGYELEM
A BioHarmonex teljesen biztonságos a használata minden korosztály számára, és egészségügyi szintet, bár ha a beültetett pacemaker vagy más elektronikus eszközt, akkor forduljon szakképzett orvos használat előtt
Vissza a tartalomhoz