Liver Aid - Üzletek CaliVita International

Tartalomhoz ugrás

Liver Aid

Liver Aid
Egyéb termékek Calivita
100 kapszula

Májvédő készítmény
Mennyiség raktáron: 216
17810 Ft
Liver Aid mentés a máj számára
promóciós kedvezmény 25% >>
nyíl
Calivita Liver Aid

kolin, máriatövis kivonat és aminosavak

Májvédő készítmény

Testünk egyik legaktívabb szerve a máj: lebontja a szervezetben lévő káros anyagokat és méregtelenít, így védelme kiemelten fontos. A máriatövis a legnépszerűbb májtámogató gyógynövény, melynek kivonata hatékonyan segítheti a máj saját méregtelenítését, így regenerációját is. A kéntartalmú aminosavak, mint például a metionin és cisztein, fokozzák a máj öngyógyító képességét. A króm a szénhidrát-anyagcsere támogatásával tehermentesíti a májat.


Kiknek ajánljuk?
 • Azoknak, akik májkárosító hatású gyógyszereket szednek.
 • Alkohol okozta májkárosodás kiegészítő kezelésére.
 • Vírusos eredetű májkárosodás kiegészítő kezelésére.
 • Azoknak, akik munkájuk során olyan vegyi anyagokkal találkoznak, amelyek a máj méregtelenítő működését extrém módon terhelik.

Tudtad-e?
Tudtad, hogy a máriatövis magjai 70-80%-ban tartalmazzák a silymarin nevű hatóanyagot, amely az egyik leggyakrabban használatos összetevője a receptre kapható májgyógyszereknek?
100 kapszula

Adagolás
1-2 kapszula naponta

Hatóanyagok
L-arginin 100 mg
L-cisztein 100 mg
L-ornitin 100 mg
Metionin 100 mg
Alfa-ketoglutársav 100 mg
L-karnitin 50 mg
Kolin 25 mg
Máriatövis kivonat 60 mg
Alfa-liponsav 12.5 mg
Króm 25 mcg
Szelén 10 mcg


Inaktív összetevők:
zselatin, mikrokristályos cellulóz, rizsliszt, zsírsavak, zsírsavak magnéziumsói, szilícium-dioxid.
 • Meg kell konzultáljon egy képzett orvos, mielőtt bármilyen kiegészítőt.
 • Ne lépje túl az ajánlott napi bevitel.
 • Étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott vegyes étrendet.
 • Tartsa távol a gyermekektől.
A máj az a szerv rendkívül fontos, hogy lehet tekinteni, mint egy "nagyszabású ipari munkás" mindig teljes kapacitással üzemel. Ez kettős szerepe szintetizálta a fontos anyagok a szervezet számára, és összeomlanak a káros anyagokat, és így a szervezet méregtelenítésére. Hatóanyagok és LiverAid támogassa az egészséges működését a máj természetes módon.

A máj az egyik a legösszetettebb és fontos szervek a szervezetben. Szerepet játszik a szintézis, a feldolgozás és / vagy szabályozó a különböző vegyületek, amelyek létfontosságúak a megfelelő metabolikus működéséhez, mint például a glikogén, lipoproteinek, epe, vitaminokat, aminosavakat, vérplazma, vérlemezkék, és a hemoglobin. A fő funkciója a máj, hogy segítse a szervezet a feldolgozás, és a hulladékok eltávolítása és a méreganyagok. Fehérje anyagcsere termel ammónia, amely a mérgező a szervezet számára. A máj alakítja ammónia karbamiddá, amelyet azután ürül a szervezetből a vizelettel. A máj fő feladata a összeomlanak, és megszünteti egyéb mérgező anyagok a vérből, mint az alkohol és a kábítószer.

Valószínűleg azért, mert a kritikus tevékenységek jellegére elvégzi, a máj képes regenerálni a sejteket. Táplálkozási támogatása ilyen regenerálás származhat kéntartalmú aminosavak, mint a metionin és a cisztein, valamint más aminosavak, így arginin és ornitin. Kevesebb, mint optimális májfunkció okozhat zsír felhalmozódik a májban, és ez nem tekinthető egészséges. Kutatások alapján felmerült, hogy az anyagok, mint például a króm, carntitine és kolin szerepet játszhat a fokozott zsír és szénhidrát anyagcsere a májban. A flavanoidok komplex nevű silymarin, származó A máriatövis, hatékony anti-oxidáns és vizsgálták a jótékony hatása a májfunkciót.
MIÉRT ÉRDEMES A CALIVITA TERMÉKEIT VÁLASZTANOD?
 • A CaliVita több mint 25 éve kimagasló szakmai háttérrel kínálja a legmagasabb minőségi előírásoknak is megfelelő termékeket.
 • Mindig törekszünk a legjobb forrásból származó természetes alapanyagok felhasználására.
 • Fejlesztéseink során a jobb felszívódású, pl. szerves formák használatára törekszünk.
 • 100%-os minőségi garanciát vállalunk termékeinkre.
 • Termékeink szigorú, többszörös bevizsgálási folyamaton esnek át, a kiváló minőség folyamatos biztosítása érdekében.
 • Étrend-kiegészítőink túlnyomó többsége az USA-ban, gyógyszergyári körülmények között készül.
 • Előállításuk a cGMP (azaz a mindenkori helyes gyártási gyakorlat) szigorú minőségirányítási és minőségellenőrzési elveinek megfelelően történik, továbbá az FDA (Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság)folyamatos ellenőrzése és rendszeres időközönkénti felülvizsgálata is biztosított. Szoros együttműködéssel dolgozunk a helyi engedélyező hatóságokkal is annak érdekében, hogy mindig a legkiválóbb termék kerüljön fogyasztóinkhoz.
 • Valamennyi Magyarországon forgalmazott étrend-kiegészítőnk érvényes OGYÉI notifikációval rendelkezik.
nyíl

Liver Aid - Termék-áttekintés

Írjon megjegyzést, értékeljen egy terméket vagy tegyen fel kérdést
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
nyíl
Legalacsonyabb árgarancia
Liver Aid
Vissza a tartalomhoz