Liver Aid - Üzletek CaliVita International

Calivita Bekescsaba
Calivita Budapest
Tartalomhoz ugrás

Liver Aid

Liver Aid
100 kapszula

Adagolás:
1-2 kapszula naponta

Összetétel
100mg L-arginin
100mg L-cisztein
100mg L-ornitin
100mg Metionin
100mg Alfa-ketoglutársav
50mg L-karnitin
25mg Kolin
60mg Máriatövis kivonat
12.5mg Alfa-liponsav
25mcg Króm
10mcg Szelén
Májvédő készítmény

Testünk egyik legaktívabb szerve a máj: lebontja a szervezetben lévő káros anyagokat és méregtelenít, így védelme kiemelten fontos. A máriatövis a legnépszerűbb májtámogató gyógynövény, melynek kivonata hatékonyan segítheti a máj saját méregtelenítését, így regenerációját is. A kéntartalmú aminosavak, mint például a metionin és cisztein, fokozzák a máj öngyógyító képességét. A króm a szénhidrát-anyagcsere támogatásával tehermentesíti a májat.

Kinek ajánljuk?
  • Azoknak, akik májkárosító hatású gyógyszereket szednek.
  • Alkohol okozta májkárosodás kiegészítő kezelésére.
  • Vírusos eredetű májkárosodás kiegészítő kezelésére.
  • Azoknak, akik munkájuk során olyan vegyi anyagokkal találkoznak, amelyek a máj méregtelenítő működését extrém módon terhelik.

Tudtad-e?
Tudtad, hogy a máriatövis magjai 70-80%-ban tartalmazzák a silymarin nevű hatóanyagot, amely az egyik leggyakrabban használatos összetevője a receptre kapható májgyógyszereknek?
Összegzés:
A máj az a szerv rendkívül fontos, hogy lehet tekinteni, mint egy "nagyszabású ipari munkás" mindig teljes kapacitással üzemel. Ez kettős szerepe szintetizálta a fontos anyagok a szervezet számára, és összeomlanak a káros anyagokat, és így a szervezet méregtelenítésére. Hatóanyagok és LiverAid támogassa az egészséges működését a máj természetes módon.

A máj az egyik a legösszetettebb és fontos szervek a szervezetben. Szerepet játszik a szintézis, a feldolgozás és / vagy szabályozó a különböző vegyületek, amelyek létfontosságúak a megfelelő metabolikus működéséhez, mint például a glikogén, lipoproteinek, epe, vitaminokat, aminosavakat, vérplazma, vérlemezkék, és a hemoglobin. A fő funkciója a máj, hogy segítse a szervezet a feldolgozás, és a hulladékok eltávolítása és a méreganyagok. Fehérje anyagcsere termel ammónia, amely a mérgező a szervezet számára. A máj alakítja ammónia karbamiddá, amelyet azután ürül a szervezetből a vizelettel. A máj fő feladata a összeomlanak, és megszünteti egyéb mérgező anyagok a vérből, mint az alkohol és a kábítószer.

Valószínűleg azért, mert a kritikus tevékenységek jellegére elvégzi, a máj képes regenerálni a sejteket. Táplálkozási támogatása ilyen regenerálás származhat kéntartalmú aminosavak, mint a metionin és a cisztein, valamint más aminosavak, így arginin és ornitin. Kevesebb, mint optimális májfunkció okozhat zsír felhalmozódik a májban, és ez nem tekinthető egészséges. Kutatások alapján felmerült, hogy az anyagok, mint például a króm, carntitine és kolin szerepet játszhat a fokozott zsír és szénhidrát anyagcsere a májban. A flavanoidok komplex nevű silymarin, származó A máriatövis, hatékony anti-oxidáns és vizsgálták a jótékony hatása a májfunkciót.

FIGYELEM!
  • Meg kell konzultáljon egy képzett orvos, mielőtt bármilyen kiegészítőt.
  • Ne lépje túl az ajánlott napi bevitel.
  • Étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott vegyes étrendet.
  • Tartsa távol a gyermekektől.
Vissza a tartalomhoz