New Life - Üzletek CaliVita International

Calivita Bekescsaba
Calivita Budapest
Tartalomhoz ugrás

New Life

New Life
120 tabletta

Adagolás:
naponta 1 tabletta a reggeli étkezéssel és 1 tabletta az esti étkezéssel

Összetétel
400N.E. D3-vitamin
325mg Kalcium
112.5mg Magnézium
60mg C-vitamin
10mg Kolin
10mg Inozitol
9mg niacin
8mg Cink
7.5mg E-vitamin
4mg Pantoténsav
4mg Vas
2.5mg Béta-karotin
1mg PABA (para-aminobenzoesav)
1mg Réz
1mg B6-vitamin
1mg B2-vitamin
1mg Mangán
0.8mg B1-vitamin
400mcg Folsav
75mcg Jód
60mcg Biotin
25mcg Króm
1mcg B12-vitamin
Multivitamin terhes és szoptató kismamáknak

A leendő kismamáknak már a terhességre való felkészülés során fontos a megnövekedett vitamin- és ásványianyag-szükséglet biztosítása. Ebben nyújt segítséget a New Life. A vas, a C-vitamin, a B-vitaminok, a kalcium és a magnézium nélkülözhetetlenek a magzati vérképzéshez, az immunrendszer, a csontrendszer és az idegrendszer egészséges fejlődéséhez és az anya szervezetének támogatásához. Emellett a folsav a terhesség alatt segít az anyai szövetek növekedésében, a normál pszichés állapot fenntartásában, illetve létfontosságú a magzati idegrendszer fejlődéséhez.

Kinek ajánljuk?
  • Azoknak, akik kisbabát terveznek.
  • Terhes és szoptató kismamáknak.

Hiánytünetek
A folsav hiánytünetei lehetnek: fáradékonyság, vérszegénység, legyengült immunrendszer, vérképződési és pszichológiai problémák.

Tudtad-e?
Tudtad, hogy a megfelelő folsav-bevitel csökkenti a magzati velőcsőzáródási rendellenességek kockázatát?
Összegzés:
Vannak fázisok egy nő életében, amikor tápanyag igények különböznek, hogy az "átlagos" ember. A kereslet bizonyos vitaminok és ásványi anyagok növeli a terhes és szoptatós anyák. Új élet nagyszerű segítséget abban, hogy elérje az optimális vitamin-ellátás, ami fontos, hogy ne csak a fenntartása az anya egészsége, hanem az egészséges fejlődését a gyermek.

Új élet egy vitamin és ásványi anyag keveréke, kifejezetten, hogy segítsen megfeleljen az egyedi táplálkozási igényeinek kismamák. Terhesség helyeken sok anyagcsere igényeinek az anya, ami növeli a magzat fejlődik. A becslések szerint a kereslet a B-vitaminok az anya test növekszik, mint a 25% és 30% a terhesség alatt. Valamint, előre terhesség való fokozott, vérképzéshez, igénylő vas és C-vitamin az egészséges csontok és fogak fejlődéséhez a születendő gyermek igényli a nagy mennyiségű kalcium és a magnézium. Magnézium is támogatja a kalcium-nátrium-kálium egyensúly a test. Mind a C-vitamin és a folsav szerepet játszanak a fejlesztés az immunrendszer, és elengedhetetlenek a megfelelő sejtosztódás.
Optimális vitamin és ásványi anyag utánpótlást létfontosságú az egészséges fejlődését a gyermek, illetve fenntartják az anya egészsége és jóléte során ezt a fontos időben.

FIGYELEM!
Ez a termék kizárólag felnőtteknél.
Beszélje meg orvosával, hogy gyógyszereket szedi fogalmazott a terhes és szoptatós anyák, különösen akkor, ha bármilyen betegsége, szed bármilyen gyógyszert vagy egyéb kiegészítő.
Ne lépje túl az ajánlott napi bevitel.
Étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott vegyes étrendet.
Tartsa távol a gyermekektől.
Vissza a tartalomhoz