Communiguard - Üzletek CaliVita International

Tartalomhoz ugrás

Communiguard

CommuniGuard
a termék nem áll rendelkezésre
lásd: e Protect
Elektroszmog-védelem

Minden elektromos árammal működő eszköz elektromos, illetve mágneses mezőkkel van körülvéve. Ezek a mezők – különösen, ha hosszú távon kapcsolatban vagyunk velük – szervezetünk működésére is hatással lehetnek. Olyan negatív hatások tulajdoníthatóak nekik, mint például az alvászavar, a fejfájás, a fül- és arcmelegedés, az általános levertség és a fáradtság. A COMMUNIGUARD egy olyan informatikailag kezelt fólia, amely harmonizálja a testünket érő káros hullámokat, így védve azt az elektroszmog okozta káros hatásoktól.

Kinek ajánljuk?
Mindenkinek az elektroszmog káros hatásainak kivédésére, a környezetedben lévő elektromos árammal működő eszközökön, például mobiltelefonon, számítógépen, vezeték nélküli telefonon, bébiőrzőn, mikrohullámú sütőn stb. alkalmazva.
Alkalmazása: szedd le óvatosan a védőfóliát és ragaszd rá a telefon hátlapjára vagy az akkumulátorra. Ne vágj le belőle! Ha mikrohullámú sütőn szeretnéd alkalmazni, mindenképpen a külső felületre kell ragasztani, mivel a fólia anyaga alumínium!

Tudtad-e?
Tudtad, hogy a COMMUNIGUARD biorezonanciás vizsgálatoknak alávetve is remek eredményeket mutatott?
Összegzés
Mindennapi életünk elképzelhetetlen elektromos berendezések. Háztartási gépek, számítógépek, és a leggyakrabban használt mobiltelefonok, amelyek közel tartották testünk minden alkalommal veszi körül a mágneses mezőket. COMMUNIGUARD egy informatikailag kezelt fólia, amely úgy működik elvei szerint a biofizika.

Minden egység által működtetett elektromos áram veszi körül, az elektromos és mágneses mezők. A leggyakoribb hétköznapi forrásai az elektromágneses mezők háztartási gépek, számítógépek, telekommunikációs eszközök, televíziók, mobiltelefonok, autók, és egyszerű elektromos vezetékek is. Ezek a területek - különösen, ha azok fel velünk a kapcsolatot, hogy hosszú távon - befolyásolhatják a szervezetünk működéséhez. Meg tudják változtatni megfelelő alvás-ébrenlét ciklus és gyakran okolják más negatív hatások (pl fejfájás, bemelegítés, a fül és az arc, az alvászavar, általános csüggedés, fáradtság, stb)

COMMUNIGUARD egy egyszerű-touse informatikailag kezelt fólia, amely segíthet megvédeni bennünket, a már említett célok rendelkező elektromágneses mezőt. Ezt megteheti, mivel harmonizálja a káros wawes érintő testünk.

Utasítás: óvatosan távolítsa el a védőfóliát, és csatolja a telefon hátoldalán, vagy az akkumulátort. Ne vágja! Meg lehet hasonlóan alkalmazzák a más elektromos berendezések, vagy az autók. Abban az esetben, mikrohullámú sütők, mindig alkalmazni, hogy egy külső felületén, amint a fólia alumíniumból készült! A fel nem használt fóliákat kell tartsa távol a gyerekektől.

Figyelem!
A COMMUNIGUARD nem gyógyászati segédeszköz, nem helyettesíti az orvosi konzultációt, illetve kezelést! Panasz esetén fordulj orvosodhoz!
A fel nem használt fóliát tartsd gyermekektől elzárt helyen!
Vissza a tartalomhoz