VirAgo - Üzletek CaliVita International

Keresés
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

VirAgo

VirAgo
90 tabletta

Adagolás:
3x1 tabletta naponta

Összetétel
80mg Olajfa levél kivonat
80mg Lizin
60mg Macskakarom kivonat
30mg Pau d' Arco
25mg Echinacea-gyökér kivonat
10mg Cink
Immunerősítő komplex

A VirAgo komplex készítmény, melynek minden összetevője immunrendszerünk egészséges működését támogatja. Az olajfalevél értékes kivonatában található oleuropein mikrobaellenes, gyulladásgátló és antioxidáns hatású vegyület, amit remekül egészít ki a lizin, amely egy vírusszaporodást gátló aminosav. Az Echinacea (kasvirág) jól ismert gyógynövény, melynek segítségével régóta veszik fel a harcot az emberek a kórokozókkal szemben. A macskakarom a cinkkel együtt bizonyítottan fokozza az immunrendszer működését.

Kinek ajánljuk?
  • Azoknak, akik az átlagosnál többször kerülnek olyan helyzetekbe, amikor immunrendszerüknek segítségre van szüksége.
  • Azoknak, akik összetettebb immunvédelmet keresnek.
  • Az őszi hónapokban az immunrendszer kúraszerű felkészítésére.

Tudtad-e?
Tudtad, hogy a Dél-Amerikában nagy népszerűségnek örvendő argentin lángfát (Pau d'Arco) a helyiek évszázadok óta alkalmazzák a népi gyógyászat eszközeként fertőzések, asztma, cukorbetegség és rák egyes eseteiben, azok kezelésének kiegészítésére?
Összegzés:
Virago, összetételének köszönhetően hatékonyan támogatja egészséges működéséhez immunrendszerünket. Ajánljuk azoknak, akik szeretnék, hogy egy összetettebb védelmi, illetve gyakran szembesülnek helyzetek, amikor a szervezetnek szüksége van támogatásra.

A szervezet természetes tendencia, hogy ellensúlyozza zavaró hatások, és hozza az anyagcserét vissza az egészséges egyensúlyi állapot. Ez a normális, egészséges állapotát működését nevezzük homeosztázis. Az egyik legfontosabb eszköz a szervezet használ, hogy elősegítse és biztosítása homeosztázis az immunrendszert. Az immunrendszer feladata, hogy foglalkozzon az legerősebb zavaró hatások, a homeosztázis. Az erős immunrendszer Ezért fontos, hogy a robusztus egészségre. CaliVita ® Virago tartalmaz természetes, növényi összetevőket, amelyek célja, hogy segítse táplálkozási támogatást az erős immunrendszert.

Feljegyzések azt mutatják, hogy olajfa levelek volna felhasználni egészségügyi célokra több ezer éve. Eltekintve attól, hogy gazdag antioxidánsokban, és segít csökkenteni az alacsony sűrűségű lipoproteinek (LDL vagy "rossz" koleszterin) a vérben, egyes tanulmányok azt mutatták, hogy olajfalevelet gátolhatja a kórokozók szaporodását. A aminosav, a lizin segít támogatja a szervezet ellenanyagok termelését. Echinacea, tagja a Aster család, több olyan polifenolok, amelyek úgy gondolják, hogy segítheti az immunrendszer hárítania fertőzések. Tanulmányok biztató volt elég, hogy a kasvirág egy gyakori összetevője a sok nátha. Vizsgálatok azt mutatták, bizonyíték arra, hogy az alkaloidok, tanninok és phytochemicals a macska karom, a dél-amerikai szőlő, segítheti a termelődését és aktivitását a nyirok sejtek, valamint az általános optimális működéséhez az immunrendszert. Azt is mutatták néhány antibiotikum, gyulladásgátló, és antioxidáns tulajdonságait. A kéreg a dél-amerikai fa Pau D'Arco tartalmaz több mint 20 aktív vegyületek, és néhány vizsgálatok azt nem jelzik, hogy néhány ilyen vegyületek antibiotikus, gombaellenes hatással rendelkezik. Cink nyújt táplálkozási támogatást az egészséges működéséhez az immunrendszert, és részt vesz a normál sejtosztódást.

FIGYELEM!
  • Konzultáljon egy képzett orvos, mielőtt bármilyen kiegészítőt.
  • Ne vegye ezt a terméket, ha terhes vagy szoptat.
  • Ez a termék nem alkalmas a kezelésére, megelőzésére vagy befolyásolhatja bármilyen fertőzés, betegség vagy orvosi állapot. Ha bármilyen egészségügyi probléma, konzultáljon egy képzett orvos.
  • Ne lépje túl az ajánlott napi bevitel.
  • Étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott vegyes étrendet.
  • Tartsa távol a gyermekektől.
 
Wojciech Dopierala PM
This site is managed and owned by the Pharmavita Group.
You can contact us via: e-mail: office@pharmavita.eu or a contact from
contact from
Copyright 2017. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz