VirAgo - Üzletek CaliVita International

Tartalomhoz ugrás

VirAgo

VirAgo
Immunrendszert támogatók
90 tabletta

Immunerősítő komplex
Azonnali elérhetőség
Állítsa le a vírusokat
Állítsa le a vírusokat

A termék olyan gyógynövényekből álló kivonatot tartalmaz, amelyek erősítik az immunrendszert, és antibakteriális és antivirális tulajdonságokkal rendelkeznek.
promóciós kedvezmény 25% >>
nyíl
Calivita VirAgo

Pau dArco, macskakarom, Echinacea

Immunerősítő komplex

A VirAgo komplex készítmény, melynek minden összetevője immunrendszerünk egészséges működését támogatja. Az olajfalevél értékes kivonatában található oleuropein mikrobaellenes, gyulladásgátló és antioxidáns hatású vegyület, amit remekül egészít ki a lizin, amely egy vírusszaporodást gátló aminosav. Az Echinacea (kasvirág) jól ismert gyógynövény, melynek segítségével régóta veszik fel a harcot az emberek a kórokozókkal szemben. A macskakarom a cinkkel együtt bizonyítottan fokozza az immunrendszer működését.

CSAK A CALIVITA GLOBÁLIS HÁLÓZATÁBAN KAPHATÓ! A termék Magyarországon nem rendelkezik OGYÉI regisztrációval.

Kinek ajánljuk?
 • Azoknak, akik az átlagosnál többször kerülnek olyan helyzetekbe, amikor immunrendszerüknek segítségre van szüksége.
 • Azoknak, akik összetettebb immunvédelmet keresnek.
 • Az őszi hónapokban az immunrendszer kúraszerű felkészítésére.

Tudtad-e?
Tudtad, hogy a Dél-Amerikában nagy népszerűségnek örvendő argentin lángfát (Pau d'Arco) a helyiek évszázadok óta alkalmazzák a népi gyógyászat eszközeként fertőzések, asztma, cukorbetegség és rák egyes eseteiben, azok kezelésének kiegészítésére?
90 tabletta

Adagolás:
3x1 tabletta naponta

HATÓANYAGOK
Összetétel
80mg Olajfa levél kivonat
80mg Lizin
60mg Macskakarom kivonat
30mg Pau d' Arco
25mg Echinacea-gyökér kivonat
10mg Cink

Inaktív összetevők:
kalcium-karbonát, mikrokristályos cellulóz, sztearinsav, szilícium-dioxid, nátrium-karboxi-metil-cellulóz, zsírsavak magnéziumsói, talkum, sellak.
FIGYELEM!
Terhesség és szoptatás ideje alatt alkalmazása nem javasolt. Emésztőrendszeri betegségek esetén, illetve kérdéses esetekben alkalmazás előtt kérd ki orvosod véleményét. A macskakarom immunszupresszáns gyógyszerekkel történő alkalmazása nem javasolt.
Virago, összetételének köszönhetően hatékonyan támogatja egészséges működéséhez immunrendszerünket. Ajánljuk azoknak, akik szeretnék, hogy egy összetettebb védelmi, illetve gyakran szembesülnek helyzetek, amikor a szervezetnek szüksége van támogatásra.

A szervezet természetes tendencia, hogy ellensúlyozza zavaró hatások, és hozza az anyagcserét vissza az egészséges egyensúlyi állapot. Ez a normális, egészséges állapotát működését nevezzük homeosztázis. Az egyik legfontosabb eszköz a szervezet használ, hogy elősegítse és biztosítása homeosztázis az immunrendszert. Az immunrendszer feladata, hogy foglalkozzon az legerősebb zavaró hatások, a homeosztázis. Az erős immunrendszer Ezért fontos, hogy a robusztus egészségre. CaliVita ® Virago tartalmaz természetes, növényi összetevőket, amelyek célja, hogy segítse táplálkozási támogatást az erős immunrendszert.

Feljegyzések azt mutatják, hogy olajfa levelek volna felhasználni egészségügyi célokra több ezer éve. Eltekintve attól, hogy gazdag antioxidánsokban, és segít csökkenteni az alacsony sűrűségű lipoproteinek (LDL vagy "rossz" koleszterin) a vérben, egyes tanulmányok azt mutatták, hogy olajfalevelet gátolhatja a kórokozók szaporodását. A aminosav, a lizin segít támogatja a szervezet ellenanyagok termelését. Echinacea, tagja a Aster család, több olyan polifenolok, amelyek úgy gondolják, hogy segítheti az immunrendszer hárítania fertőzések. Tanulmányok biztató volt elég, hogy a kasvirág egy gyakori összetevője a sok nátha. Vizsgálatok azt mutatták, bizonyíték arra, hogy az alkaloidok, tanninok és phytochemicals a macska karom, a dél-amerikai szőlő, segítheti a termelődését és aktivitását a nyirok sejtek, valamint az általános optimális működéséhez az immunrendszert. Azt is mutatták néhány antibiotikum, gyulladásgátló, és antioxidáns tulajdonságait. A kéreg a dél-amerikai fa Pau D'Arco tartalmaz több mint 20 aktív vegyületek, és néhány vizsgálatok azt nem jelzik, hogy néhány ilyen vegyületek antibiotikus, gombaellenes hatással rendelkezik. Cink nyújt táplálkozási támogatást az egészséges működéséhez az immunrendszert, és részt vesz a normál sejtosztódást.
MIÉRT ÉRDEMES A CALIVITA TERMÉKEIT VÁLASZTANOD?
 • A CaliVita több mint 25 éve kimagasló szakmai háttérrel kínálja a legmagasabb minőségi előírásoknak is megfelelő termékeket.
 • Mindig törekszünk a legjobb forrásból származó természetes alapanyagok felhasználására.
 • Fejlesztéseink során a jobb felszívódású, pl. szerves formák használatára törekszünk.
 • 100%-os minőségi garanciát vállalunk termékeinkre.
 • Termékeink szigorú, többszörös bevizsgálási folyamaton esnek át, a kiváló minőség folyamatos biztosítása érdekében.
 • Étrend-kiegészítőink túlnyomó többsége az USA-ban, gyógyszergyári körülmények között készül.
 • Előállításuk a cGMP (azaz a mindenkori helyes gyártási gyakorlat) szigorú minőségirányítási és minőségellenőrzési elveinek megfelelően történik, továbbá az FDA (Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság) folyamatos ellenőrzése és rendszeres időközönkénti felülvizsgálata is biztosított. Szoros együttműködéssel dolgozunk a helyi engedélyező hatóságokkal is annak érdekében, hogy mindig a legkiválóbb termék kerüljön fogyasztóinkhoz.
 • Valamennyi Magyarországon forgalmazott étrend-kiegészítőnk érvényes OGYÉI notifikációval rendelkezik.
nyíl

VirAgo - Termék-áttekintés

Megjegyzés hozzáadása, termék értékelése vagy kérdés feltevése
nyíl
Legalacsonyabb árgarancia
VirAgo
Vissza a tartalomhoz