Power Booster - Üzletek CaliVita International

Tartalomhoz ugrás

Power Booster

Power Booster
Egyéb termékek Calivita
90 tabletta

Izomépítést támogató
Azonnali elérhetőség
Natural HGH Support új néven!
promóciós kedvezmény 25% >>
nyíl
Calivita Power Booster

Izomépítést támogató

Natural HGH Support új néven!

Harmincéves kor után a növekedési hormon termelődése csökken, ennek negatív hatásait sokan a hormon mesterséges adagolásával próbálják mérsékelni, aminek azonban számos káros hatása lehet. A Power Booster NEM (!) tartalmaz szintetikus növekedési hormont, természetes alapanyagaival annak belső elválasztását serkenti. A növekedési hormon pozitív hatásai sokrétűek: támogatja az immunrendszer normál működését, elősegíti a zsírégetést, segíti a bőr, a porc és a kötőszövetek működését, fokozza a fehérjeszintézist.

CSAK A CALIVITA GLOBÁLIS HÁLÓZATÁBAN KAPHATÓ! A termék Magyarországon nem rendelkezik OGYÉI regisztrációval.

KIKNEK AJÁNLJUK?
 • Azoknak, akik rendszeres fizikai aktivitást végeznek.
 • Sportolóknak az izomépítésre gyakorolt jótékony hatása miatt.
 • Időskorban a természetes élettani folyamatokból adódó izomleépülés megelőzésére.

TUDTAD-E?
Tudtad, hogy agyvérzésen átesetteknél a növekedési hormon direkt pótlásával jobb eredményeket értek el a rehabilitáció során az izomerő fejlesztésében és megtartásában, továbbá a fáradtság leküzdésében?*

FELHASZNÁLT FORRÁSOK
* The effect of recombinant human growth hormone therapy in patients with completed stroke: a pilot trial - Song J, et al, Ann Rehabil Med. 2012 Aug;36(4):447-57.
90 tabletta

Adagolás:
2x3 tabletta, naponta, éhgyomorra

HATÓANYAGOK
Összetétel
133.33 mg L-Pyroglutamate
100 mg L-glutamin
100 mg L-lizin
83.33 mg Vicia Faba Major kivonat
66.66 mg L-Ornithine HCL
61.66 mg Lecitin**
40 mg C-vitamin
33.33 mg GABA
16.66 mg L-Glycine
2 mg B6-vitamin
4 mcg Króm

Inaktív összetevők: dikalcium-foszfát, mikrokristályos cellulóz, zsírsavak, zsírsavak magnéziumsói.

** Az összetevő allergénként léphet fel vagy intoleranciát okozhat!
25 évnél fiatalabbaknak, valamint cukorbetegeknek és hormonális zavarokban szenvedőknek nem ajánljuk!
30 éves kor után a növekedési hormon szintézise csökken, ami hátrányosan befolyásolja a testünkben előforduló folyamatokat. Az izomtömeg csökken, kevésbé aktívvá válik, stb. Ugyanezek a tünetek jelentkeznek a hosszú távú stresszben. A Power Booster hatóanyagaival segítheti a szervezet működését.

A Power Booster termék kiegészíti többek között az étrendet aminosavakban: L-arginin, L-ornitin, L-lizin, L-glicin, L-glutamin, amelyeket fehérjeszintézishez használnak. Az L-glutamin a plazmában és az izmokban a leggyakoribb szabad aminosav.

A termékben található B6-vitamin hozzájárul a megfelelő fehérje- és glikogén-metabolizmus fenntartásához, az energia anyagcseréjéhez, a hormonális aktivitás szabályozásához és a fáradtság és a fáradtság csökkenéséhez. Segít a cisztein (aminosav) megfelelő szintézisében.

A króm hatással van a makro tápanyagok (fehérjék, zsírok és szénhidrátok) megfelelő metabolizmusának fenntartására és a vérben a megfelelő glükózszintre.

A C-vitamin hozzájárul a megfelelő energiacsere fenntartásához, csökkentve a fáradtságot és a fáradtságot, és segít megvédeni a sejteket az oxidatív stressztől - fontos antioxidáns. A termék előnye, hogy a benne lévő lecitin standardizált a foszfatidil-kolin tartalmára. Ez részt vesz a zsírok anyagcserében és támogatja a máj megfelelő működését.

Életkor a növekedési hormon szekréció fokozatos csökkenése figyelhető meg. Sokan, hogy megszabaduljanak a vele kapcsolatos kellemetlen tünetektől, megpróbálják kiegészíteni hiányosságait szintetikus eszközökkel. Azonban sok nemkívánatos hatása van, az emberek úgy érzik, hogy ellenszenvednek, ami természetesen érthető. A Power Booster nem tartalmaz (!) Szintetikus növekedési hormon - olyan készítmény, amely kiváló minőségű hatóanyagokat tartalmaz, a test növekedésétől függően. Ennek a hormonnak a felszabadulását pozitívan befolyásolják az idegimpulzusok átviteléért felelős anyagok, mint amilyenek az aminosavak (különösen az arginin, az ornitin, a lizin) és a gamma-aminovajsav (GABA). Ezek az összetevők a szinergia alapján B6 és C vitaminokkal, krómmal és lecitinnel is működnek. Ugyanezt a hatást a széles bab kivonat (Vicia faba major) okozza.

A szervezetünkben természetesen előállított növekedési hormon rendkívül kedvező hatással van ránk, mellékhatások nélkül. Támogatja az immunrendszer megfelelő működését. Ez felgyorsítja a fehérjék szintézisét, emiatt növeli az izomtömeget, ezért a sportolók gyakran elérik azt. Hasonló eredménnyel az idősebbek is használhatják az izomtömegvesztés megállítására. Ajánlott minden 30 év feletti személynek, különösen azoknak, akik aktív életmódot vezetnek, akik nem szenvednek cukorbetegséget és hormonális rendellenességeket.
MIÉRT ÉRDEMES A CALIVITA TERMÉKEIT VÁLASZTANOD?
 • A CaliVita több mint 25 éve kimagasló szakmai háttérrel kínálja a legmagasabb minőségi előírásoknak is megfelelő termékeket.
 • Mindig törekszünk a legjobb forrásból származó természetes alapanyagok felhasználására.
 • Fejlesztéseink során a jobb felszívódású, pl. szerves formák használatára törekszünk.
 • 100%-os minőségi garanciát vállalunk termékeinkre.
 • Termékeink szigorú, többszörös bevizsgálási folyamaton esnek át, a kiváló minőség folyamatos biztosítása érdekében.
 • Étrend-kiegészítőink túlnyomó többsége az USA-ban, gyógyszergyári körülmények között készül.
 • Előállításuk a cGMP (azaz a mindenkori helyes gyártási gyakorlat) szigorú minőségirányítási és minőségellenőrzési elveinek megfelelően történik, továbbá az FDA (Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság) folyamatos ellenőrzése és rendszeres időközönkénti felülvizsgálata is biztosított. Szoros együttműködéssel dolgozunk a helyi engedélyező hatóságokkal is annak érdekében, hogy mindig a legkiválóbb termék kerüljön fogyasztóinkhoz.
 • Valamennyi Magyarországon forgalmazott étrend-kiegészítőnk érvényes OGYÉI notifikációval rendelkezik.
nyíl

Power Booster - Termék-áttekintés

Megjegyzés hozzáadása, termék értékelése vagy kérdés feltevése
nyíl
Legalacsonyabb árgarancia
Power Booster
Vissza a tartalomhoz