OxyMax - Üzletek CaliVita International

Tartalomhoz ugrás

OxyMax

OxyMax®
Premium Organic
60 ml

Oxigéncseppek
Azonnali elérhetőség
OxyMaX - Krople tlenu
promóciós kedvezmény 25% >>
nyíl
Calivita Oxymax

Oxigéncseppek

Oxigéncseppek

Megfelelő oxigénellátottság nélkül testünk nem működne optimálisan. Az OxyMax® cseppek stabilizált oxigénmolekulákat tartalmaznak, melyek az emésztés során kerülnek a véráramba. Ez a szervezet számára könnyen hasznosítható forma hozzájárul ahhoz, hogy a civilizációs ártalmakat csökkenthessük, vagy hogy fizikai teljesítményünket növeljük. A szennyezett levegőjű városokban, ahol a levegő oxigéntartalma alacsonyabb, vagy megnövekedett oxigénigény esetén (például sport, fizikai munka) segítséget nyújthat az OxyMax®!

CSAK A CALIVITA GLOBÁLIS HÁLÓZATÁBAN KAPHATÓ! A termék Magyarországon nem rendelkezik OGYÉI regisztrációval.

Kinek ajánljuk?
 • Nagyvárosokban élőknek, sportolóknak.
 • A test oxigénellátásának elősegítésére, növelésére.
 • Az anyagcsere javítására.
 • A sportteljesítmény növelésére.
 • Az energiaellátottság és az élettani folyamatok javítására.
 • Vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak, gyógynövények felszívódásának elősegítésére.

Tudtad-e?
Tudtad, hogy normál esetben percenként 5-8 liter levegőt lélegzünk be, ami sport közben akár 50-60 liter is lehet?
60 ml

Adagolás:
20 csepp, naponta háromszor, 2,5 dl folyadékba keverve

HATÓANYAGOK
Összetétel

Stabilizált oxigénmolekulák
tisztított vízben

Inaktív összetevők:
nátrium-klorid, nátrium-karbonát.
Fokozottan ügyelj arra, hogy a termék szembe, nyálkahártyára ne kerüljön! Ne használd hígítatlanul! A hígítási javaslatot pontosan tartsd be!


FIGYELEM!
 • Ezt a terméket csak akkor szabad használni hígítani az utasítások szerint.
 • Ne lépje túl az ajánlott napi bevitel.
 • Étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott vegyes étrendet.
 • Tartsa távol a gyermekektől.
Oxigén nélkül, az emberi élet lehetetlen. Testünk működhet harmonikusan, kiegyensúlyozottan, ha a sejtek megkapják a megfelelő mennyiségű oxigén. Ha valamilyen okból a sejtek kap kevesebb oxigént, mint amennyi szükséges, az energiatermelő folyamatokban, amelyek garantálják az életfunkciók sérült. OxyMax® lehet hatékonyan segítik a sejtek oxigén ellátását.

Mindannyian tudjuk, oxigén létfontosságú az élet, hogy nélkülözhetetlen eleme a folyamat, amelynek során a sejtek termelnek energiát. Jellemzően a testünk megszerezni ezt az oxigén a levegőben, amit belélegzünk, de egyre növekvő szén-dioxid-kibocsátás és egyéb szennyezések azt jelentheti, hogy a levegő a városközpontokban gyakran csökkent oxigéntartalma. Oxymax tartalmaz molekulák legmagasabb biológiai stabilizált oxigént, és beírja a vér az emésztőrendszeren keresztül, az a célja, hogy segítsen támogatást oxigén szintje az anyagcserét.

Ahogy oxigénellátása sejtek szükségesek a hasznosítási a tápanyagok és az energia termelés, fokozott oxigénellátás jótékony hatással lehet a támogató sportteljesítményt és egyéb fizikai aktivitás. Oxigén is segíti a befogó szabad gyökök. Néhány tudós tekintetében sejtkárosodást okozhat a szabad gyökök, mint az egyik kiváltó oka az öregedés.

A megnövekedett oxigén ellátás segíthet a támogató az immunrendszert, mint a patogén mikrobák gyakran anaerob. Ez azt jelenti, hogy szükség környezetben oxigén nélküli annak érdekében, hogy a túléléshez és szaporodáshoz. A oxigén jelenléte valóban ölni ilyen mikrobák.
MIÉRT ÉRDEMES A CALIVITA TERMÉKEIT VÁLASZTANOD?
 • A CaliVita több mint 25 éve kimagasló szakmai háttérrel kínálja a legmagasabb minőségi előírásoknak is megfelelő termékeket.
 • Mindig törekszünk a legjobb forrásból származó természetes alapanyagok felhasználására.
 • Fejlesztéseink során a jobb felszívódású, pl. szerves formák használatára törekszünk.
 • 100%-os minőségi garanciát vállalunk termékeinkre.
 • Termékeink szigorú, többszörös bevizsgálási folyamaton esnek át, a kiváló minőség folyamatos biztosítása érdekében.
 • Étrend-kiegészítőink túlnyomó többsége az USA-ban, gyógyszergyári körülmények között készül.
 • Előállításuk a cGMP (azaz a mindenkori helyes gyártási gyakorlat) szigorú minőségirányítási és minőségellenőrzési elveinek megfelelően történik, továbbá az FDA (Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság) folyamatos ellenőrzése és rendszeres időközönkénti felülvizsgálata is biztosított. Szoros együttműködéssel dolgozunk a helyi engedélyező hatóságokkal is annak érdekében, hogy mindig a legkiválóbb termék kerüljön fogyasztóinkhoz.
 • Valamennyi Magyarországon forgalmazott étrend-kiegészítőnk érvényes OGYÉI notifikációval rendelkezik.
nyíl

OxyMax - Termék-áttekintés

Sorsszerű találkozás

Találkozásom az OxyMaxszal sorsszerű volt.

Édesanyám egészségét 1999-elején váratlanul vérképző szervi betegség támadta meg. A probléma következményeként állandóan oxigénhiánnyal, nehézlégzéssel, erőtlenséggel küzdött.

Abban az időben a magyar egészségügy szabályai szerint csak a tüdő- és légzőszervi betegségek esetében járt otthonra oxigénpalack, természetesen pénzért. Mint régi egészségügyi dolgozó, baráti kapcsolataim révén sikerült beutaltatni édesanyámat egy tüdőszanatóriumba. Ott három napon keresztül újra számtalan felesleges és fájdalmas vizsgálatot végeztek el rajta. Azonban ezt végig kellett csinálnia, mert csak így juthattunk oxigénpalackhoz. Sajnos a megszenvedett palack nem vált be. A légcsövein keresztül tüdejébe áramló oxigén hideg volt, légcsőhurutot kapott. A láz és a köhögés elvitte a megmaradt életerejét. 2000 áprilisában 9 hónap küzdelem után meghalt.

Pár hónappal később, októberben unokatestvérem, Czinege Csilla izgatottan felhívott: „Képzeld, Gabi, van itt egy csodálatos új termék, a cégünk most kezdi majd forgalmazni! Oxigénről van szó, ezt ki kell próbálnod! Hatalmas üzleti lehetőséget is rejt magában, olyan termék, hogy erre alapozva létre lehet hozni egy önálló, nagy hálózatot!

Megkóstoltam az „iható oxigént”, az OxyMaxot, és teljes döbbenetemre olyan élményben volt részem, amilyet sosem tapasztaltam korábban! Mintha kinyílt volna egy ablak a mellkasomban, és nagy mennyiségű tiszta levegő áramlott a tüdőmbe. Olyan friss lettem, annyi energia járta át minden sejtemet, hogy úgy éreztem: 10 évet fiatalodtam. Visszakaptam régi életerőmet, mint akit „turbóra kapcsoltak”, úgy végeztem napi feladataimat.

Könnyebb lett a reggeli felkelés, nem volt gond, ha délután vagy este még el kellett mennem valahova. Könnyű lett a lépcsőzés is a negyedik emeletre, a lakásomba.

Hihetetlen volt! Annyira magával ragadott az élmény, hogy bárkivel találkoztam, mindenkinek erről beszéltem. El lehet képzelni, mit éreztem! Oxigén, amit vízzel hígítva inni lehet, és megvehető, nem kell könyörögni érte. Bárki hozzájuthat. Nincs többé kiszolgáltatva az egészségügynek, aki beteg, akinek egyébként nem járna, mert túl drága.

Ihatja az asztmás gyermek és felnőtt, az allergiás, a nehezen lélegző, a szívproblémás gyermek és szívinfarktus-közeli felnőtt, a depressziós, a gombás megbetegedéstől szenvedő, a nehéz szellemi vagy fizikai tevékenységet végző, a leukémiában, daganatban, agyi károsodásban szenvedő, és aki mindezt meg akarja előzni.

Nem terveztem hálózatépítést, de kötelességemnek éreztem, hogy mindenkihez eljuttassam a hírt: „Itt az oxigén, az életmentő!”

Mire pár hét múlva észbe kaptam, már vagy negyven ismerős, jóbarát csatlakozott az OxyMaxot fogyasztók táborába Czinege Csilla, Pintér Károly, Rács Zoltán és Schroth László előadásainak segítségével.

Egy év múlva komoly döntést hoztam! Fő tevékenységként választottam a CaliVita cég termékforgalmazói, tanácsadói üzleti lehetőségét. Így tudok a legtöbb embernek segíteni élete jobbításában. Azóta több ezer emberhez juttattuk el partnereimmel a jó hírt.

Ingyenes oxigénbárokat meghirdetve, előadásokon, kiállításokon, gyógynövényboltokban, családoknál, óvodákban, iskolákban, idősek otthonaiban rendszeresen kóstoltatjuk a csodálkozó embereket. Nincs annál jobb érzés, mint amikor felhívnak emberek, és megköszönik az egészség új lehetőségét!
Megjegyzés hozzáadása, termék értékelése vagy kérdés feltevése
nyíl
Legalacsonyabb árgarancia
OxyMax
Vissza a tartalomhoz