ImmunAid - Üzletek CaliVita International

Keresés
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

ImmunAid

ImmunAid
180 kapszula

Adagolás:
3x1 kapszula naponta

Összetétel
400mg Macskakarom por
3mg Cink glükonát
Immunerősítő macskakarommal

Az ImmunAid egy hatékony gyógynövény-ásványianyag komplex, melyben az évezredek óta használt macskakarom erejét ötvöztük a cinkkel. A macskakarom fokozza az immunrendszer sejtjeinek termelődését, így készítve fel a szervezetet a kórokozókkal szembeni ellenállásra. A macskakarom hatását a szerves cink is segíti, mely szintén támogatja az immunrendszer normál működését. Mindkét hatóanyag antioxidáns hatású is, így nemcsak a külső támadások ellen védhetnek, hanem a belülről érkezők ellen is.

Kinek ajánljuk?
Azoknak, akik folyamatos, hatékony immunvédelmet keresnek a betegségekkel fenyegető időszakokban,
Ízületi gyulladások kezelésének kiegészítésére.*

Tudtad-e?
Tudtad, hogy a macskakarmot évszázadok óta használták az Amazonas vidékén különböző daganatos, autoimmun és emésztőrendszeri betegségek kezelésére?
Összegzés:
Az immunrendszer: az ellenállás és az erőt testünk folyamatosan kell támogatni; csak a vészhelyzetek során! Cat Claw az aktív hatóanyagok ImmunAid támogathatja a normális működését az immunrendszerünk, segítve megőrizni ellenállást.

Cat Claw (Uncaria tomentosa) egy trópusi szőlő őshonos a Dél-Amerika dzsungeleiben. Ez kapta a nevét a kis, horgas tövissel az alapja a levelek, amely hasonlít a karmai egy macska. Kultúrák őshonos amazóniai-medence tekinthető Cat Claw értékes gyógynövény évszázadok óta. Ez csak a közelmúltban, hogy a modern tudomány elkezdte felfedezni ezt a növények egyedülálló táplálkozási tulajdonságait. Vizsgálatok azt mutatták, bizonyíték arra, hogy a alkaloidok, tanninok és fitokemikáliák a Macskakarom segítheti a termelődését és aktivitását a nyirok sejtek, és a teljes optimális működését az immunrendszer. Azt is mutatták néhány antibiotikum és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal. Cat Claw azt is megmutatta, antioxidáns hatása.

Cink nyújt táplálkozási támogatást az egészséges működéséhez az immunrendszert, és részt vesz a normál sejtosztódást.

FIGYELEM!
Meg kell konzultáljon egy képzett orvos, mielőtt bármilyen kiegészítőt.
Ez a termék csak felnőttek, és nem szabad szednie, ha terhes vagy szoptat.
Abban az esetben, betegség az emésztőrendszer, vagy bármilyen egészségügyi állapot, vagy allergia, forduljon szakképzett orvoshoz termék használata előtt.
Ne lépje túl az ajánlott napi bevitel.
Étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott vegyes étrendet.
Tartsa távol a gyermekektől.

Felhasznált források
* Antiinflammatory actions of cat's claw: the role of NF-kappaB - Sandoval-Chacón M, et al, Aliment Pharmacol Ther. 1998 Dec;12(12):1279-89.
 
Wojciech Dopierala PM
This site is managed and owned by the Pharmavita Group.
You can contact us via: e-mail: office@pharmavita.eu or a contact from
contact from
Copyright 2017. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz